![]() |
Zlootowany Horseman na Pandori :D
Dzisiaj mój kumpel Dark Erwin zlootowal z Assiana o to te cudeńko :]
To nie jest fake. Jeżeli nie wierzysz poproś Erwina o looka na trade :] http://i16.photobucket.com/albums/b2...dis/UO0035.jpg http://i16.photobucket.com/albums/b2...dis/UO0034.jpg |
00:57 You see a horseman helmet (arm:6)
It weighs 42.00 oz. Super nie? nie mozliwe,nie wnikam po co ten topic |
ale z ciebie nób chiałbym pokazac innym ze go się da zdobyc.
Horseman Helmet Cytuj:
|
Wielu osobom może sie to przydać :) Gratz dla Ciebie za info :p
|
Fajnie.Assainy są mocne?Moze bym rozwalil jakiegos i bym zlootowla horseman helma :)
|
assainy to gówno
co prawda potrafią przywalic za 100 ale to baaaardzo żadko topic: no i co z tego? moge sie zalozyc ze na Pandorii jest juz xxxx horseman helmetów |
O boshe, czasami żałuje że jestem z Pandori...
Ma no i co z tego?Wiele osób ma na pandori -.-" Każdy wie że da sie go zdobyc... Temat niema sensu |
Mam na Furorze Horsemana i nie podniecam sie. Zaden znowu to rare.
|
już kiedys tu pisalem w dziale opinie, uwagi.... etc. że z assasina wypada ten horseman helmet, ale jeden z "wszechwiedzacych" modkow usunal temat twierdzac ze to jakies sciemy, dlatego nie ma sensu pisac swoich uwag bo znajdzie sie taka lama co i tak to oleje i nie wprowadzi korekt, btw. z assasina wypada jeszcze cos rzadkiego ale jak juz pisalem nie ma sensu im tego podawac bo wiedza lepiej:P
pozdro dla tego madrego inaczej modka.... :D |
Ja znalazłem kilka na ziemi w Katedrze, wiec o co ten cały hałas? Horseman to jest... nic? -.- Niech idzie na dłużej do Katedry to zdobędzie ich więcej.
|
Na antice tych hełmów jest XXXXXXXXXXX ;)
|
Cytuj:
n00b to jestes ty bo sie podniecasz byle gównem ale nie Bezel wiec zamknij mordke :] |
ale typ
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL ALE HAŁA NO TY MASZ 16 lat A NIE 6?? ZE SLĄSKA JESZZCE JAK JA NO NIE MAM PYTAN |
OO TEZ WYLOTOWALEM TERA HORSEMAN HELMA :p
|
No gz temu panu, niestety nie on pierwszy zlootowal Hoserman Helmet z Assasina :P
Zrobilismy to z Jhorem Daelverem, Lady Daly, Tasty Mushroom 4 dni po udpate :P |
Ładne cacko :p :D
|
wow za***iste:| mialem takie 4 na pandorii-.-"
btw za***isty temat... |
Cytuj:
Troche grzeczniej... Jestes na publicznym forum a nie na jakiejs wiosce... I radze Ci, lepiej skasuj ten avatarek @topic Gratulacje, idz i poszukaj wiecej |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |