![]() |
Movie for friends[wmv]
Filmik zrobiony dla kolegow ktorzy sa retried.
http://rapidshare.de/files/7893930/Forever*****.html Komentujcie jak chcecie. |
A mógłbyś wrzucić na megaupload :( Bo na rapidshare za duzo dziś ściągnąłem.
|
=)
No jak dla mnie to bomba , fajna muzyczka , screeny , i filmik =))) no i jest gitez! pozdrowionka dla ciebi i calej titani ! :)
|
:<
Gratz Bro za ***** ! Troche to dołujące,jeżeli nagle przypominasz sobie o tych dawnych kolegach z każdego servera... :( No cóż~film dobrze zrobiony oraz dobrze dobrana piosenka...pozdro z Arcanii.
|
dobra robota z tym wmv ; ] titania 4 ever ; ] dobrze sobie przypomniec kraine z poczatkow mojej gry ; ] pozdro ; ] :D
|
http://www.megaupload.com/?d=VWGIXFD4
Dla megaupload'owcow xD |
ehh :(
filmik piękny...przypomina mi stare dobre czasy...do tego muzyczka idealnie dopasowana, no i w ogule jestem tam ^^
łezka się w oku kręci ;< |
:*:*
No no no ... Seq postarales sie :] Wmv
Thx za pamieć :) |
@ Szczu~
wiec ty mi wisisz :d poluje na ciebie za twoj comment. jest to insult. pozatym jest napisane do kogo skierowane. To ze jestes debilem z tostem zamiast mozgu i uwazasz sie za niewiem co, to mam cie umieszczac wszedzie? moze zaczne nawet uzywac papieru toaletowego z twoja podobizna (ciekawe dlaczego ;) ) |
mysle ze ten ktory zorbil ten film nie ujal cie na filme z powodu twojego opisu na www.tibia.com ... pomysl nad tym
|
O.0
GZ filmu seq ty przynajmniej umiesz robić WMV nie tak jak ja xD good muzyka :P
|
;/
Cytuj:
|
<hahaha>
Cytuj:
1 pol roku bylo good ja stalem przy nim i go pilnowalem jak byl afk, ja lapalem hunty za niego on za mnie ja go ratowalem on mnie - to jest przyjazn ; 2 polowa to pojazdy na mnie, okradzenie mi domku, wyzywanie ojca. Wiec skoro nic nie wiesz to badz tak laskawy i nie odzywaj sie w tym temacie |
Cytuj:
|
O widać że do Technikum chodzisz. Powodzenia na maturze :D
|
-.-
Szczuru ... no i co z tego ze napisalem ze mi sie podoba ?
To jest prawda ... seq nakrecil za***isty wmv !! A ja powtarzam po raz setny ze nie biore udzialu w waszej klutni !! |
Jak dla mnie filmik spoczko(szczegolnie dlatego ze ja tam jestem :D )dobrze dopasowana muzyka i wogole niezle.Dzieki Tobie juz nie jestem na "wiecznym spoczynku" tylko powracam jak feniks :evul: cya
|
noi?
Cytuj:
|
1) Nigdzie nie napisalem ze wmv jets wazniejszy od twojego ojca ....
2) Ja jeszcze nigdy nie wyzawalem ciebie , ani nikogo z twojej rodziny !! wiec zapewniam cie ze sie nie zmienie ... 3) Juz mowilem ... nie biore udzialu w tej klutni ! Dlaczego ?? bo nic nie mam do seq ani do ciebie ! |
Będziesz mnie jeszcze przepraszał Adam. Nie wiem czy ci wybacze ............................... :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |