![]() |
Lamerstwo na DLach
Coment plz:) POD TIBIE 7.55
http://rapidshare.de/files/7864425/dlki.rec.html |
Jestem pierwszy <jupi>
jak oglądne dam edita :)
@Edit Dlki jak delki hunt był długi i spoko tylko w tym miejscu gdzie respią sie dwa i lurowales to jest niebezpieczenstwo dla shooterow. ale ogólnie GRATZ |
Pod jaka tibie dziala 7.5 czy 7.5.5 czy wogle inna ???? :confused:
|
@up: 8.50 wiesz?! 7.55...
@upup: Regulaminu się nie czytało, heh? ;) A co do filmu... w kółko to samo xD i żal deada. Rozumiałbym jakby było w kółko przez max 1h ale 3h 19min i 34sec to zdecydowanie za dużo xD @down: Po tym edicie już wnoszą :D a z resztą twój wnosi? |
@up
Twoje posty nic nie wnoszą do tematu |
@first
ciągle jestem zdania że za takie wypowiedzi jak twoja przed editem powinno się bany rozdawać. po co nam mówisz, że jesteś first skoro każdy widzi że piszesz jako 1-szy. tlyko ta wypowiedź by mogła mieć jeszcze troche sensu. @topic. film NUUUUUUUUUDNY. ten silk padł jak noobek a potem przyczynił się do twojego deada. jednak ty też nie trafiłeś uhem, wiem bo widziałem podpis o runku. pech, żal mi ciebie bo padłeś przez takiego kolege.... |
jedyny porządny gracz to Evil Huragan xD ( Hail Huragan...solo dl ) ...bloker? uhmm w niektórych momentach sprawdzałem dwa razy czy to on napewno blokuje....było kilka błędów:
- biegnie za dragiem z 200hp (a nawet 150) - blokuje dwa dragi i zamiast zostawić uciekającego to biegnie za uciekającym, a zielony atakuje shoterów :( - jak blokuje, Ty musisz stać bliżej shoterów a nie drag....to własnie było widać przy dedzie :( - a poza tym kilka mniejszych błędów...ogólnie, brak odruchu - żółte hp -> uh...nie wiem czy było mu szkoda uh czy co :( szkoda silkova, bo zginął dwa razy :( |
1 co poweim to ladny loot :D w pierwszych 20 min fulmu ;p reszta do **** a twoje blokowanie zostawia wiele do zyczenia
|
Dobrze, że nie wyłączyłem w połowie, bo ta końcówka była przecudowna. xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |