![]() |
Lagberia - Pk part. 2
Tym razem bez loota i z mniejsza dawka emocji. Tym razem tylko dwa fragi, ale sposób jak uciec przed 5 osobami.
http://rapidshare.de/files/7907253/benek2.rec.html http://www.wroclaw.mm.pl/~mkaras/benek2.rec Dzięki za komenty poprzedniego filmu, mam nadzieję, że niedlugo powstanie część trzecia. ~Enjoy |
am 1
fajnie 2 cześć piersza bylo spox,
teraz loot zdeka gorszy ale przynajmniej nie ma deda |
Yeah.. Dzięki za to miejsce na końcu... już wiem gdzie można spokojnie afkować :D
|
no no obydwie części calkiem ciekawe :) (najlepszy byl ten motyw pod koniec ;p) mam nadzieje ze będzie 3 część ;]
|
Cytuj:
głupi noob i debil bawiący się w "JESTEM 1 i się zesrałem" |
ban plx dla tego goscia na gorze
|
Cytuj:
Co do filmu niezły tylko szkoda, że loocik nie taki fajny jak ten z 1 cześci... |
Cytuj:
|
nie chcial zaszpanowac tylko wyrazil opinie o noobie i idiocie co chce byc pierwszy i pozniej dopiero edytuje posty... a ty jestes drugi noob ktory pierwszego stara sie bronic ;]
zreszta twoj wiek mowi wszystko... a co do szpanowania to looknij na swoj podpis... myslisz ze jestes cool bo masz go po angielsku? o nieeeee... jestes noob i robisz z siebie idiote bo moj chlopczyku masz tam blad gramatyczny ;] |
omg
widze ze tamat edytowania postów ma wieksze powodzenie niz sam film...
Dagenoth mistrzu, moglbys dorzucic cos o filmie.. |
a ty bys mogl juz sie w ogole nie odzywac... pieknie temat zmieniasz noobku... dla takich tylko bany... zamiast przeprosic i tak wiecej nie robic to jeszcze sie rzuca... szkoda ze na acranii nie grasz ;/ tam bym sie toba zajal...
|
@Dagenoth :ey man to mi teraz dosrales
to bylo dosc lolerskie,podniecilem sie ze jestem 1,ale tu chodzi o komenta, a koment jest ...w odroznieniu od ciebie :D czep sie tramwaju |
@Bydle mac: Ja bym grzecznie przeprosił Pana Dagenotha, ze względu na to, że ma racje :)
|
Cytuj:
|
oojjj daniel ty jak cos powiesz...
|
:o
faktycznie jak daniel cos powie do 8o jest
spujzcie na twarz maca :D a ty co go wyzywasz masz taki ryj l l Tylko kartofli naphac :p |
Cytuj:
ale napewno z polski nie jesteś :P |
Cytuj:
faktycznie jak daniel cos powie do 8o (nic nie wyhodzi) jest spujzcie na twarz maca :D (widac ze dziecko) a ty dag...... masz taki ryj l-----l Tylko kartofli naphac 8o {:=] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |