Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   świąteczny update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56527)

krzysiek15 21-11-2005 10:20

świąteczny update

Moim zdaniem jak cipsoft wprowadzi świąteczny update to tibia straci popularność ponieważ ta grafa co jest teraz to cały urok tej gry ;(

Rzorek 21-11-2005 10:28

lol2

niby czemu?:> im lepsza grafika tym bedzie ladniej to wygladalo i bardziej przyciagalo:P wielu ludzi odrzuca widok tibi.... mi sie podoba:P tylko zeby paladyna znowu nie skatowali:/

drizztpl 21-11-2005 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek15
Moim zdaniem jak cipsoft wprowadzi świąteczny update to tibia straci popularność ponieważ ta grafa co jest teraz to cały urok tej gry ;(

Urok to by straciła jakby zmienili grafikę na 3d ^^ A takie upiększenia wg mnie tylko przysporzą trochę fanów ;]

krzysiek15 21-11-2005 10:32

w sumie to masz racje ale rzeki niepowinno byc innej bo tylko to mnie sie tam niepodoba a może prucz grafy wreszcie nowe bronie dla palka zrbia albo nowe Outfity :)

Dwarf 21-11-2005 11:06

Wrecz przeciwnie, wielu ludzi nie lubi grafiki ktora teraz jest... Tibia graficznie bedzie lepsza wiec niektorym byc moze przypadnie do gustu.

Tylko te krzaczory by mogli zmienic :P

slawekmag 21-11-2005 13:09

Jakieś wielie zmany to moze niedbre ale to nie są duże zmiany. Tylko rzeczki i górki :D

kilerx1 21-11-2005 14:00

Ja to bym chcial dżwięki,mnie nawet ta grafa wciaga bo taka lepsza grafa to chwila i sie nudzi,przydalyby sie tez nowe bronie dla knightow np. taka za jakies 12K lepsza od FS ale slabsza od BS.

Sie mapes 21-11-2005 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kilerx1
Ja to bym chcial dżwięki,mnie nawet ta grafa wciaga bo taka lepsza grafa to chwila i sie nudzi,przydalyby sie tez nowe bronie dla knightow np. taka za jakies 12K lepsza od FS ale slabsza od BS.

DLa knightow? A moze pomyslalbys o biednych palkach ktorzy musza brykac bez tarczy :P
Powinni wg. mnie dac dla palka Puklerz (tarcze majaca gdzies 10-15def) ktora moznaby bylo na rece mocowac. No a problem spirow rozwiazac tak jak sa amullrty gdzie pisze ile ladunkow zostalo ;p

pawepek 22-11-2005 06:31

Wg mnie jezeli palkom mają sie dalej rozwalac spiry to niech knajtom sie rozwalają miecze/topory ( z umiarem, nikt tu nie mówi o znikającym SCA) Mogły by sie rozwalacbronie treningowe, które maja ponizej 10 atk. A co? Sprawiedliwosc musi byc :D:D

PS Juz sieciesze na mysl o update :)

Quarvir 22-11-2005 06:43

Bez sensu by bylo jak by sie miecze rozwalaly. Mogli by zrobic ze pal moze podniesc zlamanego speara(czy inna zecz do treningu) i naprawiac go za groszowe sprawy. Tylko kamieni nie mozna by bylo naprawiac :P

kaczi 22-11-2005 13:19

Co update ludzie sądzą, że Tibia straci swój urok, że będzie mniej ludzi itp.
Więc tu nie ma nic dziwnego.

pawepek 22-11-2005 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quarvir
Bez sensu by bylo jak by sie miecze rozwalaly. Mogli by zrobic ze pal moze podniesc zlamanego speara(czy inna zecz do treningu) i naprawiac go za groszowe sprawy. Tylko kamieni nie mozna by bylo naprawiac :P

fajnie by było... ehhh... palek moja ulubiona profesja, szkoda ze ją az tak osłabili... ale podobno po update z 7.5 do 7.55 mozna juz trenic bez uzywania ogromnych ilosci spearów :)

Slait 22-11-2005 13:51

Takie Upgrady sa Super :) Zgadzam sie z tym ze jakby zrobili tibie 3d to nara :D
Molgi by zrobic taki bardzo wielki update tak za pol roku - rok
ze byloby o wiele wiecej miejsc ( nie tylko dla PCCow ;/ ) ale i dla FACCow
Wiecej Broni i Innych Przediomtow ( o Wiele Wiecej :DD ) a najbardziej liczylbym na nowe Outfity :D
Co do rzeki jest bardzo fajna najbardiej podoba mi sie fala :d

luft 22-11-2005 14:11

update to nei tylko zmiana grafik...
kto słyszał co ma być zmienione w mechanice?
ja słyszałem tylko o zmianie party ...

Jozi 22-11-2005 14:11

upadate

ja chcialbym zeby się speary nie łamaly, tylko to :D soul pointy moga zostac bo nie przeszkadzaja mi akurat ale z pewnoscia sorce/druidzi chcieliby zeby nie bylo souli ciekawe czy cipsoft zlikwiduje lamiace sie speary?

krzysiek15 22-11-2005 14:50

Mogloby byc tak że miecze itp co jakiś czas by trzebalo naprawiac bo jak sie ich nienaprawilo to by a by sie zapsuly do konca to wpdaly by do plecaka i do momentu kiedy by s :] ie ich nie naprawilo byly by bezurzyteczne

krzysiek15 22-11-2005 14:51

Mogloby byc tak że miecze itp co jakiś czas by trzebalo naprawiac bo jak sie ich nienaprawilo to by a by sie zapsuly do konca to wpdaly by do plecaka i do momentu kiedy by s :] ie ich nie naprawilo byly by bezurzyteczne :]

krzysiek15 22-11-2005 14:53

mogło by byc tak że bronie co jakis czas trzebalo by naprawiać bo inaczej by sie psułyi spadal im atak a jak by sie zepsuły ale można by je napprawić można było :)

krzysiek15 22-11-2005 15:02

jeżeli chodzi o speary to cipsoft raczej ich niezmieni ale jest sposub na trenowanie palkiem ale tego juz wam niemoge powiedzieć bo sam nim jestem i puzniej bym miał durze problemy ze zdobyciem tego [tego sie napewno nie kupuje w sklepie] B)

Sie mapes 22-11-2005 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawepek
fajnie by było... ehhh... palek moja ulubiona profesja, szkoda ze ją az tak osłabili... ale podobno po update z 7.5 do 7.55 mozna juz trenic bez uzywania ogromnych ilosci spearów :)

slowo-klucz pdobno, ja roznicy nie zauwazylem zadnej =\

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22.