![]() |
Hunty
Najpierw zdjecie pobne, jak bedzie widoczne to zamieszcze nastepne :P
[IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0005.jpg[/IMG] Trening :D |
No to coś mi się wydaje że następnego nie będzie.
|
niewidze zdjecia :(
|
Zdjęcia nie widać a sam opis "trening" mówi sam za siebie - kiszka.
|
:/ ja nic nie widze :/
|
Ja tagze nic nie widze
|
Zdjecia nie ma tylko wyrazy......
Pewnie zle wpisales link do zdjecia albo wes lepiej przeczytaj temat z wklejaniem zdjec do posta!!!!! |
Juz wiem jak umiescic zdjecia to wklejam ssy z mojej wyprawy na dski
[IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0014.jpg[/IMG] I po jednym z tych ds spotkal mnie mily napis [IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0013.jpg[/IMG] [IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0015.jpg[/IMG] Best shot frienda I moj sredni strzal z hmm [IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0011.jpg[/IMG] Niesety koledze skonczyly sie strzaly wiec musielismy wyjsc a to nasz loot [IMG]ftp://czuk85:[email protected]/UO0016.jpg[/IMG] A to moj staff i skille obecnie [ALIGN=center][IMG]ftp://czuk85:[email protected]/bez%A0nazwy.jpg[/IMG] [/ALIGN] |
mam dzis dobry dzien i bede pomagal newbie
link powinien byc taki: http://members.lycos.co.uk/czuk85/UO0005.jpg powiem szczerze ze nic ciekawego poza tymi fajnymi niebieskimi trolami :) |
Cytuj:
|
No nic ciekawego na tych zdjęciach ;( Chleb powszedni większości tibijczyków :P
|
na tkim lvl powinienes chodzic na cos lepszego;)
|
kurcze nic nie widze;/
|
Pewnie ciekawe ssy ale widze tylko krzyzyki :(
|
lol
ale dude... ;P no nie no wypas zdiecia, najlepszy ten jak koles na 8 clubem rozwala knighta na 500lv :/...eh... szkoda gadac
|
Jakoś Skilo moje ssy widac za to twoich poprawek nie :P. A co do wypowiedzi reformatora i duracell to chodze na lepsze rzeczy ale na dsach i rotach szybko sie expi i moge robic runki.
|
Cytuj:
|
Powiem jedno ss'y sa the best 8) .Jak byc mug zrub jeszcze pare takich fotek lubie ogladac Hunty z grosnymi potworami :))
Noham obecnie :2handed: ~~eternia~~ Gogudugi Wielki obecnie :berserk: Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: 1 z przekazan Tibi:Nibede bral imienia n00ba na daremnie 8o |
hehe
smieszne te ss :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |