Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi Gamemasterzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56545)

Dabek 21-11-2005 21:33

Nowi Gamemasterzy

Zgodnie z ubiegłotygodniową zapowiedzią CipSoft powiększa "armię" Gamemasterów wyznaczając na tę pozycję osoby z grona Senior Tutorów i Counsellorów. W ciągu najbliższego tygodnia wybranych zostanie sześciu nowych Gamemasterów.

Wybrani to:

• Trithaithus - do tej pory Senior Tutor. Znany ze swojej częstej pomocy na help channel i na forum. Współtwórca jednej ze stron fanowskich, www.Tibiahumor.net.
  • Vauban - również jeden z Senior Tutorów. Pierwszy Brazylijczyk, który został Gamemasterem.
  • Thunder Lucky - tak jak poprzednicy, również wybrany spośród Senior Tutorów. Znany ze swojej pomocy, szczególnie na www.TibiaNews.net.
  • Ogfetan Riglan - do tej pory był Counsellorem. Udowadniał już wiele razy, że wie jak postępować z tymi, co łamią zasady, a również wiele razy wykazał się swoją pomocą, w stosunku do innych graczy.
  • Renjiro Braveheart - kolejny z grona Senior Tutorów
Gratulujemy wszystkim...

Nie chcesz zostać zbanowany przez nowych Gamemasterów? Zapoznaj się z w pełni przetłumaczonym regulaminem Tibii, a będziesz wiedział jakich sytuacji i zachowań unikać.

OnlyM(PL) 21-11-2005 21:34

No to fajnie, ciekawe czy beda online :>

Barry 21-11-2005 21:40

No to typujemy pozostałą piątkę, stawiam na Megamana, Thuddy'ego i Subaru-samę.

N-o-2 21-11-2005 21:58

Ja Typuje Lefertego ! :P

Ameriana Agria 21-11-2005 22:00

Co trzeba zrobic aby zostac Game Masterem ?

Co trzeba zrobic aby zostac gm. Czy moglbym nim zostac ?

Etoric 21-11-2005 22:01

Uważam, iż Gamemasterzy sie przydadzą, bo wg. mnie jest ich stanowczo za malo. No widze że CipSoft robi coś z tym problemem<brawa>

@up
przejść wiele ciężkich testów. Po roku grania w Tibie są na prawde małe szanse na przejscie pierwszego poziomu(tutor)

Itachi 21-11-2005 22:10

Gz dla mojego kumpla Trith :)
Wiedzialem ze kiedys nim bedzie B)

Ka'cus 21-11-2005 22:42

Nom fajnie :) nic tylko pozazdrocic i gratulowac

Koronowany rycek 22-11-2005 06:35

Dabeek... ja licze na ciebie i leftego:> good luck :] wy tez seniorki macie cos do gadania ;P moze sie uda :]Topic@
Nie jeden raz będą jeszcze pobory;p

Rialanhind 22-11-2005 07:26

Mozliwe z morgany nizahe inferno zostanie :confused:

Leweracja 22-11-2005 07:45

GMy sie przydadza moze mniej hamstwa bedzie na Tibi wkoncu ...

hmm moze Sunrise? :P

Duch Guardi 22-11-2005 08:02

fajnie liczba GM-ów powiękrza się :D

szkoda że tylko 1 raz pomógł mi GM jak jakieś 2 noobki blokowaly mnie w podziemiach foldy ;)

Smiti 22-11-2005 08:10

Gm aktualnie online ;]
@topic
Zawsze o jednego więcej - tylko tak dalej :p

Drakon Pierwszy 22-11-2005 08:39

:d

No przynajmniej moze nowych GM bedzie wiencej na Tibi widać :D:D :]

Asieks 22-11-2005 09:33

;]

Miło wiedziec ze powieksza sie grono GM'ów

http://img506.imageshack.us/img506/4978/uo03855ch.jpg <-No ladnie dopiero go wybrali a juz jakies podejrzane sprawy : p <non fejk>

MI@NEK 22-11-2005 10:15

taa milo wiedziec ze sie powieksza. Ledwo stal sie Gm-em a juz zbanowal mi kolege pojawili sie raptownie pod moim domkiem (pojawili bo bylo ich 2). Zbanowali mi kolege za Teleporting.
09:04 GM Dazetih Berylia: ****** <---- Nick kolegi
09:04 GM Dazetih Berylia: Teleporting is illegal
09:04 GM Dazetih Berylia: I will have to delete your account now, ****** <---- nick kolegi.
09:06 You see GM Dazetih Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 You see GM Trithaithus on Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 GM Dazetih Berylia: you see, it takes two GMs for an instant deletion
Wszystko bylo by ok, ale kolega naprawde nie wiedzial ze "tp" jest nie legalne, szczerze mowac ja tez a gram okolo 8 m-cy i sam nie raz sie teleportowalem.
Prosilem ich , tlumaczylem ze kolega nie zna angielskiego dobrze, nic to nie dalo wrecz zachowywali sie jakby ich to bawilo.
Pytali caly czas go kiedy ostatni raz sie teleportowal, a on autentycznie nie pamietal.
No coz szkoda ze takie cos spotkalo pozadnego gracza ktory poprostu nie nie wiedzial !!!

Tak dla rozluznienia rzuce jeszcze jeden cytat GM-a probowal chyba mowic polsku czy mu sie udalo ocencie sami:
09:13 GM Dazetih Berylia: Tak wy zrobi? to w ubieg?ym tygodniu? Tak albo z.adnego?
(chodzilo o teleport pytal mojego kolegi)

Faktycznie ten screen to nie fake, ale widocznie moze gm-owie moga byc w 2 miejscach na raz.

Seru :] 22-11-2005 12:16

Huhhh... Może ci nowi Gm-owie Stworzą jakieś nowe światy :P

Lukis 22-11-2005 12:37

@UP

No comment -.-'

majkel :D 22-11-2005 13:19

Nowi "GM" . Niw wiem co myśleć :mag: .
Fajnie :ban: ;]

Platonikus 22-11-2005 13:29

@ Asieks
Wiadomo że GM'i maja opcje mc i nie jest to zadna podejzana sprawa ! Poprostu moga byc w kilku miejscach na raz ale tylko na swoich GM'owych postaciach.

@Mianek?
Ale sie usmiałem .... Kazdy gracz oraz osoba ktora bedzie chciala grac w tibie powinna sie zapoznac z zasadami tibi. Wiem ze sa ludzie hmm powedzmy ze mlodzi w wieku 12 lat i nie rozumieja zasad lub tez jezyka....
Rule 3b
"Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or players in a way that other players cannot move them. "

@ Do Admina tibi.pl Moze Przetlumaczycie zasady tibi? Chetnie pomoge bo z tego co widac to ludzie sa strasznie leniwi zapewne istnieja jeszcze tacy ktozy nie wiedza ze tibia.com ma forum ale mniejsza z nimi.

@ Seru

GM to Gm nie God czy Customer Support. Swiaty stwarza ją Godowie tibi a jak wiesz jest ich 4. Oczywiscie ze powstana nowe swiaty ale jak zwiekszy sie liczba graczy :). (a zarazem Przychody CipSoftu xD )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15.