![]() |
Nowi Gamemasterzy
Zgodnie z ubiegłotygodniową zapowiedzią CipSoft powiększa "armię" Gamemasterów wyznaczając na tę pozycję osoby z grona Senior Tutorów i Counsellorów. W ciągu najbliższego tygodnia wybranych zostanie sześciu nowych Gamemasterów.
Wybrani to:
Nie chcesz zostać zbanowany przez nowych Gamemasterów? Zapoznaj się z w pełni przetłumaczonym regulaminem Tibii, a będziesz wiedział jakich sytuacji i zachowań unikać. |
No to fajnie, ciekawe czy beda online :>
|
No to typujemy pozostałą piątkę, stawiam na Megamana, Thuddy'ego i Subaru-samę.
|
Ja Typuje Lefertego ! :P
|
Co trzeba zrobic aby zostac Game Masterem ?
Co trzeba zrobic aby zostac gm. Czy moglbym nim zostac ?
|
Uważam, iż Gamemasterzy sie przydadzą, bo wg. mnie jest ich stanowczo za malo. No widze że CipSoft robi coś z tym problemem<brawa>
@up przejść wiele ciężkich testów. Po roku grania w Tibie są na prawde małe szanse na przejscie pierwszego poziomu(tutor) |
Gz dla mojego kumpla Trith :)
Wiedzialem ze kiedys nim bedzie B) |
Nom fajnie :) nic tylko pozazdrocic i gratulowac
|
Dabeek... ja licze na ciebie i leftego:> good luck :] wy tez seniorki macie cos do gadania ;P moze sie uda :]Topic@
Nie jeden raz będą jeszcze pobory;p |
Mozliwe z morgany nizahe inferno zostanie :confused:
|
GMy sie przydadza moze mniej hamstwa bedzie na Tibi wkoncu ...
hmm moze Sunrise? :P |
fajnie liczba GM-ów powiękrza się :D
szkoda że tylko 1 raz pomógł mi GM jak jakieś 2 noobki blokowaly mnie w podziemiach foldy ;) |
Gm aktualnie online ;]
@topic Zawsze o jednego więcej - tylko tak dalej :p |
:d
No przynajmniej moze nowych GM bedzie wiencej na Tibi widać :D:D :]
|
;]
Miło wiedziec ze powieksza sie grono GM'ów
http://img506.imageshack.us/img506/4978/uo03855ch.jpg <-No ladnie dopiero go wybrali a juz jakies podejrzane sprawy : p <non fejk> |
taa milo wiedziec ze sie powieksza. Ledwo stal sie Gm-em a juz zbanowal mi kolege pojawili sie raptownie pod moim domkiem (pojawili bo bylo ich 2). Zbanowali mi kolege za Teleporting.
09:04 GM Dazetih Berylia: ****** <---- Nick kolegi 09:04 GM Dazetih Berylia: Teleporting is illegal 09:04 GM Dazetih Berylia: I will have to delete your account now, ****** <---- nick kolegi. 09:06 You see GM Dazetih Berylia (Level 2). He has no vocation. 09:06 You see GM Trithaithus on Berylia (Level 2). He has no vocation. 09:06 GM Dazetih Berylia: you see, it takes two GMs for an instant deletion Wszystko bylo by ok, ale kolega naprawde nie wiedzial ze "tp" jest nie legalne, szczerze mowac ja tez a gram okolo 8 m-cy i sam nie raz sie teleportowalem. Prosilem ich , tlumaczylem ze kolega nie zna angielskiego dobrze, nic to nie dalo wrecz zachowywali sie jakby ich to bawilo. Pytali caly czas go kiedy ostatni raz sie teleportowal, a on autentycznie nie pamietal. No coz szkoda ze takie cos spotkalo pozadnego gracza ktory poprostu nie nie wiedzial !!! Tak dla rozluznienia rzuce jeszcze jeden cytat GM-a probowal chyba mowic polsku czy mu sie udalo ocencie sami: 09:13 GM Dazetih Berylia: Tak wy zrobi? to w ubieg?ym tygodniu? Tak albo z.adnego? (chodzilo o teleport pytal mojego kolegi) Faktycznie ten screen to nie fake, ale widocznie moze gm-owie moga byc w 2 miejscach na raz. |
Huhhh... Może ci nowi Gm-owie Stworzą jakieś nowe światy :P
|
@UP
No comment -.-' |
Nowi "GM" . Niw wiem co myśleć :mag: .
Fajnie :ban: ;] |
@ Asieks
Wiadomo że GM'i maja opcje mc i nie jest to zadna podejzana sprawa ! Poprostu moga byc w kilku miejscach na raz ale tylko na swoich GM'owych postaciach. @Mianek? Ale sie usmiałem .... Kazdy gracz oraz osoba ktora bedzie chciala grac w tibie powinna sie zapoznac z zasadami tibi. Wiem ze sa ludzie hmm powedzmy ze mlodzi w wieku 12 lat i nie rozumieja zasad lub tez jezyka.... Rule 3b "Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or players in a way that other players cannot move them. " @ Do Admina tibi.pl Moze Przetlumaczycie zasady tibi? Chetnie pomoge bo z tego co widac to ludzie sa strasznie leniwi zapewne istnieja jeszcze tacy ktozy nie wiedza ze tibia.com ma forum ale mniejsza z nimi. @ Seru GM to Gm nie God czy Customer Support. Swiaty stwarza ją Godowie tibi a jak wiesz jest ich 4. Oczywiscie ze powstana nowe swiaty ale jak zwiekszy sie liczba graczy :). (a zarazem Przychody CipSoftu xD ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |