![]() |
Zmiana Nick
mam taka prozbe!!czy moglby mi ktos (prosba raczej do admina moze moda) zmienic nick!!ten nick to nazwa mojej starej postaci ktorej jusz niema (kwestja handlowa $) ) chcialbym zmienic nick na: Kroolik
jak sie uda z gory thx :) P.S. Upomnienie tesh byscie zdjeli ale wole zmiane nicku!! 8) |
Watpie zeby ktos ci zmienil tego nika o ile to sie da a z upomnieniem to hyba mozesz zapomniec ...
|
Propnuje wysłać wiadomość na priva do Matkusa.
|
Wiadomość do mnie nic nie da, bo to forum po prostu nie ma takiej funkcji, jak zmiana nicka.
Na dniach będzie nowe forum (siedzę właśnie i je tłumacze na polski), jak wystartuje, to chyba tam się będzie dało zmieniać nicka, choć głowy nie dam. |
o to bardzo milo!!to jesli sie da zmienic nick to bardzo prosze!! 8)
|
Apropos nowego forum, czy na nim będą nasze stare konta czy czeba będzie zakładać nowe ??
|
O ile mi wiadomo z przekonwertowaniem i skopiowaniem bazy danych nie bedzie problemow. Wszystko od poczatku to nie idzie, ne ne ne :baby:
|
fajnie jak bym mogl zmienic nick bo ten mi sie niee podoba.
|
Przecież kiedyś pan o nicku Bestmajen zmienił na Majen. Nie powiecie chyba, że to nie jest prawdą?
|
matkus:
Cytuj:
Szybko te dni lecą... ;] |
O.o
matkuj jak bedzie okazja to mi tez zmien !! :D
na " rysiuu " :D |
Też bym prosił o zmianę nick na Piksik lub Pixik:-)Sprzedałem konto koledze za bm hmm... bo zorbiłem uh makera ale stałem się uczciwy i nie używam tych "dopalaczy"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |