![]() |
Lagberia - Pk part.3 - I znów loot...
http://rapidshare.de/files/7953401/benek3.rec.html
www.wroclaw.mm.pl/~mkaras/benek3.rec Może powstanie kolejna część, ale kumpel na końcu prawie bana zrobił, więc mogą być problemy. |
No nawet nawet, ale mam pare wątów - jednym z nich jest to że niedługo będzie to Lagberia part 30 tak jak z rambo.....
Zrób jeden film ale porządny (explo + exori + dl = h.lvl) |
Fajny filmik podoba mi sie :]
Ps.Jestem drugi :D |
Nice Loot spoko filmik...
|
Cytuj:
Dzięki za komenty. Być może wrzucę jeszcze dziś pkowanie z Elysii, jak wszystko dobrze pojdzie. |
Ok, ok.... LOL? Nie gadaj że nie masz hajsu bo ładne Ci rzeczy wypadły ostatnio plus ten GS'ik więc gpos masz! Kup za to jakieś ładne wyposażenie. Ale gz za odwagę i intelekt (nie wielu ludzi go posiada grających w tibie).
|
Cytuj:
|
;)
bardzo fajny filmik oczywiscie jak poprzednie:).Do tego przyfarcilo wam sie z lotem heheheh oby tak dalej Evul xD
pozdro:D |
Co jak co ale mi się 1 part najbardziej podobał i szkoda, że tutaj tego 40 lvla sie nie udało :( ale gz loota :D
|
No no....te filmy sa jedne z ladniejszych z pekowaniem bo reszta filmow z pekowaniem na forum to ubijanie jakis 11 druidow i zero lootu a tu ladny loot sie trafia... :D Oby tak dalej ;]
Hmmm... tak sobie mysle ze to dobry sposob na kase :D:D:D |
Gz =) Jak zwykle nice movie :> Gz PvP and more plx ;<
|
hehe fart:> ?eh
|
Jak by to bylo na emperze to bys sobie nie poszalal... Nie nawidze takiego podejscia a Ty jestes zwyklym noobem.. chcesz pkowac ?? 40+ knight 50+ palek to idzccie na jakis ludzi 30-40 lvl a nie... jestes zwyklym tchorzem i tyle film do dupy...
|
Cytuj:
Więc tłumacząc ci inaczej... Należy obejrzeć film, żeby móc mieć zdanie... rozumiesz już? :) Właściwie, żeby kłótni nie robić, powiem ci, że to nie był 50 palek tylko 30 a na tym filmie próbowali zabić 40 lvla... :P a na poprzednich też poszły ofiary typu 30+ |
=d
Fajny filmik, spoko loot;);)
|
Eeeeeee... tam - jak dla mnie kulfon!
|
Cytuj:
|
..l..
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak wogle to jeśli taki mądry jesteś to daj jakieś mega hiper piper wyjechane pk... Ten pkmovie jest na tym forum jednym z lepszych (tzn. Ta seria) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |