![]() |
Eureka ?!
Otóż wiele osób nie zdaje sobie sprawy skąd tibia.pl ma na konkursy, myśli że mamy kupę kasy i wogóle... Otóż w ramach wyjaśnień... Całe pieniążki które zbierzemy z banerów (a są to banery na dole strony /zaraz pod glowna trescia/ w prawym i lewym menu, pozostałe nie należą do nas tylko do hostera, banery na forum nie są nasze), kubków i koszulek przeznaczamy na konkursy i nowe rzeczy tak jak tibiapl.com (której nie ma kiedy skończyć). Kasy nie jest dużo, wręcz przeciwnie, ale na konkursy starcza (ledwo). Ciągle piszemy do jakiś sponsorów ale raczej mało z nich wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie...
Po co ten temat? Aby już nikt nie zarzucał nam jakiejś skąpości, czy dowalał się do gadżetów (które z resztą wychodzą bardzo fajnie). Nie wprowadzamy żadnych opłat na stronie, nie każemy się logować aby czytać forum, wszystko jest dostępne bez ograniczeń. Więc uszanujcie to :) Bo chłopaki naprawdę się napracowali aby strona miała tyle informacji ile ma i wyglądała tak jak wygląda. Zresztą część artykułów jest Wasza, więc i wy przyczyniacie się do rozwoju strony :) |
Ech, szkoda że niewiele osób weźmie sobie do serca tego posta.
|
Ja w zakładkach w mozilli zamiast normalnego linku do allegro mam http://www.allegro.pl/?ap=1&aid=197905&bid=76 :D
Sam nic nie trace a wam pomagam. Apeluje użyszkodnicy że wy też takie coś możecie zrobić... To nic nie kosztuje a pomożecie Tibia.pl :D |
Nazwa tematu nie zgodna z jego trescia
REPORTED!!!!!! ;) |
Cytuj:
@TOPIC Dobrze Bosal, ze przypomniales. teraz jak juz wiem na ktore klikac bede to robil aby serwis sie rozwijal :) |
Bosal poprowadzil nas na jakie linki mamy klikac ;D, w sumie dobra wiadomosc, szkoda ze tu tak malo ludzi zaglada i pewnie jeszcze mniej potraktuje tego posta powaznie
|
http://www.grzegomonia.com/klik/index.php
Pisze ze placa za klikanie.nie wiem czy to prawda ale moze sprobojcie np.ktos chce wejsc do dzialu musi kliknac.;P @down no moze i.Ale jakos sie starac trza ;) |
@Up
http://forum.tibia.pl/announcement.p...ouncementid=21 Przeczytaj zdanie Tibia.pl wypowiedziane ustami Gremlina |
A pomyslcie nad sms'ami kto chce pomoc wysyla sms za np 1 zl z czego czesc idzie dla tibia.pl
Nie wiem jak to jest ale moze warto sprobowac. |
Cytuj:
|
Kompletnie nieoplacalne rzecz jasna :P operatorzy tacy glodni sa ze zjadaja 80% wspomogi dla Tibia.pl ;D
|
Cytuj:
|
A ja wam proponuje wygrać w totolotka Oooo..!!! A tak serio to jesteśmy Polakami i Polacy na te strone wchodzą ! A jak wszyscy wiemy Polak potrafi i chodźbyście nie wiem co wykombinowali to i tak to obejdą i 0 sianka bedzie ! Możecie liczyć tylko na "łaske" wiary co odwiedza strone (a i umieście ten temat tam gdzie ludzie często siedzą)....
|
nie wiem jak inni użytkownicy ale ja ucieszyłbym się z bardziej stabilnego servera niż nowych konkursów,bo ostatnimi dniami częściej nie wejde na tibia.pl niż wejde
|
Zagadajcie np z tibia.com ze jak udostepnia wam jakies tam pacce to zwiekszy sie liczba ludziofff ;D albo zabajerujcie ich or something...
Npiszcie ze maja ladne oczy to odrazu dadzą/om pacce;p JOKE! :) |
Rozumiem, staracie się być zauważalni na forum, ale wlepianie reklamy (Tej ;)) co pare postów jest moim zdaniem absurdem. Kto jest zainteresowany kupnem pacca, ten będzie wiedział że go można tutaj kupić bądź kupi samemu, a wlepianie tak bannera jest dość uciążliwe i brzydko wygląda. Wątpie, że dzięki niemu przybędzie wam kasy (chociaż tego bym naprawdę chciał).
Imho, lepszym pomysłem było by wlepienie bannera na stronie głównej, gdzieś między logo - najbardziej rzucającą się w oczy rzecz przy wchodzeniu na strone ;) |
UP:
główna strona i tak jest naładowana bannerami. Co do teraści reklamy, to ten system powstał niedawno więc narazie reklamy są nasze. A banner musi być w dobrym miejscu, bo nie ma chętnych na takiego, co go ludzie po kontach na stronie upychają. |
Cytuj:
|
W Sukie te smsy to dobry pomysł ale jak wspominaliście że większoć zysku przejmuje operator... bo każdy ma telefo(prawie;p) i złotówka to nic ja własnie wysyłam smsa :p
|
Cytuj:
Miejsca które zaznaczyłem (To z białym tłem, to miejsce które tylko czeka na banner ;)), też były by dobre na banner - w miare widoczne. I tą reklame w tematach, można by wrzucić na sam szczyt tematu, a nie w jego środek i po pierwszym poście. Ale to tylko moje zdanie :) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |