![]() |
Fajne tylko ci ludzie lipa wygladaja.
|
Nawet fajne, tylko jeszcze raz pytam, zrobiles to piksel po pikselu? Jezu, jak ty wytrzymujesz? O.O
I ci na samym dole... Shit... |
Nawet ładne, undead najlepsze.
|
Nice,Very nice :P GZ :)
|
jestes the best :)
|
Na moje to takie cos do dzialu Fake by sie nadawalo, bo wiekszosc tutaj nie jest Twojej roboty.
Sory, ale na mnie to wrazenia nie robi. |
Bardzo ciekawe prace kwaso. Ta różnorodność i ujęcie z 4 stron. Bardzo ładne ;) ;) ;)
|
Neaniver@ Jak nie mojej roboty ?? Co masz na mysli ??
Dzieki za komenty niedlugo dorzuce pare nowych grafików. |
Chodzi mi o to, ze korzystasz z tibijskich sprajtow, a to bardziej do Fake sie nadaje, niz do grafik.
|
Bo ze sprajta to nie znaczy ze nie moje. Ja je przerobilem i dorysowalem pare elementów. Dla mnie bez róznicy czy temat jest tu czy tu
|
Ok nowa porcja..Moze malo ale kit...
http://img513.imageshack.us/img513/7...manidwa1lk.png Wzorowalem sie na Kejczu Noraha xD i mój kusznik wyglada podobnie/tak samo w każdym bądź razie spodobal mi sie :D |
Te lepsze niż te pierwsze. Najlepszy jest ten z tarczą. ;)
|
Grafiki fajne, tylko w pierwszym poscie piszesz jakbys zakonczyl edukacje na 2 klasie szkoly podstawowej..
|
Boshe jak ty to PX po PX'u robisz to p0zdr0 dla ciebie... Ja bym nie wytrzymał.
A te graficzki to takie sobie.Najlepszy ten Undead. =D |
ZA***ISTE te hipki :D ale jak bys zrobil tak zeby mozna bylo kolory ustawic i wrzucic do SPR to by bylo za***iscie :D
|
Nawet ładne tylko to ostatnie dno...
|
Fajne graficzki. Pomimo tego, że wiele z nich jest robionych, tak jakby, na gotowych modelach (przynajmniej tak mi się wydaje) to i tak się prezentują znakomicie. Szkoda, że mi brakuje takiego wyczucia perspektywy tibijskiej :(
|
1. Potępiam edytowanie spritów do Tibii...
2. ...ale co jak co, ty to robisz nieźle. Tylko ten kowal topless wygląda jakby jakieś krzywe ramię miał. Trochę za bardzo do tyłu. |
hehe wiem ze to ostatnie dno bo przez pomyłke je wstawilem xD
Randelmen@nie wydaje ci sie bo tak jest ;) ja je przerabiam i ewentualnie dorysowuje jakies itemki czy coś, ale tera mi sie to znudziło :P PS: zna ktos jakies programy to robienia grafik ?? Cos na szybciora bo na kompie ostatnio dlugo nie moge siedziec... Pozdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |