![]() |
Clubbing - Grupa społeczna czy nie?
Witam.
Chcę tutaj poznać wasze zdanie na temat clubbingu. Czy uważacie to jako kolejną grupę społeczną, czy nie? W pewnym sensie mają oni jakiś określony tryb życia, lecz z drugiej strony jakby clubbing byłby grupą społeczną, to mogło by być o wiele więcej takich grup. A wy co o tym myślicie? |
Może byś wijaśnił, co robią/jak żyją ludzie z takiej grupy społecznej, bo ja tego nie wiem? :P
|
opisz dokładnie o co ci chodzi bo większość nie wie;p aha i wg mnie istnieje taka grupa społeczna przez innych nazywana marginesem i na odwrót:)
|
Heh.. kazda zorganizowana grupa ludzi o podobnych pogladach i zainteresowaniach, jest sama w sobie grupa społeczna XP
|
Clubbing - Ludzie którzy żyją od imprezy do imprezy ( Reszta życia ich nie interesuje ) ;)
|
Cytuj:
To chyba studenci ; ) |
Cytuj:
|
Dlaczego Clubbing mi sie kojaży z ludzmi słuchającymi Techna, Trance itp itd? Może dlatego że sam taki jestem :D. Jeśli Clubbingiem nazwać ludzi hmm... technicznych (xD) żyjących od imprezy do imprezy to tak. To chyba jest grupa społeczna. :)
Do założyciela tematu. Może wyjaśnij dokładnie co w twoim rozumieniu ta grupa społeczna Clubbingowa, hę? @down Whatever ;) www.clubbing.pl ;) |
Cytuj:
Jak komuś bardzo zależy: Od czego są google? Down: Raczej nie, ponieważ są przez jedno "o" ;) |
Cytuj:
|
Dla leniuchów znalazłem coś o tym czym jest clubbing:
http://www.clubber.pl/page.php?p=far...show=body:3379 Mam nadzieje że sznurek działa :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |