![]() |
[Inferna] Aimboter Ezrael i jego zaloga w akcji ;)
|
tak jest to najlepszy film jaki widzialem , thorleif @ uh bot , fraternitas @ aim bot . Wygral jedynie skill w ucieczce Thorelifa . Wydaje mi sie ze Torkell ma nowego ownera :)
|
ten knight jest stuknięty :P pakuje się w jakieś najgorsze kreatury ale przynajmniej zgubił tych kolesi ten Ezrael był fenomenalny wszedł i napuszczał ue na dzień dobry ciekawe co mu to dało jak knight miałby z 70%hp to by mógł zacząć puszczać serie ue
|
ahhh ta inferna odkad filghtiego zrookowali kazdy tam robi co chce...
|
wow!
gratz dla tego goscia uciekal przez takie respawny a po za tym to mial szczescie:P |
lol
Koles ładnie uciekł, ale miał Aim Bota - nie licza tego to wielki Gratz.
|
Ezrael jest idiotą imo, jego pvp jest takie ... słabe ze na otsie pewnym (nazwy nie podaje z wiadomych przyczyn) na 10~ deulow 3 razy padlem a on ciagle mowil "lag lags" moze mial je ale szczerze watpie...
|
Bylem pod wrazeniem doswiadczenia w rze tego knighta uciekl 3 sorkow (utani gran hur mieli i go nie dogonili ? -.-) i uciekal przez takie respy, i jeszcze narobil im problemow z behemotami itd bym odpadl jaky te behemoty ubily kogos z tych sorkow xD
brawa dla tego knighta mógl na poczatku sie z nimi podroczyc mial mnóstwo UHow (mogl je naczej spakowac) wiec ezrael i ten drugi z sd w niego a on spokojnie wyuhal by a oni by mieli waste sd ;) |
Taa bardzo ładnie widac jakimi nobami są frat~
no i ten ich aimbot , jedyny kto miał uh bota na 100% to ezrael uchał sie zawsze przy stracie 15-20% HP Od czasu kiedy pare razy prawie dedł to sie chłopak zabezpieczył :p Nieżle sie uśmiałem Ezrael wywalił w niego całą mane i stoją i nic buahaa ezrail miał uh bota włonczonego mane ładował i zwoływał leszczy na msn A thor nie mógł sie zdecydować czy ich lać czy wiać :p No a te demonki farta miał nawet jeśli miał bota.. Nico@ masz gdzieś ten stary Film kroonika z expienia co był na tibia.de? wtedy go pojechali na 7 stron za aimbota nawet podczas expienia :p |
Cytuj:
gdyby tylko Ezrael nie był takim idiotą i wiedział do czego słurzy i kiedy sie uzywa UE to by padł nawet z uhbotem |
Koles uciekal swietnie, droge za soba zamknal 5 demonkami, niezly wyczyn wykonanie tego questu na tym lvlu, tam na demonkach mu 70 hp zostalo w pewnym momencie:P, fajny filmik
|
Woooooo, najlepszy film jaki do tej pory widzialem! Przypomnial mi sie MacGyver, hehe.
No, no... Nie ma to jak stara dobra Inferna.. :' |
nom ladnie thor uciekal :P
ezrael bez bota jest nubem co bylo widac na tescie :P http://www.members.lycos.co.uk/olor/rez.JPG http://www.members.lycos.co.uk/olor/xzc.JPG >:) |
Dziwi mnie jedno. Film ma niewiele ponad 30 minut a zajmuje aż 1 MB. Why tak?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmik bardzo mi się podobał. Całym sercem byłem za Trollhamerem ale wiedziałem, że nie wygra<no chyba, że Ezraelowi, khodzie i innym skończyły by się uhy> Szkoda, że ich nie ubił ale mam nadzieję, że takie sytuację będą się powtarzać to może w końcu tyle kasy na runki stracą, że odechce im się takiego grania <ehh marzenia>:P
No cóż 25 lvl i 45 mlvl chyba tam zostanie na dłużej, a tymczasem na Celeście dobijam 32 lvl i czekam... |
wogole ten taris aragon to taka ciota ... bardzo czesto z 2 fe i sdkami siedzi w ab i pekuje
@up Shoopa na non pvp sie marnujesz choc na nebule @ Untouch :) |
huahua :)
gdzie ten zyciorys? ^.- grats olo szkodaz mnie tam niebyło :/ a ze jest nubem to wiem od dawna :p |
filmik fajny. Sorcki umieją robić porzadne waste UE.
Nie rozumiem tylko czemu ten Elite nie bił Ezraela kiedy za nim był magic wall, a pod obojgiem behemothy i cyce. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |