Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   2nd 9 mlvl (KNIGHT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56706)

duxuka 24-11-2005 09:22

2nd 9 mlvl (KNIGHT)

Gratulujemy Polakowi 9 mlvl ;) (Seromontis - 214 lvl ; knight)
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/227.jpg

A tutaj zdjecie jaki on biedny :D
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/228.jpg

Fotki pobrane z http://devil666.wroclaw.net.pl ;)

Crowned 24-11-2005 09:25

Gratz for him :))
Kolejny przykład na to że Polak potrafi :) Teraz jeszcze polak musi dostac GM :D Dabek :P
A wiecie.. ja takie drobne to zawsze mam w bp :D

Garbaty Dżon 24-11-2005 09:28

Gz, Gz, Gz ;]
Richie Rich :D

Lifely Sorcerer 24-11-2005 09:29

@ duxuka

Gdzie fotki z mojej strony kradniesz? :p

Nom, to prawda... Śmiesznie było popatrzeć jak knight rzuca magic walle... Takie niespotykane B)

Juziu 24-11-2005 09:30

gdyby napisal pozdro dla tibia.pl byl by w newsach...
cieszy to ze chociaz on nie jest komerchą

Crowned 24-11-2005 09:36

@up...
Ogladaj dokladnie...
Napisał w oknie rozmowu ale nie wyskoczylo przy advance :P A pozatym on już podczas 200lv dawal ss z pozdrowieniami :) Modek jakiś... prosze dać to na strone głowna :D

BeinFester 24-11-2005 09:38

@up up
Lol przecież na 1 ssku jest napis pozdrowienia dla tibia.pl:P

Kusnier 24-11-2005 09:54

Congratz!! kolejny przyklad ze polacy potrafia, niech teraz zrobi 250 lvl to juz w ogóle ;)

duxuka 24-11-2005 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
Gdzie fotki z mojej strony kradniesz? :p

Nom, to prawda... Śmiesznie było popatrzeć jak knight rzuca magic walle... Takie niespotykane B)

Nie chciało mi się na swoj FTP wzucac ;d
B..l rox ;P And Hiberna rox :D

Lifely Sorcerer 24-11-2005 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duxuka
Nie chciało mi się na swoj FTP wzucac ;d
B..l rox ;P And Hiberna rox :D

Spoko, nic się nie stało. Dodatkowej reklamy nigdy za wiele :D

Virius the Master 24-11-2005 10:45

A to nam się Seromontis wybił... Gratz :)

Btw. A skąd wiecie, czy Bubble nie ma 9 mlvl? Coś mi się zdaje, że ona ma...

Lifely Sorcerer 24-11-2005 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virius the Master
Btw. A skąd wiecie, czy Bubble nie ma 9 mlvl? Coś mi się zdaje, że ona ma...

No właśnie, tobie się zdaje, a ja to wiem :o.

Bubble pamiętam jak jeszcze 2 lata temu miała z 77 shielda i 89 sworda, bo jest tak wielkim amatorem i nawet nie wie co to jest trening. I chociażby dlatego można sie domyślić, że nie wywaliłaby 6,5kk golda na 9 mlvl, którego robienie zajełoby jej w cholerę czasu, pomiajając że dla niej byłby on bezużyteczny (bo jest ona amatorem).

Zresztą, jakby zrobiła 9 mlvl, to używałaby tych mwalli - a nie używa - i oznajmiłaby to na pewno światu (albo zrobiliby to jej przyjaciele).

Bubble to amatorka, a jedyny fakt świadczący o tym że jest "legenda" jest to, iż jaka pierwsza zrobiła lvl 200 - po 4 latach grania, gdzie np. Seromontisowi zajęło to tylko 2.

EO był pierwszym knightem z 9 mlvl, Seromontis jest teraz 2. Gdyby ona miała ten 9 mlvl, to by broniła swojego "tytułu" na bank...

...:::BANAN:::... 24-11-2005 15:48

Brawo

Big gz dla tego pana :D
A tak pozatym kto powiedzial ze POLAK nie potrafi.Kazdy polak potrafi wystarczy ze ma checi determinacje i wie co kce osiagnac.

besn 24-11-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowned
Kolejny przykład na to że Polak potrafi :)

potrafi spedzac kazdy wolny czas na gre? wow, "czym sie specjalizujesz? gram w tibie.."

Draconis Dragontooth 24-11-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
potrafi spedzac kazdy wolny czas na gre? wow, "czym sie specjalizujesz? gram w tibie.."

Może i masz racje , ale popatrz też na to z innej strony , może poprostu nie ma nic do roboty a fascynuje go tibia .. ja tam go podziwiam :)

Mikelp 24-11-2005 16:16

Wow ;] Congratz. B)

YeaP 24-11-2005 16:16

i tu pasuje określenie " Sie gra, Sie ma!! " :D
gz dla niego. (jest jeszcze jakis polak z 200lvlem?)

Dameves 24-11-2005 16:17

LOl nie popieram ludzi co non stop expia... co sie czepiacie bubble wole bubble niz seromontisa.
Kazdy ma zycie rl a ze seromontis to maniak i pewnie pizga non stop bo nie ma co robic w rl to jego sprawa lOOOlX

Evilus 24-11-2005 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
No właśnie, tobie się zdaje, a ja to wiem :o.

Bubble pamiętam jak jeszcze 2 lata temu miała z 77 shielda i 89 sworda, bo jest tak wielkim amatorem i nawet nie wie co to jest trening. I chociażby dlatego można sie domyślić, że nie wywaliłaby 6,5kk golda na 9 mlvl, którego robienie zajełoby jej w cholerę czasu, pomiajając że dla niej byłby on bezużyteczny (bo jest ona amatorem).

Zresztą, jakby zrobiła 9 mlvl, to używałaby tych mwalli - a nie używa - i oznajmiłaby to na pewno światu (albo zrobiliby to jej przyjaciele).

Bubble to amatorka, a jedyny fakt świadczący o tym że jest "legenda" jest to, iż jaka pierwsza zrobiła lvl 200 - po 4 latach grania, gdzie np. Seromontisowi zajęło to tylko 2.

EO był pierwszym knightem z 9 mlvl, Seromontis jest teraz 2. Gdyby ona miała ten 9 mlvl, to by broniła swojego "tytułu" na bank...

GRATZ!!
wygrales konkurs na najmniej inteligentna i noobska wypowiedz.
nawet jezeli bubble nie ma 6 mlvl co cie boli?.
zrobilia 200+lvl a ty nie i pamietaj ze bubble nigdy nie przekladala tibii ponad rl zycie jak to robi 99% 100+lvli przynajmiej przez jakis okres gry liczy sie tylko expienie.
a bubble grala dlugi czas ale rownomiernie nie zatracajac codziennego zycia.
i nie skille mlvl lvl czy kasa jest wyznaknikiem tak gracza jak i postaci. nie znam bubble i to ze nie ma dobrych skilli nie sprawia ze uwazam ja za nooba -.- jakis respect za sam lvl ma nic wiecej.
lifely~~ naucz sie nie ocen ludzi ktorych nie znasz po pewnie nawet nie zamieniles z bubble zdania a juz jezeli chociaz sie do ciebie odezwala to pewnie 2 grzecznosciowe zdania wymieles (nawet po kilku rozmowach nie poznasz czlowieka pamietaj.. nawet jakbys chcial mowic ze gadales z nia dluzej...)
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k

Mikelp 24-11-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dameves
LOl nie popieram ludzi co non stop expia... co sie czepiacie bubble wole bubble niz seromontisa.
Kazdy ma zycie rl a ze seromontis to maniak i pewnie pizga non stop bo nie ma co robic w rl to jego sprawa lOOOlX

Zazdrość zżera ludzi...
Bubble może nie tyle co nie potrafi grać ale nie wczuwa się w to za bardzo. Ona woli prostą grę bez Demon huntów ani innych tego typu.

Nie popierasz najlepszego Polskiego gracza?? To może postarasz się żeby w twoim paszporcie pisało np. Br?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52.