![]() |
Pada śnieg... nawet na tibia.pl
Jak Wam się podoba nasz świąteczny update wyglądu ;] ?? czekam na opinie... Btw. w prawym menu na dole dodaliśmy możliwość przeszukiwania strony. Czekam na opinie czy to działa poprawnie... ?
|
Bardzo ładne,zwłaszcza ta mikołajowa czapeczka...ehhh....ja już chce wigilie (rozmażył się)
|
No, bardzo ładnie, ale czy nie za wcześnie na wprowadzanie świątecznego nastroju? Chociaż patrząc na supermarkety to bardzo dobry moment, trzeba pomyśleć o dorysowaniu czapeczki w avatarze ;)
|
Cytuj:
|
Mi się podoba. bardzo ładnie i bez przesady. A wyszukiwarka w prawym dolnym rgu też soebie świetnie radzi.
|
Mi się nie podoba, ten 'śnieg' wygląda jakby ktoś mazną białym brush'em kilka kropek. Może troche wiecej inwencji twórczej ? :p Np. jakby napis podsypało od dołu? :rolleyes:
|
TEN UPDATE TO DLA MNIE BOMBA ! :D
Kto wie może z czasem CipSoft wymyśli sposób na to żeby śnieg padał w tibi ^^ EDIT# Myślałem że chodzi o świąteczny update B) Ale chodzi " to coś " przeszukaj strone |
Co racja to racja, czapeczka znośna, ino wygląd śniego odpycha i przypomina raczej plamy na monitorze.
|
Cytuj:
Ps.Niemówie że wcześniej brzydko wyglądała :P |
Ładnie ładnie, ciekawe co na lato dacie, moze jakies panienki w bikini na plaży:P, hehe zartuje oczywiscie:), grafiki kul:P
|
Przyjemnie widzieć, że strona jest zadbana ;) . Zwłaszcza cieszy oko czapeczka "Mikołajowa" na "tibia.pl", a śnieg też niczego sobie. Oby tak dalej 8o !
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Fakt, snieg wygląda jakby się zaczął roztapiać na obiektywie apratu co daje nieciekawy efekt.
Za to czapka jest świetna :) Jak się w przyszłym roku postaracie wyprzedzice z reklamą świąteczną Coca-Cole. |
moze i macie racje :) zrobilem, ale jak komus sie nie podoba to moze zrobic specjalny swiateczny layout i wyslac go do mnie a jesli bedzie dobry to go umiescimy ;] (na okres swiat)
|
Ta czapeczka jest świetna, ale mma jedno pytanko: wyżej pisaliście o jakimś śniegu i z tym mam pytaie: Gdzie wy go widzicie bo u mnie coś nie ma, i czy jeszce wogóle jest... . nOOb'em niejestem !!!
|
Na logu tibia.pl....pada śnieg i czapeczka na literze p
|
Qrde molek... to ja już ślepne na starość na logu tibia.pl nie widze żadnego śniegu, tylko tą czapkę :D
|
Najwyrazniej bosal zmienil -.^
|
Oj, coś za szybko został zmieniony, nie miałem okazji go zobaczyć :P. Ale czapeczka może być.
|
Cytuj:
Co do loga, to wydaje mnie się, iż to wygląda jakby sprejem w paincie było robione :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |