![]() |
Pustynia
Od jakiego¶ czasu z kumplem staramy się zwiedzić cał± pustynię, odkryli¶my już niemal cał± mapę, zdobyli¶my 5 kluczy, ale jak do tej pory nie wiem jak sie dostać do Banschy. Może kto¶ wie jak, z góry dziękuję za jak±¶ wskazówkę.
Ps. Nooby nie omińcie ten temat i nie piszcie nic |
Cytuj:
|
Jest Tam Banshee ale nie ma do niego dojscia
Jesli chesz zobaczyc co jest pod pustynia looknij na f forum tibia.pl filmy i tam masz Zwiedzanie z Cichym tam masz wszytko odkryte i nie tylko pystunia polecam '] |
Cytuj:
Sam widzialem tam banshee oraz 5 fire devili w takim dole do ktorego mozna bylo zejsc po parcelach lub przy uzyciu czaru levitate byly tam drzwi ze skrzynka questowa tak to wygladalo . obok tego byla tez dzwignia . Pod pustynia byl takze niebieski sarkofag , ponoc czesc questu femour hills . Jeszcze 1 powiedz mi gdzies zdobyles klucze bede wdzieczny. Pozdro ;) |
Nie wiem czy informowanie jak zdobyłem klucze nie jest QS. Ale dodam, że pod pustyni± i w jej okolicy jest 3 NCP i od każdego można zdobyć klucz. Co do dołu z Fire Devilami to dostałem się tam i otworzyłem drzwi oraz skrzynkę(nie powiem co było w ¶rodku), oraz dostałem się do biblioteki i przeczytałem wszystkie ksiażki, a także udało mi się dostać do pomieszczenia za ¶cian± w komnacie z rotwormami. Jednakże jak do tej pory nie udało mi się znale¶ć drogi do Bansche. Jak wiadomo lepiej wtajemniczonym pod pustynia znajduję sie kilka dĽwigni, a jedna z nich znajduję sie w komnacie z Banschy, do której jedyna drog± jest teleport.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |