![]() |
Demodras.
|
deep poh ;p <10 znakow>
|
hmmmmmmmm
chyba wiem kolo poh jest dragon lair zalicza sie do poh, idzesz z venore na dol,
dolnym zejsciem jak na trolle i skerecsz w lewo. stawiasz parcele na gorce (ew exani hur up/down ) z skoripinem i na dol zejsciem caly czas podziemia (lepiej miec GFB bo duzo scorpionow) na dole i prosto......... az przejdzesz przez ogien i dojdzesz do miejsca gdzie trzeba sie ropnac do gory :p sa 2 wejscie i kolo 3 dragow chodza sobie ale jak wyjdzesz to bijesz po jednym B) sa jaskinie z dragami i DLami i tan na dole "chyba" jest demodras ale on pojawia sie tylko czasami :) |
Ehh..
No i co w tym dziwnego, że koleś został zabity przez Demodrasa.. Poprostu poszedł na poh zeszedł a na samyl dole był demodras który go zabił zapewne jednym ciosem ;P
|
w podziemiach Fibuli chyba
|
Wladek !!!
Rządzisz sławek !!!
demodras nie wiem gdzie ... X( Sławek to moj best kolega z tibi !!! I na Rl!! no to beka... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wybacz ale jesteś maksymalnie śmieszny w momencie kiedy założyłeś ten temat. Chociarz założyłeś go z noobowatego powodu, to masz zdjęcie, a ja ci nawet odpowiem. Demodras znajduje się w jaskini dragonów na PoHu. Jest tam prócz niego kilka dragów i/lub Dli. Znajduje się tam równierz qest, ale nie powiem jaki. Nie jest on związany z Demodrasem, aczkolwiek zdarza się, że i on pilnuje nagrody. Hmm... A po co ci to wiedzieć tak właściwie?
@edit: Demodras jest na PoHu broń Boże od Fibuli albo dragon lair. Dragon Lair pozatym NIE zalicza się do PoHa. |
Z@L Z@L Z@L Demodras jest bossem dl'i ktory sie pojawia na dlach pod pochem nie wiadomo kiedy tak jak old widow zall was newbies :D
|
Cytuj:
Milcz Milcz Milcz przeciez tak napisalem i jakis koles po mnie tez. |
ziomek
W sprawie jesli gadamy o dedmordasie jesli z Dl wypda DSM to z demordasa Drsgon Scale Legs co ? sory za Błedy ale sie śpieszyłem
|
Jak nie wiecie gdzie on jest to wogole sie nie wypowiadajcie... Demodras jest na PoH'u tam gdzie są DLe[Ornamented Shield Spawn] Loot z niego? Prawdopodobnie taki jak z Dl'ów i może troche lepszy... Ale to tylko przypuszczenie ;)
|
Cytuj:
nastepny,ktory nie umie czytac ze zrozumieniem.Przeciez tak pisalismy! |
Ku... Fakt mozna nie wiedziec gdzie respi sie Grorlam szczerzej powiedziawszy sam niewiem.Ale niewiedziec gdzie respi sie demodras,albo orshabaal,old widow.ehm
Jak by kto nie wiedzial kolo poha w dziurze gdzie na poczatek masz -1 floor,1 dragon -2 floor,2 dragony -3 floor,1 badz 2 dl'e i 1 demodras wiem ze gdzies tam jest qest na ornament shield o mozna go brac co 24h co restart xD jakos tak |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |