![]() |
Summony
Czy mam szanse iść z 2 monkami na vampira, 2 demon szkielety, i Giant spidera. Jeżeli nie to jakie summony moga być przydatne?
mi o to chodzi, czy dwa monki zablokuja pojedyńczxgo vampira, później poedyńczego gsa , a na koniec 2 dsy chyba że mi się uda pojedyńczo ich zwabić??? może mi ktoś odpowiedzieć |
Te dwa monki maja Ci to wszystko zbloczyc.. czy o co Ci dokladnie chodzi ? :confused:
|
może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanko???
|
Vampira spokojnie. Na DS o wiele prościej niewidke rzucić. Z GS pojęcia nie mam, jeśli będziesz je uhal jest szansa, ale nic nie daje ci gwarancji że pajączek ciebie nie zaatakuje.
|
Monk nie przezyje vampira, a przynajmniej ma 50% szans na deda. na vampy to ds, a na gsa bloker.
|
na gsa to ci summony nie pomoga a nawet jak bedziesz je uhac to zlecici tyle uhow ze nie wyrobisz na wydatkach znajdz jakiego knighta ktory to zblokuje i wychodzi na + :P
pozdr |
mam pytanko co to so summony i convince
|
jesli uhasz monka to nie bijesz gsa ..
gsy z blokerem to 2x wiekszy wydatek. dsy sa tak wolne ze szkoda summona. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja pierdziele to jest ze przyzwiesz potwora"utevo res "potwor a convice ze go zauroczasz runka tak jakby summon |
Cytuj:
Cya in Tibia. |
Cytuj:
Cya in Tibia. Ojojoj A sie narobiło modki usuńcie jesen post. Ten najlepiej. Moja przeglądara internetowa sie z***ała i mi 2 posty wpadły. Usuńcie ten post. Sry za problemy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |