![]() |
behemoth quest 96 elite solo
|
Gzzz Mi Sie Bardzo Podoba,ale Mam Pytanie Why Zdjoles Aol'a Jak Bys Padl To Stracisz Bp I Moze Jakies Eq ??
|
bo gdybym padl to krol arturek by wskoczuyl na gore i zdjal moje cialo na dol, w ten sposob zaoszczedzilbym 50k w razie deada
|
Nie wiem jak wy ale ja to reportuje do admina - QS ye?
|
Fajny filmik, jak na moje to troche qs, ale kogo to obchodzi :P. Gratz wysolowania, sa jednak rzeczy do ktorych nadaje sie wlasciwie tylko kina... Jak sadzicie na jakim lvlu palek moglbym tam wejsc ?
|
Hehehehe
I'm First \Oo/ :D :D :D :D :D No troche nie w czasie :D
Filmik za***** :) troche sie meczyles z tym priestem ;) ale w koncu sie udalo :p ___________________ Żyje by paść, padam by wstać, wstaje by żyć........... |
Aha looooz jeszcze raz gz wykonania bo troche kasy musiales udac na te manasy ,ale nagrody nie bylo :( :p :p :p :p
|
Cytuj:
ps ja tego questa robilem 3 raz a solowalem po raz drugi jak solowalem poraz pierwszy to byla\o pokazana\e: a]cala droga b]zabicie pewnego potwora za ktorym bylo pewne cos co otwieralo brame do questa ;) wiec wg mnie to nie jest quest spoiling bo jest tylko koncowka |
Cytuj:
@Topic Filmik troche nudnawy, ale nienajgorszy :p |
Gz
Fajny Film Oby Takich Wiencej GZ!!!! :p
|
Czemu zdjął AOL'a?
ponieważ jego qmple zabrali by ciało i oddali mu stracone żeczy |
a no może i nie QS ale po co drugi raz go solowałeś jak mogłeś po prostu obciąć początek filmu. ??
|
Cytuj:
btw. GZ wykonania :D |
Cytuj:
|
No no za***i*** filmik pokazałeś jakie fajne jest exori :):)
Wsumie to Qs ale kogo to obchodzi tylko jakie są nagrody?? G armor, G lance, Demon Shield ii?? |
Wielkie Gratz!
Na początku GZ odwagi i ogólnie wykonania solo questa ;) Akurat zastanawiam się czy też zaryzykować i pobawić się w to :D Humm... Ciekawi mnie ile bp manasów poszło? :o
|
Cytuj:
|
Film dobry nie powiem ;P ...ladnie mlvl skoczyl... ;p
|
; ]
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmik fajny;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |