Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ban (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5693)

Maciek Mur 22-05-2004 08:16

Ban

Ocochodzi z banem. Czy pisz ze wszystkie serwery sa wylaczane a tak nie jest???? pomocy plz ieszce jedno ile twa ban za uzycie tibi pw (jestsli za to sie dostaje)

Fanfi 22-05-2004 08:21

Jesli dostales bana wowczas nie mozsz sie zalogowac do tibii z banowanego konta. Czas trwania ban podany jest na oficjalnej stronie.

Maciek Mur 22-05-2004 08:24

e podaj link do tych teminow banow....... ja mam kilka kont i zande mi nie wchodzi mysle ze to ma cos wpulnego z IP

Kennypl 22-05-2004 09:37

Jesli masz bana to gdy chcesz sie zalogowac to pisze ci ze go masz i zebys wszedl na stronke tibii aby dowiedziec sie wiecej. Jak juz wejdziesz na strone i sie zalogujesz bedzie tam opisana przyczyna bana. Mozesz sie od bana odwolac ale to pewnie i tak nic nie da.

Mich 22-05-2004 09:44

Jeśli masz bana w Tibi to jak kolega powiedział nie możesz się zalogować.
Jak chcesz sprawdzić dlaczego to wchodzisz na www.tibia.com klikasz na zakładke community potem na characters i wpisujesz NICK postaci....
tam bedzie napiane dlaczego masz bana i ile czasu :rolleyes: .

Maciek Mur 22-05-2004 10:06

kurwa piszcie cos dokladniej mzoe jakies linki podejcia niewiem gdzie ipsze na ile mam bana!!!

surbi 22-05-2004 10:35

Wejdź na strone tibia.com, później kliknij na My Account, wpisz sowje hasło i login aby się zalogować i na dole w preferencjach twojej postaci powinno pisać za co masz bana, jak nie znasz angielskiego to wklej to co tam pisze tu.

Maciek Mur 22-05-2004 10:59

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez surbi
Wejdź na strone tibia.com, później kliknij na My Account, wpisz sowje hasło i login aby się zalogować i na dole w preferencjach twojej postaci powinno pisać za co masz bana, jak nie znasz angielskiego to wklej to co tam pisze tu.
Welcome to your account!

General information
Email address: [email protected]
Created: 06.03.2004 10:41:52 CET
Last update: 22.05.2004 10:03:46 CET
Account Status: Free Account

Payment information
Date Description Start End
No payments yet.

Personal information
Real name: Maciek
Homepage: (not specified)

Characters
Name World Status
1. Maciek Mur Julera

2. Minotaurrzolska Solera

Another Time 22-05-2004 11:47

ja mam dokładnie ten sam problem nawet utworzylem nowe konto ale to nic nie dało nadal pisze żebym wszedł na www.tibia.com CO MAM ROBIC!!!!!!!!!

Gonzo von Krenzel 22-05-2004 12:04

1.
@Maciek Mur:
Możesz dokałdnie opisać co się pokazuje kiedy próbujesz zalogować się do tibii? Coś mi się wydaje, że to nie ban...
2.
@Another Time:
Patrz punkt 1.

Maciek Mur 22-05-2004 12:52

dokladnie opisuje to co wyskakuje jak chcem wejsc: Connection failed

Cannot connect to a login server.

Error: Connetion refused

All login server are offine. Chec www.tibia.com to more informations.

For more informations take a look at the FAQ in the guide section at www.tibia.com X(

kotomaniak 22-05-2004 20:47

To jest błąd a nie ban, jest o tym temat więc poszukaj. Ja też to kiedyś miałem ale cudownie "samo" sie naprawiło ;) .

Maciek Mur 22-05-2004 20:53

no nie poprawiles mi humoru.... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.