![]() |
Ban
Ocochodzi z banem. Czy pisz ze wszystkie serwery sa wylaczane a tak nie jest???? pomocy plz ieszce jedno ile twa ban za uzycie tibi pw (jestsli za to sie dostaje)
|
Jesli dostales bana wowczas nie mozsz sie zalogowac do tibii z banowanego konta. Czas trwania ban podany jest na oficjalnej stronie.
|
e podaj link do tych teminow banow....... ja mam kilka kont i zande mi nie wchodzi mysle ze to ma cos wpulnego z IP
|
Jesli masz bana to gdy chcesz sie zalogowac to pisze ci ze go masz i zebys wszedl na stronke tibii aby dowiedziec sie wiecej. Jak juz wejdziesz na strone i sie zalogujesz bedzie tam opisana przyczyna bana. Mozesz sie od bana odwolac ale to pewnie i tak nic nie da.
|
Jeśli masz bana w Tibi to jak kolega powiedział nie możesz się zalogować.
Jak chcesz sprawdzić dlaczego to wchodzisz na www.tibia.com klikasz na zakładke community potem na characters i wpisujesz NICK postaci.... tam bedzie napiane dlaczego masz bana i ile czasu :rolleyes: . |
kurwa piszcie cos dokladniej mzoe jakies linki podejcia niewiem gdzie ipsze na ile mam bana!!!
|
Wejdź na strone tibia.com, później kliknij na My Account, wpisz sowje hasło i login aby się zalogować i na dole w preferencjach twojej postaci powinno pisać za co masz bana, jak nie znasz angielskiego to wklej to co tam pisze tu.
|
Cytuj:
General information Email address: [email protected] Created: 06.03.2004 10:41:52 CET Last update: 22.05.2004 10:03:46 CET Account Status: Free Account Payment information Date Description Start End No payments yet. Personal information Real name: Maciek Location: Poslka Homepage: (not specified) ICQ: (not specified) Characters Name World Status 1. Maciek Mur Julera 2. Minotaurrzolska Solera |
ja mam dokładnie ten sam problem nawet utworzylem nowe konto ale to nic nie dało nadal pisze żebym wszedł na www.tibia.com CO MAM ROBIC!!!!!!!!!
|
1.
@Maciek Mur: Możesz dokałdnie opisać co się pokazuje kiedy próbujesz zalogować się do tibii? Coś mi się wydaje, że to nie ban... 2. @Another Time: Patrz punkt 1. |
dokladnie opisuje to co wyskakuje jak chcem wejsc: Connection failed
Cannot connect to a login server. Error: Connetion refused All login server are offine. Chec www.tibia.com to more informations. For more informations take a look at the FAQ in the guide section at www.tibia.com X( |
To jest błąd a nie ban, jest o tym temat więc poszukaj. Ja też to kiedyś miałem ale cudownie "samo" sie naprawiło ;) .
|
no nie poprawiles mi humoru.... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |