![]() |
Polanie II
Pewnie duzo osób ochrzani mnie, że to strategia, ale co tam. Ma przecież nawet dużo z RPG(szczególnie to widać w pierwszej misji...).
Gra jest trochę Warcrafto-podobna, ale jednak znacznie inna. Ale silnik ma Warcraftowy, muahaha. Zadziwiające, że Polacy stworzyli coś takiego... polskie a dobre o_O... Zapraszam do dyskusji na temat tego produktu;] |
nie zapomnij ze jest tez tryb grania RPG, w ktorym ja osiagnalem 33 level , ktory bardzo trudno zdobyc :P
|
Na RPG to ja akurat nie grałem jeszcze.. wkurzyłem się, bo calosc sie długo wczytuje;P
|
Grałem w to już dawno, prawie rok temu. Przeszedłem prawie całą grę, bo mniej więcej po przejściu 80% gry musiałem zrobić formata i wszystkie save, których nie miałem kopi zapasowaj w tym właśnie save'ów do Polan II.
|
Cytuj:
Co do Polan - giera fajna, aczkolwiek pierwsza misja jest ożeszwcholerę za długa jak na cRPG-style. No i za mało tam Polan - widać, że gra była robiona pod rynek zachodni, bo nie ma w niej prawie żadnych powiązań z historią Polski. |
Cytuj:
Ostatnio zaczęły wychodzic polskie gry, które naprawdę pokazują wysoki poziom. Weźmy na przykład takiego Painkillera, który dalej jest uznawany za jeden z lepszych FPP na zachodzie. @Ontopic Grałem, ale pod koniec pierwszej kampanii skończyłem z powodu formatu. Jakoś teraz mi się nie chce wracać =P Przyjemnie się gra i wszechobecny jest humor. Muuuuuuuuuuuuuuuu! :P |
hmmm
Fajna strategia, ostatnio grałem w nią cały czas. Miałem 42lev Magiem :cup:
|
Heh mnie najbardziej podobala sie tesciowa z walkiem ^^
|
1. Ta gra nie ma nic do Warcrafta
2. Ta gra chodzi na silniku Earth Gra wyrąbista :D szukałem jej od kilku miesięcy w sklepach i u kumpli ale nic ... i znalazłem ich w gazecie Cybermycha XD gra spoko ładna grafa i zabawne teksty polecam :P |
a skad mozna wziasc tych polan??
|
Mam to przeszwedlem prawie całom ge\re ale doszedłem do takiego poziomu ze nie dałem rady :( ;(
ale w trybie RPG szybko sie robi lvl i wogule ta gra jest łatwa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |