Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   (IRIDIA !!) CZOPEK IS OWNING the THIEF ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56955)

Neztas-czopkins II 27-11-2005 12:27

(IRIDIA !!) CZOPEK IS OWNING the THIEF !

Hiho!

kolejny film z seri "Da Czop Himself"

kolo wczoraj chcial buchnac lootbag i ukradł kasy troche z niego...czy ja wiem czy mu sie oplacalo krasc ~500gp?... ja dostalem z niego trcohe wiecej.... :baby:

http://rapidshare.de/files/8229101/c...knigh.rec.html

Midarth 27-11-2005 14:38

Gdzie zostawiłeś PvP? UE na full hp, niepotrzebne magic wall'e, blokowanie mostku na edron f-bomb [bez 2 osob do bloka] i fajnie nie trafiales z explo ;p Miernie.

Paco88 27-11-2005 16:02

parodia :|

radze ci przestac zabijac ludzi z blachych powodow
czy to ostrzezenie? hmm tak.

ogorek 27-11-2005 16:22

lol lol lol

najlepsze bylo to jak waliles w niego UE gdy mial full HP :D

troche kiepsko ci to wyszlo :P

Bongozzpl 27-11-2005 18:09

***owy Film ;p

Rybzor 27-11-2005 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth
Gdzie zostawiłeś PvP? UE na full hp, niepotrzebne magic wall'e, blokowanie mostku na edron f-bomb [bez 2 osob do bloka] i fajnie nie trafiales z explo ;p Miernie.

Tak tak, sluchajcie sie go, on potrafi pekowac:P

Rahim 27-11-2005 20:06

Miałeś szanse dobić go na red hp -.-, lubisz się znęcać co xP. (Jak można nie trafić z explo xD)

Neztas-czopkins II 27-11-2005 20:25

no z tym UE na full hp to nie tak do konca bo to przez kompa mojego za puzno poszlo...zalagowalo i myslaem ze sie nie uhnol -.- a co do ciebie Chris to nie sikaj... nie zostal zabity za darmo....

Paco88 28-11-2005 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas-czopkins II
no z tym UE na full hp to nie tak do konca bo to przez kompa mojego za puzno poszlo...zalagowalo i myslaem ze sie nie uhnol -.- a co do ciebie Chris to nie sikaj... nie zostal zabity za darmo....

neztas mi wczoraj powiedzial , że gdyby ci pomagał zabijac ludzi to bys mial juz 15 fragów, kazde kolejne zabojstwo bedzie równoznaczne z twoją śmiercią

Master Shaolin 28-11-2005 07:15

No to gęst mają chłopaki. Widze że sytuacja cały czas napięta. Ludzie bez dobrego pvp nie mają szans na Iridii:P. Tam zawsze coś się dzieje. A powodu do zabijania nie musi być. Wystarczy że komuś się nudzi. Film.........no cóż, nie za ciekawy. Jak na wasze przygotowanie powinien zdecydowanie szybciej paść.

Neztas-czopkins II 28-11-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
neztas mi wczoraj powiedzial , że gdyby ci pomagał zabijac ludzi to bys mial juz 15 fragów, kazde kolejne zabojstwo bedzie równoznaczne z twoją śmiercią

tak Chris.... a ty nigdy nikogo nie zabiles....-.-!

czego sie boisz?
ze kiedys zabije i ciebie ?! o.O :baby:

nie lubie jak ktos mi loot kradnie i tyle...i swoja droga nie wiem czemu cie tak to obchodzi...?!

a co do tych 15 fragow to 15 chyba by nie bylo... :)

Paco88 28-11-2005 15:54

chodzi o to, ze przez takich jak ty mamy tylko 400 osob na serwie w godzinach szczytowych

btw - tak boje sie :|

Neztas-czopkins II 28-11-2005 22:01

Cytuj:

chodzi o to, ze przez takich jak ty mamy tylko 400 osob na serwie w godzinach szczytowych

btw - tak boje sie :|

loooool!! tak w zeczy samej...gdyby nie to ze go zabilem i wtedy tego 29 sroca to by zawsze byla kolejka na Iridi!! masz racje...

dobra darujmy sobie to bo i tak do niczego to fajnego nie prowadzi...

gyrus 28-11-2005 22:10

Cytuj:

OMG koles co ty gadasz ;\ ja wole nie miec noobow i miec 400 osob niz 100 warzyw wiecej... czy nie mam racji...? zreszta dobrze bo PLEBS TRZEBA TEPIC!
cris lepiej ty tez sie za to wez :P a nie nekasz tepicieli plebsu ;]
POZDRO ALL
czopkins filmik troche za dlugi... juz myslalem ze wam zwieje :P troche trzyma w napieciu : >

PinGOnE 29-11-2005 01:34

Popracuj nad mlvl :/ na 40lvl to juz z 58 powinienes miec :/

patrikozzz 29-11-2005 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE

Jak ktoś umie szybko expić to ma słaby mlv -.-' Ty pewnie masz 20 lv max. i 60 mlv bo stałeś pod dp i robiles uhy :S

Straznik Monopolowego 29-11-2005 22:54

Cytuj:

lol yo ma byc zart?? pokaz mi normalnego czlowieka ktory ma taki mlvl ... ja mam na 30 lvl 45 i uwazam ze mam dobry a na 40 lvl mniej wiecej powinno sie miec 45-50 mlvl chyba ze sie caly dzien na bocie siedzi ...

Neztas-czopkins II 30-11-2005 07:06

Cytuj:

a ty to chyba noob jestes.....

58 mlvl ta? .... TO zrob w 3 tygodnie 58 mlvl to ci pogratuluje i napisze o tym ksiazke bo ewidze ze jednak ty taki pro w tibie jestes .... pozatym nie bede stal jak nooby pod dp i pisal co 7 minut "adori graN" jak sobie moge poexpic -.- wiec nie wiem po co uwaqgi do mlvla...szybciej nie moze rosnac bo ten chara nie byl robiomny nawetmiesiac temu ..

(patrikozzz ma racje)

Paco88 30-11-2005 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyrus
OMG koles co ty gadasz ;\ ja wole nie miec noobow i miec 400 osob niz 100 warzyw wiecej... czy nie mam racji...? zreszta dobrze bo PLEBS TRZEBA TEPIC!
cris lepiej ty tez sie za to wez :P a nie nekasz tepicieli plebsu ;]

nie masz racji, bo widocznie nie wiesz na czym polega respawn w tibii, a poza tym kazdy byl kiedys noobem, jeden byl nim dluzej drugi krocej to zalezy juz od osoby, kazdy sie po jakims okresie gry wyrabia i zaczyna rozumiec jej sens. Wiec nie ******* mi tu ze nie mam racji.

Paco88 30-11-2005 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas-czopkins II
a ty to chyba noob jestes.....

58 mlvl ta? .... TO zrob w 3 tygodnie 58 mlvl to ci pogratuluje i napisze o tym ksiazke bo ewidze ze jednak ty taki pro w tibie jestes .... pozatym nie bede stal jak nooby pod dp i pisal co 7 minut "adori graN" jak sobie moge poexpic -.- wiec nie wiem po co uwaqgi do mlvla...szybciej nie moze rosnac bo ten chara nie byl robiomny nawetmiesiac temu ..

(patrikozzz ma racje)

taa bo ty w 3 tygodnie zrobiles 40 lvl

a jesli chodzi o magic lvl na tym poziomie to chyba jest ok

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35.