![]() |
(IRIDIA !!) CZOPEK IS OWNING the THIEF !
Hiho!
kolejny film z seri "Da Czop Himself" kolo wczoraj chcial buchnac lootbag i ukradł kasy troche z niego...czy ja wiem czy mu sie oplacalo krasc ~500gp?... ja dostalem z niego trcohe wiecej.... :baby: http://rapidshare.de/files/8229101/c...knigh.rec.html |
Gdzie zostawiłeś PvP? UE na full hp, niepotrzebne magic wall'e, blokowanie mostku na edron f-bomb [bez 2 osob do bloka] i fajnie nie trafiales z explo ;p Miernie.
|
parodia :|
radze ci przestac zabijac ludzi z blachych powodow czy to ostrzezenie? hmm tak. |
lol lol lol
najlepsze bylo to jak waliles w niego UE gdy mial full HP :D troche kiepsko ci to wyszlo :P |
***owy Film ;p
|
Cytuj:
|
Miałeś szanse dobić go na red hp -.-, lubisz się znęcać co xP. (Jak można nie trafić z explo xD)
|
no z tym UE na full hp to nie tak do konca bo to przez kompa mojego za puzno poszlo...zalagowalo i myslaem ze sie nie uhnol -.- a co do ciebie Chris to nie sikaj... nie zostal zabity za darmo....
|
Cytuj:
|
No to gęst mają chłopaki. Widze że sytuacja cały czas napięta. Ludzie bez dobrego pvp nie mają szans na Iridii:P. Tam zawsze coś się dzieje. A powodu do zabijania nie musi być. Wystarczy że komuś się nudzi. Film.........no cóż, nie za ciekawy. Jak na wasze przygotowanie powinien zdecydowanie szybciej paść.
|
Cytuj:
tak Chris.... a ty nigdy nikogo nie zabiles....-.-! czego sie boisz? ze kiedys zabije i ciebie ?! o.O :baby: nie lubie jak ktos mi loot kradnie i tyle...i swoja droga nie wiem czemu cie tak to obchodzi...?! a co do tych 15 fragow to 15 chyba by nie bylo... :) |
chodzi o to, ze przez takich jak ty mamy tylko 400 osob na serwie w godzinach szczytowych
btw - tak boje sie :| |
Cytuj:
loooool!! tak w zeczy samej...gdyby nie to ze go zabilem i wtedy tego 29 sroca to by zawsze byla kolejka na Iridi!! masz racje... dobra darujmy sobie to bo i tak do niczego to fajnego nie prowadzi... |
Cytuj:
cris lepiej ty tez sie za to wez :P a nie nekasz tepicieli plebsu ;] POZDRO ALL czopkins filmik troche za dlugi... juz myslalem ze wam zwieje :P troche trzyma w napieciu : > |
Popracuj nad mlvl :/ na 40lvl to juz z 58 powinienes miec :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
58 mlvl ta? .... TO zrob w 3 tygodnie 58 mlvl to ci pogratuluje i napisze o tym ksiazke bo ewidze ze jednak ty taki pro w tibie jestes .... pozatym nie bede stal jak nooby pod dp i pisal co 7 minut "adori graN" jak sobie moge poexpic -.- wiec nie wiem po co uwaqgi do mlvla...szybciej nie moze rosnac bo ten chara nie byl robiomny nawetmiesiac temu .. (patrikozzz ma racje) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jesli chodzi o magic lvl na tym poziomie to chyba jest ok |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |