Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Askara News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56972)

Szampan0 27-11-2005 14:04

Askara News

27.10.2005
1. Przeglądając dziś forum tibia.com Askara, zauważyłem temat "Will be war?"
A w temacie post:
Hellow all . Maybe someone know me from Aldora! I gonna be in "Elite Lv's", but...- Ye we have some "but" in this Post! I gonna to reach this lv in Peace... I don't know is it ma ilusion Pl wonna war with Swe! Maybe not open war, but they will frag once by once. And swe will make somethink same like "us" I said, I gonna be in "Elite Lv's", but in "peace way" Think about it...This post I write special for hihg lv!

Btw. I promise I will be in Elite ^.-

Czyli... czyżby Polska wyzywała Szwedów? Przekonamy się o tym już w bardzo małym odstępie czasu, no bo ten temat został utworzony dzisiaj po północy. Więc? Poland vs Sweden? ;] Polska.. r0x! :cup:

2. W dzisiejszym dniu (27.11) bardzo dużo osób (98%) miało Mass Kicka... i to dwa razy. Więc... może lepiej zostać pod depo, niż iść na 3h++ na BK czy na Dragi...

3. Ostatnio team składający się z Sandril Navanusa i Zunri-ego wylootowali Magic Plate Armor :) Brawo! Jest to pierwszy E-Plate na servie ;]

Dziękuję za uwagę, ze studia Askara TV nadawał na żywo Jwitos.
29.11.2005
A jednak! Stało się! Pogłoski o wojnie Pol vs Swe stawają się faktem. Flakon Del'Fifik zakłada gildię, a pierwsze fragi 'tibijskich żołnierzy' można coraz częściej spotkać! Jakie dalsze losy Askary?! Już wkrótce!

Master Shaolin 27-11-2005 14:08

OOO NIE. Dużo polaków przyszło na Askare z Iridii tak jak np. ja i pamięta co się działo jak była wojna POL vs. SWE. Moim zdaniem to szwedzi chcą się połączyć i wyeliminować polaków. A to że polacy wybijają swe i prowokują to zwykła ściema.

Szampan0 27-11-2005 14:17

Polskie gildie jakby się połączyły... może by i coś wyszło. Ale tak? Wredni Szwedzi, myślą, że zawładną Askarką X(

Jinikao 27-11-2005 14:18

Sory za double. Cos z netem:]

Jinikao 27-11-2005 14:20

N/C dla autora tego postu

Massior 27-11-2005 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Shaolin
OOO NIE. Dużo polaków przyszło na Askare z Iridii tak jak np. ja i pamięta co się działo jak była wojna POL vs. SWE. Moim zdaniem to szwedzi chcą się połączyć i wyeliminować polaków. A to że polacy wybijają swe i prowokują to zwykła ściema.

Była wojna POL vs. SWE??? OMG taka wojna mnie omineła :( będe płakał :(

człowieku co to za baje piszesz? po raz 1000 można powtórzyć... to była wojna ss vs. dr :baby:

a co tu się stanie to dopiero czas pokaże...

Btw. N/C dla autora... zgadzam się z Jinikao.

Neth 28-11-2005 21:11

Nestor xav juz padl 2 razy i kilku tez jeszcze........Ja ale to juz dawno zabilem Xiofeza

Gregoire 28-11-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
N/C dla autora tego postu

Popieram, juz zem dawno na askara nie byl ale chlopak chyba wypil wiecej niz ja w sobotnia noc.

Szampan0 29-11-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gregoire
Popieram, juz zem dawno na askara nie byl ale chlopak chyba wypil wiecej niz ja w sobotnia noc.

Przepraszam, ale o kogo tutaj chodzi... jak o mnie, to idźcie jechać mnie na innym forum.

Massior 29-11-2005 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szampan0
Przepraszam, ale o kogo tutaj chodzi... jak o mnie, to idźcie jechać mnie na innym forum.

Okay wylootowali MPA za co im gz... były mass kicki, więc nie poszliśmy na hunty ale powiedz mi jedno :> widziałeś kiedyś wojne PL vs SWE? wydawało mi się ze to gildie walczą a nie całe narodowości :P a to co nupki gadają na przeciwne sobie kraje tego nie można nazwać wojną narodowości ...

Pozatym nie mamy zamiaru nikogo jechać, tylko trzeba się zastanowić zanim się coś napiszę ;)

syrion 30-11-2005 07:58

Dziwny temat...
A nie wiem czemu tak autora jeździcie. Każdy ma chwilę słabości :P
Jedną wojnę już przeżyłem.
na askarze ostatnio moja gildia miała małe starcie z pałkami 40+lvl Nakopaliśmy im xD
30 lvl im nakopały LOL
Inna sprawa, że u nas w gildi jest koło 6 sorców, w tym 5 master.
Ja padłem ale cóż fajna zabawa była.

SqTy 04-12-2005 18:43

Zamiast krytykować chłopaka napiszcie coś od siebie...

Jinikao 05-12-2005 09:45

Napisze cos od siebie:P:P Flakon pada bo ma nowego ownera:P Polacy boja się walczyć ponieważ jedni nie chca bo mysla ze sie im uda grac bez problemów na Askarze, a jedni sie boją. Askara źle skonczy jeśli taki np Weliax nie dostanie delete albo hacka nie bedzie miał.

Niemozolny 05-12-2005 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Napisze cos od siebie:P:P Flakon pada bo ma nowego ownera:P Polacy boja się walczyć ponieważ jedni nie chca bo mysla ze sie im uda grac bez problemów na Askarze, a jedni sie boją. Askara źle skonczy jeśli taki np Weliax nie dostanie delete albo hacka nie bedzie miał.

Oh troche nie masz racji w tym co piszesz , fakt ze Flakon ma nowego ownera(ciote) to jest prawda , ale w to że polacy boją sie walczyć to nie dokonca , poprostu nikt polaków nie bije więc i oni nie biją ich , ale za sobą nie przepadają. Moim zdaniem wojna będzie i to niedługo , lecz czas jest na kożysć szwedów i tych co są po ich stronie , bo jak można zauważyc biją oni szybceij lvl niz polacy!A co do Weliaxa to typowy sharing acc... nawet pisałem o tym na forum tibia.com jak to zalogował się w Poniedziałek o 13.00 a we wtorek o 21.00 bez przerwy był online. On jest praktycznie tak codziennie tz. 20-24h na dobe , nie mowiąc już o jego bezpraktycznych oskarżen wobec np. Safi Askara ktorą oskarzył ze dzieli acc , chociaż ja wiem ze nie dzieli. Nawet śmieszne jest to ale napisał ten szwedek że ona nie ma expic bo jakis inny szwedek musi ją przebić w lvl.
Podsumowując Askara może mieć swoją przyszłość wszystko leży w rękach HLVL polakow.
Pozdrawiam!

Gregoire 05-12-2005 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niemozolny
Oh troche nie masz racji w tym co piszesz , fakt ze Flakon ma nowego ownera(ciote) to jest prawda , ale w to że polacy boją sie walczyć to nie dokonca , poprostu nikt polaków nie bije więc i oni nie biją ich , ale za sobą nie przepadają. Moim zdaniem wojna będzie i to niedługo , lecz czas jest na kożysć szwedów i tych co są po ich stronie , bo jak można zauważyc biją oni szybceij lvl niz polacy!A co do Weliaxa to typowy sharing acc... nawet pisałem o tym na forum tibia.com jak to zalogował się w Poniedziałek o 13.00 a we wtorek o 21.00 bez przerwy był online. On jest praktycznie tak codziennie tz. 20-24h na dobe , nie mowiąc już o jego bezpraktycznych oskarżen wobec np. Safi Askara ktorą oskarzył ze dzieli acc , chociaż ja wiem ze nie dzieli. Nawet śmieszne jest to ale napisał ten szwedek że ona nie ma expic bo jakis inny szwedek musi ją przebić w lvl.
Podsumowując Askara może mieć swoją przyszłość wszystko leży w rękach HLVL polakow.
Pozdrawiam!

Masz racje Polacy nie boja sie walczyc, oni raczej hm... nie potrafia walczyc. To chyba lepsze okreslenie. Wojna moze i bedzie ale Polakow mozna okreslic tak: walcza jak nigdy, przegrywaja jak zawsze B) .
A propo new owner Falkona to to nie wiem jaki glab mogl sprzedac jeszcze wiekszemu glabowi chara ktory jedyne co potrafi to deadowac na szwedach (moglby chociaz stac w pz, jak nie potrafi 82 MS uciec przed max 93 RP ).
Co do Safi Askara to nie wiem czy dzieli czy nie, ale jak ktos jest online ~po ok 18-20h na dobe przez kilka tygodni to podejrzane.

Over & Out
Karwal

Niemozolny 05-12-2005 18:31

ja myśle ze polacy walczą często a przegrywają jeszcze częsciej!
Safi znam bardzo dobrze z tibi i mowie wam co ręcze głowa ze ona gra sama max 13 h dziennie ;]

Gregoire 06-12-2005 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niemozolny
ja myśle ze polacy walczą często a przegrywają jeszcze częsciej!
Safi znam bardzo dobrze z tibi i mowie wam co ręcze głowa ze ona gra sama max 13 h dziennie ;]

2 - Rank
202h 15m - Online Time (Month)
Safi Askara - Character
74 - Level
Elite Knight - Vocation
2005-11-16 - Date Added

Tylko to jest od 16 listopada do konca tegoz miesiaca.
To daje ok. ~13h dziennie i Ty chcesz mi powiedziec ze mozna tyle grac??
Zauwaz tez ze to tylko srednia, czasami widzialem jak byla online po ok 20h.

Wobunio 06-12-2005 12:44

Cytuj:

27.10.2005
A w temacie post:
Hellow all . Maybe someone know me from Aldora! I gonna be in "Elite Lv's", but...- Ye we have some "but" in this Post! I gonna to reach this lv in Peace... I don't know is it ma ilusion Pl wonna war with Swe! Maybe not open war, but they will frag once by once. And swe will make somethink same like "us" I said, I gonna be in "Elite Lv's", but in "peace way" Think about it...This post I write special for hihg lv!

Czyli... czyżby Polska wyzywała Szwedów? Przekonamy się o tym już w bardzo małym odstępie czasu, no bo ten temat został utworzony dzisiaj po północy. Więc? Poland vs Sweden? ;] Polska.. r0x! :cup:

2. W dzisiejszym dniu (27.11) bardzo dużo osób (98%) miało Mass Kicka... i to dwa razy. Więc... może lepiej zostać pod depo, niż iść na 3h++ na BK czy na Dragi...

3. Ostatnio team składający się z Sandril Navanusa i Zunri-ego wylootowali Magic Plate Armor :) Brawo! Jest to pierwszy E-Plate na servie ;]

29.11.2005
A jednak! Stało się! Pogłoski o wojnie Pol vs Swe stawają się faktem. Flakon Del'Fifik zakłada gildię, a pierwsze fragi 'tibijskich żołnierzy' można coraz częściej spotkać! Jakie dalsze losy Askary?! Już wkrótce!

OMfG

Wroc na OTSa xd ;)

btw. jak nie masz pewnych informacji , nie podawaj ich na forum ...

Cya / xD

Wobunio 06-12-2005 12:48

Cytuj:

27.10.2005
A w temacie post:

29.11.2005

OMfG , ze studia w stajni chyba xD do radia maryja idz xd [6][6][6]

buehuehe na faze koles xD po/

1) PL vs SWE (jak cos)
2) Flakon Del Fifik
3)Fearles x Eclipse , Pho~ x Eclipse , a teraz nie wiem co sie dzieje (jak widac PL lali sie z Eclipsami juz wczesniej , nie tak jak tu jest napisane) pierwsze fragi OMG OMG OMG OMG ...

btw. jak nie masz pewnych informacji , nie podawaj ich na forum ...

Cya / xD

Tagassh 06-12-2005 13:19

omg wojny na askarze nie bedzie.
byla juz nie jedna okazja zeby pokonac swe ale tu gz dla noobkow, ktorzy czekali nie wiem na co a jesli nie brali udzialu w wojnie i tak byli hunted za lvl.
sam bralem udzial w kilku wojnach na askarze. 1 byla ja brian dark mial 35lvl :p
eternal union vs shadow. potem byla wojna dark mafia vs eclipse, potem fearless vs eclipse i ostatnio byla wojna z eclipse, nie pamietam nazwy naszej gildi, poniewaz przetrwala 3 dni -.-. w ciagu tych 3 dni wynik byl chyba 16:0 dla swe, gdy gildia sie rozpadla zostalem tylko ja z garstka kumpli trapowalismy swe itp. teraz z tego co wiem wiekszosc polakow hlvli idzie na new serv, wiec tym co chca zaczac gre na askarze nie polecam

yours, Tagassh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45.