![]() |
TibiaBoard?
www.TibiaBoard.be - Twoje centrum linków! Ave, graczu! Oto nowa strona poświęconej Tibii! Znajdziesz na niej linki do różnych stron tematycznych, tudzież for i innych drobiazgów. Zachęcamy do dodawania linków. Jest to łatwy sposób na reklamę Twojej strony i ukazanie jej ogromnej rzeszy graczy na całym świecie. Już niedługo rusza angielska wersja strony. W przyszłości planujemy uruchomić również inne wersje językowe. Mamy nadzieję, że miło spędzisz u nas czas. P.S. Mam 'pozwolenie' na reklamę. ;-) |
bardzo ciekawy pomysł,miło widzieć że niektórzy mają jeszcze interesujące pomysły ,i potrafią je zrealizować jak będe miał coś pożytecznego to wrzuce linka na stronke.A na teraz życze powodzenia w daleszej działalnosci i pozdrawiam.
|
Stronka ma już prawie rok, lecz niestety przez moje i matkusa marudzenie jakoś nie ujrzała do dziś światła dziennego... ;)
Czas to zmienić. :-) |
CooL
Fajnie że podaleś tę strone thx fajna nawet ta stronka ;)
|
No fajny pomysł, ale czy można dodawać linki nie związane z tibia?
|
Cytuj:
Nie jesteś pewien? Dodaj stronę! Jeśli moderator uzna, że link nie nadaje się - po prostu go nie zaakceptuje. |
a można dodawac fora?
|
fajny pomysl Gonzo ;)
moze najlepiej byloby ten temat przykleic albo cos (nie pytajcie co - sam nie wiem ;P)? |
gorgi, fora związane z Tibią i pochodne - oczywiście - możesz dodawać. Przy dodawaniu wybierasz dział - forum/serwis/inne. Możecie dodawać naprawdę różne linki. Nawet odnośniki do ważniejszych tematów np. na forum tibia.pl, czy linki do swoich wielkich awansów ;).
Ville Vallo, nie wiem jak z przyklejeniem - to już nie ode mnie zależy; ale na dniach link do TibiaBoard powinien znaleźć się w dziale linki na tibia.pl |
Literówki zamierzone?? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale co do naprawde roznych linkow to sie zgadzam - znalazlem nawet bloga she ;p |
Może i ładne, ale nie zabezpieczone przed "nabijaniem" kliknięć. Może prowadzić do nadużyć. (mówię tu o nabiciu ~30 kliknięć w ~2 sekundy. I tak-przetestowałem).
Zamierzacie coś z tym zrobić? |
I tu jest problem. Kliknięcie to de facto kliknięcie. Nie jest to żadne stricto sensu głosowanie.
Zatem - jak to rozwiązać? User może kilka razy dziennie chcieć kliknąć na link. Jak mamy odróżniać kliknięcia 'prawdziwe' od tych 'fałszywych'? Delikatna sprawa... ;) |
Licz jedno dziennie z każdego IP i już
|
To będzie niedoskonałe rozwiązanie... W moim odczuciu każde ograniczenie zliczania będzie niedoskonałe, ale cóż...
Od dziś liczy się tylko jedno kliknięcie w link podczas sesji przeglądarki. Oczywiście - klikanie w różne linki będzie powodowało naliczenie ich liczby kliknięć. Wielokrotne kliknięcię w ten sam link nie spowoduje zwiększenia liczby wyświetlanych kliknięć dla danego linku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlatego zastosowałem takie rozwiązanie jak wspomniałem wyżej. |
Jeśli moge się wypowiedzieć na temat Ip to jest to w zasadzie żadne ograniczenie :P Sa programy do zmiany Ip np Proxy Switcher;p( który bardzo pomaga na Rapidshare ale to już tajniki komputerowe :D) Wiec można zrobić dziennie jakies 5-6 tysiecy nabic :P
|
Cytuj:
Opis tibia.de jest trochę niegramotny. Więcej nie widzę (chyba poprawili :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |