![]() |
Solo
CZE JESTEM, TU NOWY I HCE ZAMIESCIC FILM JAK SOLOWALEM ZIELONEGO PSA
http://rapidshare.de/files/8250732/ma_ded.rec.html MAM NADZIEJEM RZE SIE PODOBALO NIEDLUGO PUJDE NA COS INNEGO SOLO POZDRO ZIOMS |
To było inteligentne fb na draga -.-", chociaż go zabiłeś :D
|
Kurcze Myslalem Rze Ten Duzy Ogien Zabije Tego Psa
A Tu Lipa Kurcze Ale Chyba Warzne Ze Sie Staralem :( |
Heheheh dobry filmik =D
|
comment:
1. fb ^^ 2. wyraznie nie miales co robic 3. film nie byl ciekawy 4. nie zamieszczaj nic innego (chyba ze dl solo) 5. bledy (hce, rze, warzne... nie chce sie czepiac ale takich bledow nie robia w przedszkolu) |
ladnie ci to wyszlo (?) blejd (?)
|
jak ty go prawie zabiles to ja mam 200 lvl i dl na strzala biore lol :D
|
Co to było? Denne strasznie ;) Może by tak jakieś UH'y wziąśc ze sobą?
|
Lamerowaty filmik :P ortografia tez smieszna:P
|
ORTOGRAFJA MIALA BYC SMIESZNA
NIEDLUGO PUJDE DEDNAC CZERWONEGO PSA ALE ON MOCNY JEST NIE WIEM CZY DAM RADE KURCZE, CHUNT Z MOJOM GILDIO POZDRO 6oo |
Cytuj:
|
omg i tacy ludzie mają pacc...
|
lol koles se z was jaja robi a wy to łykacie
|
koles chce sie rozweselic od nudnego tibia life i robi kaberety a kolesie wielce powazniaki omg :s
|
Nie wiem czy to kabaret czy gościu na serio ma coś z głową ale przyznam, że w życiu nie słyszałem aby ktoś na draga powiedział zielony pies... W morde jeża do DRAG SMOK (krzyk rozpaczy) pomocy smok mnie goni!!!
A tu zielony pies, a jeszcze widziałem wzmiankę o czerwonym psie... Jeśli to kabartek to gratz i prosimy o dłuższy bardziej przemyślany kawałek. Jeśli zaś to nie kabaret to idz się gościu leczyć... |
hahaha :d wszyscy wzięli to na serio xd, 'masz deda' teraz z was nieźle huczy ;D wyzywacie go a sami jesteście śmiesznie żałośni ;d
|
Cytuj:
lepiej poucz się ortografii... |
hmm czemu miales miecz skoro w clubach sie szkolisz???
ps. jeszcze ci sie uda smoczka ubic :D |
o boźe idioci przestańcie naprawde sie wczuwać, koleś ma z was ostrą polewke :d :d :d
|
Ehh...koles se z was totalne jaja robi i wy go od zalosnych wyzywacie wedlug mnie to wy jestescie zalosni bo koles (tak jak powiedzial SoBo)ma z was ostra polewke :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |