![]() |
Filmy od Drocana :)
Na poczatek hunt z mintiwollin TUTAJ
|
Nice nice. To jest chyba pierwszy filmik na nowa tibicam z mintiwollin
|
No swietny film ,tez bede musiał sie kiedys wybrac tam do kochanych minosów :D
|
Jak macie jakieś zamówienia na filmy to piszcie to wam nagram :). Może przechadzka po cyklopolis ? Jak będe miał czas to wrzuce :)
|
"mintwollin" lol?
a tak poza tym to filmik spoko |
Świetny filmik. Szkoda że nie ujałeś drogi do Mintwallin. No i mogło być dłuzej ale spox :)
Pozdrowienia |
Fajny filmik, zawsze chciałem zobaczeć miltawn (czy jaklos takos)
|
Specjalnie nie pokazałem drogi zebyście mi sie na hunt nie wpieprzali :P
|
Fajny filmik 8)
Gratz za lvl ;) |
FILMIK spox
Ale.....mógłbys sie bardziej wysilic i pokzac jak tam dojsc do tego miasta......bo to dla mnie jest nie wiadome...... ;( I NIKT NIE BEDZIE CI SIE WBIJAŁ NA HUNT BO NIE KAŻDY GRA NA TYM ŚWIECIE CO TY........WIEC MOZESZ POKAZAC 8)
MANIACY Z PIŁY........... 8o :)) :)) 8o |
fajny filmik, wreszcie zobaczyłem jak wyglada mintwallin (juz poprawiłem), teraz chetnie bym zobaczył cyclopolis :))
|
OMG
To miasto się nazywa Mintwallin ..
Moim zdaniem dobrze, że nie pokazujesz drogi .. bo długa i filmik by zbyt długo trwał :P |
taaa, wszystko spoko, tyle że ja chce filnik z cycopolis :D:D:D:D:D:D
|
Fajny filmik... póki mi tibia nie dziala musze ogladac.... :(
|
CooL filmiq 8o
Skladam zamuffienie na bk i necro :rolleyes: |
Do Bk brakuje mi 4 levele :) . Ale przysięgam że nagram. Necro nagram wam w next weekend :). A teraz jak obiecywałem macie TUTAJ CYKLOPOLIs :)
Życze miłej zabawy |
Nie wiem cy to tylko mi ale ten ostatni filmik nie działa :/
Błąd 404, Podana strona nie istnieje. A maisto minosów to chyba gdzieś koło thais jest w podziemiach Mount Sternum ;) Niestety niedotarłem tam jeszcze bo wpadłem to raz na draga to na gs'a :( więc nie jestem pewien. |
Cytuj:
Głęboko w podziemiach Mount Sternum to znajdziesz Geomancera, GS'a i Fire Elementala .. przynajmniej ja to znalazłem ;) Do mint droga inna i daleka ... |
z mintwallin filmik loozik. szkoda ze drogi nie chcesz pokazac.
cyclopolis nie mozna sciagnac. |
SORA WIELKIE!!!! le wrzuciłem hunt z cyklopolis : nie ten serwer :P. TEraz powinno dziłać: Tutaj daje link jeszcze raz CYCLOPOLIS HUNT
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |