![]() |
Co jest lepsze??
Mam pytanko
Co jest lepsze The Evil Eye czy Orshabaal?? Mam dylemat bo Orshabaal widziano a The Evil Eye nie to o co chodzi :wiking: |
Orshabaal jest lepszy ale evil eye wali prawie tyle samo co on ;p
|
Boshe ale koleś. 89 level a zmyśla. The evil eye jest slabiutki. nie moze sie rownac z orshem.
|
Cytuj:
|
@UP
A mógłbyś nam go udostępnić ?? :) |
Prosze uprzejmie. Filmik krecony przez ludkow z mojej gildii. Nie zastrzegali praw autorskich do publikacji wiec publikuje. KLIK
k, thx, bye... |
Cytuj:
|
@up
ten gostek raczej nie ma tej postaci co w podpisie (to chyba jakis brazyl z Antiki) @topic uzyj opcji "szukaj"!!! |
Cytuj:
|
Z nickiem tez sie walnol, ma caly opis po brazylijsku
|
@topic owiele lepszy jest ORSHABAAL ze względu na to że summonuje demony które dodatkowo sprawiają kłopoty :p i zewzględu na Hity bo orshabaal walnie gdzieś 700hp a The Evil Eye gdzieś 400-500hp więc sam porównaj B)
|
@topic Orshabaal jest o wiele lepszy od The Evil Eye'a który jest bodajże jednym z najsłabszych bossów...
@Magus masz może jakiś filmik z Evil Eye na Tibię 7.55? |
@up to przeciesz widać po tym jak respi sie orshabaal a jak The Evil Eye orshabaal rzadko sie respi a The Evil Eye jak zwykły potworek no może troche dłużej :] a pozatym na orshaballa chodzą całe gildie a na The Evil Eye wystarczy sorc 50+lvl uhy sd i jak ma PACC i PROMOCJE to UE i The Evil Eye dead B) :] :p
|
Cytuj:
|
ja myśle że w tej chwili nie ma lepszego potwora od orsha
|
@topic: I dobrze myślisz orsh wali comba po 1500+ a the evil eye czasami po 1000+.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No pewnie, ze "Orsh" jest lepszy i silniejszy, bo on nawala z magii i kontaktowo, a "The Evil Eye" ponoc tylko z magii. A tak w ogóle ktos widzial kiedys "the Evil Eye-a"?
|
...
ini mnie ładnie zatkali pżecież orshabaal jest najsilniejszy od the evil eye ale za to the evil eye ma te nowe różczki widziałem narazie wand of the might i wand of fortune... :o
|
Orsha wali hity bez kombo do 1500, a Evil Eye nie wali nawet do 500 z kombo
-.-" poruwnanie Orsha do Evil Eye'a X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |