![]() |
Tomb Hunt Aurea
http://rapidshare.de/files/8186914/raks_tomb.rec.html
Maly hunt na tombie by 76 ek i 88 rp :> Comment plx0r |
no cóż filmik fajny jak na tombe .... szkoda ze nie dogoniliscie ahraima xD popatrzylbym sie jakbyscie go lali ... xD Pozdro. jestem 1 xD
|
Nie chcielismy go zabic :p Szkoda fraga :>
Reason: Wojna vs Bro'war team Zaplacil mi i misimie po 40k jest wolny :p |
chybaze ... kurde ;/ macie w ****u kasy a sie niepodzielicie :P zarabiacie pewnie 300k na tydzien ;]
|
movie
film spoko tylko po co zabijac im tego summona DSa to niewiem... a aftermath ma wojne z bro'warami?
|
Cytuj:
:) Hail Aurea _/ _/ |
hehe nice :)
|
Nooby
Ehh Odrazu widze ze jezeli estescie w gildii lub byliscie z Liamem To se na duzo pozwalacie ... Jak mozna zabic komus dsa ? Jakbys ty mial ten lvl co oni i przyszedlby Taki Sting i dsa ci zabil Fajnie by bylo ?? Totalna Glupota Cya
|
@apro_nirius
moze chcieli sprawdzic jakie hity beda wchodziły :P czemu odrazu glupota .... zabawic sie niemozna xd |
Cytuj:
Btw. Niech cie to nie interesi czemu mu walnalem dsa. Moze go nie lubie? -.^ Sie gra sie ma^^ |
Nie wiem jak ocenic :P
|
Cytuj:
|
:)
jestem głupi i mam wszy, i wciskam ludziom keyloggery
|
filmik fajny ale wy jak skoro rozwaliliscie tego dsa to jestescie chamami
|
Jak po takich akcjach ludzie maj± was szanować?
|
Power Abusing!!
Sting i Raks Najwieksze Pa Chyba Na Aurea Nie Dziwcie Sie Takim CZyms !!
Doszli Do Romow Teraz Aftermath i Sie Bujaj Po Aurea Bo Znaja Liama Cipe ***na To BYli Kiedys Moji Najlepsi KUmple ale Jak MIeli 50 lvl We 2 Na Tombach Doslownie Xlole Albo Xnooby Post By Royal Ma'fess Aurea 66 Royal Pal |
@up
zapomniales dodac "huntowany char kupiony na allegro" :) |
Witam
Chcialbym sprostowac jedna sprawe, Bro'wars team mial wojne jedynie z Misim± i Norly jeszcze pamietam jak Lecther pisal na forum ze RoM ( teraz AM) sie do tego nie bedzie mieszac, a jednak niektore osoby nie maja dosyc wrazen i szukaja sposobow jak by szybko zarobic nie meczac sie przy tym. Ahraim bro'war nie byl w bro'wars teamie jak Dagothar wypowiedzial wojne przeciwko Misimie o.0 to by bylo na tyle, ale widocznie jezeli widzieliscie ta postac na aukcji to juz mieliscie swiatna mysl jak zdobyc kaske ( bo widze ze nie macie szczescia do loota :S ) i mowicie ze niby byl huntowany ... n/c Bye |
Sting... Wozicie sie jak samochodem. Raks może nie tak bardzo, ale Sting
Odbanowali cie na forum i juz musi pokozaczyc... Zycze ci przegranej wojny. BTW. Ahraim 2 owner bo pierwszy byl z mojego miasta. :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |