![]() |
Kolejna Supported Fansite
Do grona wspieranych stron dołączyła dziś strona MyTibia.com - na której znaleźć można wszystko co związane z Tibijskim handlem (oferty kupna i sprzedaży na wszystkich swiatach), a wszystko to przetłumaczone na 8 języków, w tym także polski.
Oprócz tego CipSoft przypomina o dziale z głosowaniami - Voting. Aktualne trzy ankiety dotyczą możliwych i preferowanych form zapłaty za pacc, oraz narodowości graczy. Po raz pierwszy więc moga w nich wziąć także udział gracze nie posiadający premium account (wymagany jest jedynie minimum 10 poziom) - zapraszamy do głosowania. Jedną z przetłumaczonych sond można znaleźć tutaj. |
hym
niech zrobia opcje pllacenia za pacc smsem :D na krotki okres :D
|
Albo płacenia złotówkami (jk)
|
Już zagłosowałem...
Jestem ciekaw wyników... lol :D może inaczej, dzwonisz do cipsoftu i bije ci 10zł/godz przez cały czas połączenia masz pacc. :p |
niewiem jak wam ale mi ta strona cos nie dziala :P
|
server zajety jest dlatego nie dziala za duzo wejsc na raz xD
|
Mi tez cos niechce dzialac ale mam nadzieje ze dzis wbije na nia i pogladam co tam jest ciekawego
|
Sms = Pacc
Wiem, że to troche mało opłacalny pomysł ale zgodze się z tomexxem i też chciałbym pacc kupować sms. Ciekawe czy jest może jakaś szansa ze coś takiego wejdzie??
|
@up:
Jestem za. Ciekawy sposob sms |
Ja bym chcial przez PayPal.
A jak juz smsem to np na 3 dni za 2 zlote by bylo rox. edit: btw. wam tez sie czas na forum psuje? bo mi pisze ze jest 21 a normalnie jest 22 jak zmienie to na GMT o 1 godzine wiekszy niz mam aktualnie ustawione (czyli GMT+1) to mi pisze ze jest 23 :/ |
serwer w Polsce?
Czy myślicie, że po tym głosowaniu jest szansa na serwer w Polsce, no bo jak umieścili nasze państwo w anikiecie...?
|
hyhyh
strona przecizona jak nie wiem hyhyhy
|
przez sms nie da rady. po 1. wiele narodowosci jest. I wysylanie bylo by klopotliwe. po 2. nie oplacalne cipom. BO firmy telekomunikacyjne biora 80-90% z ceny smsa to cipom nie zostanie NIC. dajesz gruby szmal a nie grosze : )
|
Cytuj:
umiescili wiele panst ale miejsca na servery sa tylko 2 :) nie chodzi o miejsce servera ale o przewazajaca narodowosc graczy |
hehehe, juz dawno temu bylam na tej stronce ;)
Polecam! Btw. troche mnie zaskoczyl fakt iz do glosowania nie potrzeba pacc ;d |
Wbiłem się na te stronke! Jest fajna Ocena 9,5/10 :D
Pozdro dla ludzi z Celesty :cup: Ludzie głosujcie w ankiecie bo jest dla FACC |
Zadziwiające co ci ludzie wyprawiąją, co nie? ;)
|
Cytuj:
|
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem zakupienia pacc by było kupno kart (np. jak doładowujesz koma)- powiino dać sie kupić w sklepach z grami komputerowymi więc all powinno być ok, ale pewnie pacc by troche zdrożał...export i cena kart ;/...może niech zostanie jak jest (albo niech dodadzą w sposobie płatności polską złotówkę xd)
|
Ludzie ile razy było mówione że paca'a za sms'a poprostu nie może być ! Albo chociaż pomyślcie logicznie. Jak dobrze kojarze to 60% (albo 70) opłaty za sms'a idzie dla operatora sieci, dochodzi jeszcze vat. Więc taki sms musiałby kosztowac ok. 270 zł (na pacc na 3 miesiące)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |