![]() |
Recruitment to my new fake...
Chory jestem, nudy... głowa mnie boli od myślenia, nowych imion do mojego faka... więc założyłem temat. Nie ważne ile osób, nie ważne kto, po prostu zgłaszajcie się a ja was gdzieś wcisnę :). Acha i ta rekrutacja będzie się różnić od innch... tzn. podajcie tutaj SWÓJ WYMARZONY NICK...
|
Aydyn, Ameba, Rotfeld, Stulbia, Amebiak itd
masz te nicki do swojej dyspozycji xD |
Zatem zapisz mnie jako Cavadraca, dobrze? Thx z góry (i z dołu też ;) )
|
Destroyex ma być i żadnych więcej ! Nawet se outfit zrobiłem: http://img476.imageshack.us/img476/4...nslayer0zk.png. xD
|
omg, ja myslalem ze ten koszmar sie skonczylm ale ''Róhen'' go przywrocil...
Jezu, znowu sie zacznie... |
Ja
"Blorex Knight" Oto mój wymarzony nick. Ja mam Outfit w avatarku, mozesz go zamiescic?
|
OMG! Kolejny temat... Wezcie sie kurde uspokujcie... Polowa tematow z rekrutacja to nic. Jest chyba ze 100 takich tematow i chyba 3/4 tych fakow nie powstaje! Ludzie opanujcie sie X(
|
Czytajcie plx... napisałem, że nie MAM POMYSŁU na nick... a nie że założyłem temat: "rekrutacja, jak wszyscy to wszycy1111!!!"...;)...
|
JA albo Auxsios (najlepiej :P !) albo Neltharion.. ;]
|
a ja Sherhown moj wymarzony nick :D
|
Cytuj:
aha jak chccesz jakiekolwiek nicki to wystarczy wejsc na tibia.com |
A moje wymarzone imię to Baran mieszkający na totalnym zadupiu.-.-"
Ludzie skończcie wy z tym.Jak nie masz pomysłu na imiona to POMYŚL, albo popatrz ile na forum jest userów wystarczy pomyśleć, ale wątpie czy Mr. "Róchen" to potrafi... |
Xiparew albo Surmi
|
Ja Ja Ja
Wez mnie moj nick to Master'Mefisto mmoge być czarym charakterem :evul:
|
W downloadzie tibia.pl, jest program Ebon, losowo wybierajacy imie dla postaci, goraco polecam.
|
;p
Marczeli Włoch snajper prawie zawsze chodzi z Magnum ;p
|
Koronowany Rycerz lub Koro..
Wątpie że fake powstanie:( |
MUSIAŁEŚ ZNOWU TO ZACZĄĆ?!
Błagam, P-R-Z-E-S-T-A-Ń-C-I-E... Mam przynajmniej nadzieje że fake powstanie... |
@up:
Myślisz, że do niego przemówisz? o.O |
@up
ze do NICH przemowicie.Nich czyli zakladaczy rekrutacji fakow ktore w 50% nie powstaja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |