Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ekipa na nowy serv. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57135)

Falli Gun 29-11-2005 10:13

Ekipa na nowy serv.

Rekrutacja nadal trwa. Zbieramy ekipę na nowy serv, który powstanie w nieokreślonej przyszłości :p (mniejmy nadzieje , że w grudniu ;) ).
Wszystkich chętnych prosze o posty tu lub o zgłoszenie się na moje GG:5329986, w którym podam stronkę o naszej przyszłej gildii. Narazie.

kaczi 29-11-2005 10:41

Skoro już zbierasz ekipe to po pierwsze:
- Dział "Gildie"
- Określ wymagany level do przyjęcia.
- Pacc\facc?

Down:
A może po prostu ludziom się nie chcę pisać do kogoś na gg, żeby tylko adres strony dostać? Pozatym uważam ten pomysł za głupi.

Xhacker 29-11-2005 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
- Dział "Handel"
- Pacc\facc?

Po 1. Niby dlaczego handel? (czym chcesz handlować, Ludźmi?)
Po 2. Jest napisane żeby zagadać na gg i dostaniesz link do stronki na której, jest wszystko... Więc żaden problem...

@up: przepraszam bardzo, rzeczywiści... wejśc na gg i napisać podaj link do stronki to duży wysiłek...
"Podaj link do tej stronki" skopjujcie to Ci którzy mają podobny tok myślenia i napiszcie na gg (oczywiście osoby chętne)

Falli Gun 29-11-2005 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
- Dział "Gildie"
- Pacc\facc?

Down:
A może po prostu ludziom się nie chcę pisać do kogoś na gg, żeby tylko adres strony dostać? Pozatym uważam ten pomysł za głupi.

Pokaż gdzie w moim poście jest napisane, że to jest gildia. Wszystko jest na forum, a jak komuś się niechce zagadać o gg to co mu wogóle się chce, przecież to nie jest nic co by wymagało jakiegokolwiek wysilku.

Kwaso 29-11-2005 12:00

Oo Fajny Pomysl
A jak nie mam pacca to co ?? Nie moge dolonczyc do gildi ?? zresztom najpierw niech wyjdzie ten nowy swiat
Jak cos zagadam do ciebie
Pozdr0

Raiderek 29-11-2005 12:03

Też sądze że to dobry pomysł.
Sam mam już Eqipe 20-30 osobową na nowy serv (80% znam z Rl, Reszta najwięksi kumple)

Alliance? :D

Xhacker 29-11-2005 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwaso
Oo Fajny Pomysl
A jak nie mam pacca to co ?? Nie moge dolonczyc do gildi ?? zresztom najpierw niech wyjdzie ten nowy swiat
Jak cos zagadam do ciebie
Pozdr0

Jak najbardziej, podaj nick i potwierdź że posiadasz wymagania...
tylko jest "-" wejdziesz dopiero po 1 tygodniu...

Horde_Tauren 29-11-2005 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falli Gun
Pokaż gdzie w moim poście jest napisane, że to jest gildia. Wszystko jest na forum, a jak komuś się niechce zagadać o gg to co mu wogóle się chce, przecież to nie jest nic co by wymagało jakiegokolwiek wysilku.

jestes tego absolutnie pewien?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falli Gun
Wszystkich chętnych prosze o posty tu lub o zgłoszenie się na moje GG:5329986, w którym podam stronkę o naszej przyszłej gildii.

Xhacker 29-11-2005 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raiderek
Sam mam już Eqipe 20-30 osobową na nowy serv (80% znam z Rl, Reszta najwięksi kumple)

Myśle że pójdziemy na ten sam server, im więcej polaków tym lepiej, tzn. nie pod każdym względem XD

Falli Gun 29-11-2005 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raiderek

Pożyjemy zobaczymy. Zależy na jakim servie będziemy.

Falli Gun 29-11-2005 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horde_Tauren
jestes tego absolutnie pewien?

Heh, mój bład, ale ta gildia jeszcze nie istnieje więc nie opisze w dzilae gildie, bo 2 razy mi raynolds wykasował tam tematy, ponieważ tego świata jeszcze nie ma. Wg mnie to troche chore.

Pacek 29-11-2005 14:10

a z kąd ta pewność że będą jakieś nowe serwery? serwerów już jest dosyć wczoraj grałem na valori i było 70 osób online, m szycie jest ich 600 po co nowe serwery te co są ani nie są przeludnione ani nic dodanie jeszcze kilku sprawiłoby że sytuacja była by jeszcze dziwniejsza, jakoś nie moge sobie wyobrazić 50 osób na serwerze. Na nowe pewnie rpzyjdzie poczekać dłużej niż do grudnia

Xhacker 29-11-2005 14:31

Trzeba mieć nadzieje i być wytrwałym, wiele ludzi upomina się o nowe servery... więc raczej powstaną

Piechu 29-11-2005 18:00

dobry pomysł:pp ;1182224 wrazie postępów z gildiom:pp ;)

Misterio 29-11-2005 22:16

Najpierw wybor

trzeba wybrac jeden ze switow na ktory bedziemy sie wbijac i zeby rzadzili polacy w przyzwoitym wieku dosc a nie dzieci 12 lat : daj free item :baby: musimy tam rzadzic

cieja 30-11-2005 05:59

Z tego co wiem to ma byc 31 listopada pozniewaz dalem nowy temat na nowe swiaty a raul mi skasowal i powod dal 31 listopada tylko ze listopad ma 30 dni -_-

scorp 30-11-2005 06:35

GL na nowych swiatach ale z tego co widze to duzo nie osiagniecie, sami najlepsi na swiaatach szaruja? yep szaruja... wiec nie macie szans

stars 30-11-2005 14:41

Powiem tyle za***isty pomysł !!! Zaraz się do ciebie odezwe !!! :evul:

Merkyon 30-11-2005 15:06

Hejopa zbierzcie ekipe i wbijcie na 1 server niemiecki z pvp !

Wilkq 30-11-2005 18:27

Ja bym się dołączył. Trzeba zmieść opór (jeśli ktoś wybije się z rook'a xD)

Ps : Pacc 4 ever ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.