![]() |
Odnośnie statusów :)
- czyścimy.
|
Mija się to z celem. Tylko MatKus i Drom mogą zmienić status na dowolny, a te które widzisz pochodzą od grup publicznych do których dany user należy.
Nasi admini mają lepsze rzeczy do roboty niż zmiania statusów tłumom tylko po to, żeny było ciekawiej. |
Na starym forum ten %#@7^#$@# n3m3s!s ustawił mi "admin na gejowo.pl", ale potem zmienił na "Pan Samolocik".
|
Uwazam, ze moj status 'Moonblade' pasuje do mnie idealnie ;]
|
E tam,nie jest t0 aż tak potrzene.Wolałbym żeby zrobili licznik postów,ale nie tam gdzie się ogląda profil,tylko pod avatarem,zaraz koło daty dołączenia itp. :P
|
@up
A po co? Żeby każdy widział ile już naspamowałeś? Teraz jest lepiej. @topic Hmmm...czy ja wiem? Mi to wisi. |
@upup: I wróciłoby nabijanie postów... jak sobie przypomne taki np. lipiec.. (bo to jakos w sierpniu/wrzesniu chyba wywalono...) - massakra...
@topic: ee tam... |
@up
tyle miales do powiedzenia w temacie? a sam cos piszesz o spamowaniu @topic range otrzymuja uzytkownicu o specjalnych osiagnieciach (przykladem jest SupeRNaM ;P). wiec chcesz range? badz aktywny (bez przesady) zajmij sie jedna kategoria na forum a nie wszystko po trochu i moze kiedys.... |
@Sir Gallar
ty sie ciesz ze nie pamietasz czasow z licznikiem pod avatarem, to dopiero byla masakra ;) Co do tematu, w sumie czemu nie... ale ja i tak bym nie skozystal, ja sam jestem autorem statusu Lord Sith na tym forum, wiec zostawil bym go sobie, pasuje do mnie :P |
Cytuj:
A póki co to jedyny opis jaki możesz dostać na życzenie to Temporarely Banned. |
Ta... Co ja bym dostał?? Naczelna Chałwa? :D
|
Cytuj:
|
Ja uważam, że dobrze jest tak jak jest...status ma się tylko przy przynależeniu do grupy i tak moim zdaniem powinno zostać ale nie przeszkadzało by mi też inne rozwiązanie a co do liczników postów to była by to masakra ;)
|
mi tam mój pasuje ;)
@topic No nie wiem... Jak by było to nie mam nic przeciwko a jak nie ma to tez nic przeciwko nie mam |
Mi to wisi, i tak bym sobie zostawił InFlames.A pozatym gdyby każdy mógł sobie sam dawać rangi...to by była masakra...
|
Mi sie to podoba - szczegolnie moj "Lord Sith". Jesli juz, to kilka statusow dla danej grupy - tak, aby kazdy mogl wybrac (przykladowo, dla Cantina Band : Lord Sith, Jedi Master itp). Jesli juz cos wprowadzac, to bylbym za systemem reputy, ale i tak to nie wypali...(pkt minusowe z komentarzem "dam ci -, bo masz za duzo +).
|
@up
Albo "Skrytykowałeś mnie, kiedy zakładałem temat << Jak bronić się przed pk>>. Cóż z tego, że istnieje dwadzieścia podobnych tematów?". Więc czasem użytkownik zamiast zyskiwać - traci, chociaż zrobił dobrze. Raczej nie popieram. Roiłoby się od statusów typu "Władca Kaszanek", "Mam 80 lv HaHaHa" albo "Kocham Kasię ;-*". Natomiast dobry jest pomysł Nekromanty. Tak więc w ogóle go popieram i w ogóle. |
Ja myślę że to zbędne. Jeszcze bym dostał tytuł "Debil", "Noob" itp itd. B) Może któryś z moderatorów się wypowie? ;)
|
- czyścimy.
|
@Up
Nie... -.- Nekromanta dobrze mysli, tylko zeby dodac rangi w grupach. Np. w Metal Militii mogloby byc Recruit jako ze nowy, Metal Guard naprzyklad itp. Chodzi tu o aktywnosc w SWOICH grupach i git. A jak by sam kazdy sobie chcial dac to co by sie tu dzialo... przypuszczajac ze ktos sobie da 'range' na 300 znakow... Ehehehhehe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |