![]() |
Brazilian N()()bs x)
No to zacznijmy od tego iz, podczas skilowania, kolega powiedzial ze PK sa w AB, powiedzial ze kolo 15 osob z lvl od 14-34.... powiedzial zebym zrobil tam porzadek.... zgodzilem sie. Jak wchodzilem do AB wszedzie lezaly rtupy....
Ide przed depo, i widze z 10 osob w tych samych outfitach i 2 ze skulami. Zaczelem 1 lac, to cala 10 we mnie oO, moze ich tam nawet wiecej bylo. Po stracie chybu 6 UH postanowilem dac dzide. Wiekszosc tych "pkow" to byly 15 lvl knighci z hmm, pare socrow i paladynow. Tylko 1 przekraczal 20 lvl, jakis knight mial 34. Tak jak wspomnialem dalem dzide do carlin... tam zebralem 3 ziomkow : 2 rycerzy lvl 30+ i paladyniec 30 lvl. Akcja zaczyna sie jak robilismy zbiorke przed brama AB http://rapidshare.de/files/8332567/PKPARTY.rec.html Goraca polecam, Wniosek? nawet jak ktos ma "wysoki" lvl (ja 49 knight) niezawsze moze sam rozbic bande 15 lvl noobow :) |
Mogles wspomniec kto byl z toba :D ale mniejsza z tym fajna zabawa byla :D
|
hehe taki sobie filmik nawet troche zabawny xD
|
;]
Juz sciagam zaraz dam edita/Edit Smieszna ta akcja :P
|
Hehe spoko. Fajny film. A jaki loot z tych noobów ??
|
Nie opisujecie tego filmiku jakby byl bardzo ciekawy. teraz nie mam czasu obejrzec ale dam edita jak ogladne kiedy indziej. :baby:
|
Siema, mam prośbe jak moge odtwarzac te filmiki ? :confused:
Ja tam nie jestem jakims maniakiem forum :o wienc prosze niesmiajcie sie (hehe) :] Jak byście mogil to napiszcie :p pozdro wszystkich :) |
Fajny film 8o
Maciex a moze lookniesz do przyklejonych tematów -.^ albo użyj opcji szukajjj ;) |
hehe :]
ogolnie w filmie chcialem pokazac maxymalne noobostwo lolewelowch brazilian (jak krzyczeli "VIVA BRASSILIAN" czy jakos tak to mi sie plakac chcialo ze smiechu) A loot to bp of UH i pare HMMow, sam zabilem chyba 2 typow. Wiekszosc z nich pouciekala a niechcialo mi sie ich gonic Zemsta jest slodka :evul: |
akcja fajna ale filmik troszke denny... malo pokazales...-.-
|
Cytuj:
film moze byc, ale nie macie zgrania ;F |
Yo Ludziska Jak Ktoś Gra Na Harmoni To Plx Nie Wezmie Mnie Do Gildi ;)
|
Jak Dodać Screena ?
|
Słaby film. Brak wam zgrania, każdy swoje. Już ciekawiej było oglądać tych BR w akcji, niż was.
Aha, i jeszcze jedno, od kiedy to 49 lvl jest wysoki? @up L-O-L |
No no no Zaje***** akcja xD
|
Cytuj:
Ps.filmik o Noobach,tak jak ten ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ty (ten 49 knight)jestes n00bem,ja mam 163 i wszystkich zabijam na lunarze wkażsym razie jesteś noobem ...przykro mi ,taka jest twoja rola... |
Cytuj:
Slucja szczeniaku, jezeli chciales mi pocisnac to moze bys uargumentowal swoja wypowiedz , co nie?! A jezeli twierdzisz ze ze masz 163 lvl i jestes kozak a ja jestem noob bo mam 49 to zastanow sie co piszesz.... widac twoj poziom inteligencji.... pewnie masz te 11 lat -.- mniejsza o to. Zapamietaj gowniarzu ze jak chceszkomus cos uswiadomic to ARGUMENTUJ.... Wogole to ty niwiesz co to jest noob.... nawet niepotrafisz czytac albo obserwowac filmu..... ja bylem hightlvl w stosunku do nich(do tych 15 lvl)!! a nie do wszystkich -.-, dzieciaku pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Poza tym zauwaz ze silvera jest stosunkowo mlodym swiatem, najwyzszy lvl na nim to 130. Po tym wszystkim smiem twierdzic ze ty jestes niewyparzonoryjnym noobem gdyz nieznasz wszystkich faktow a chwalisz sie i i wysmiewasz innych -.- A teraz do wszystkich :P : ta akcja miala 0 zgrania bo ja nawet tamtych ziomow nieznalem (mojej ekipy), tylko ligusa. On do kogos zagadal a ten do kogos i tak powstala ekipa ktorej wogole nieznalem xD FULL SPONTAN :baby: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |