![]() |
Snowballs....
Słyszałem że gdzieś koło domku Świętego Mikołaja jest drzewko,które jak sie na nie kliknie daje snowabel czy to prawda?
|
Moze kiedys tak było ale teraz juz nie ma :P
|
jest to calkowita nieprawda... co najwyzej kiedys byl bug w ktorym jak kliknales na smieg to pojawiala sie sniezka ale szybko zostal zlikwidowany:]
p.s. SZUKAJ!!! -.- |
hehe slyszalem o balwanku co daje snowballe ale o drzewie jeszcze nie :D kiedys mozna je bylo robic ile wlezie przy domku Santa Mikolaja a teraz sa dostepne tylko z questu..
|
Czyli teraz ten domek nic nie daje ?
|
e tam jak to nic... możesz sie podniecać oglądając soft bootsy :P czy tam boots of waterwalking ;d
|
Lolz 5 sniezek mozna dostac z questa na rooku oraz na swieta od swietego miklaja ktory znajduje sie w kazdym miescie
wiec nie mowcie ze sniezki niedostepne:P:P |
skupuj albo rób dużo charów i wykonuj non stop quest na rooku jeżeli chcesz posiadać wieksza ich ilość.
Kiedys można było je masowo produkować obok domku mikolaja...(już nie można) |
A wie ktos kiedy bedzie mikus? 6.12 czy go wczesniej dadza?
btw. ja tak z tym goblinatorem zrobilem 5 charami:d |
odp.
ja nic o takim drzewku nie slyszalem ale zawsze pozostaje quesn na rooku , "bat onli for pac" =] i masz 4 kuleczki za free ;] (+mleko co zdrowe jest!! )
|
Z tego co wiem kolo domku swietego mikolaja byla taka "kupa sniegu" jak na nia klikles to robiles sniezki, potem cip soft zablokowal dojscie do niej(palki trenili za friko kiedy jeszcze do adv w discie nie byl potrzebny blood), pare update'ow temu byl blad mapy dzieki ktoremu ludzie mogli sie znowu dostac do owej "kupy" i narobic sniezek, ale zostal juz naprawiony. Pozatym uzywaj opcji szukaj...
|
$vboptions[postminchars]
|
a slyszeliscie o takim czyms jak YETIP:P:P
|
są dostępne z questu na rooku ale dla pacc i wypadaja z yeti
|
Cytuj:
|
one sa biale
|
@up:
A jakie maja być śnieżki? Czarne? -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
był kiedyś bug że jak sie klikło na śnieg do szło robić śnieżki bez ograniczeń ten bug był dość długo i ktoś dostał za zgłoszenie buga demon armor ( Tak czytałem na www.tibianews.net )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |