![]() |
Mam problem z postacią...
Witam! Potrzebna mi pomoc... gdy wchdze na palladyna to normalnie moge grac...a jak na druida to wyskakują mi błędy typu "Allready connected" cos takiego pomóżcie:( :(
|
Używasz mc? Jeśli tak, to przestań. Jeśli nie, to wyloguj się normalnie paladynem, żeby móc się zalogować na druida. Nie można być online dwoma postaciami naraz (na tym samym koncie)
|
wiem wiem...ale normalnie wchodze na druida i wyskakują a palladyn wylogowany;/ i nie mam MC
|
mysle ze moze pomoc reinstal tibi!
|
Byc moze wylaczasz tibie poprzez X i wtedy postac przez 30 sec (?) jest jeszcze w grze.
|
Cytuj:
A wy ludzie nie znacie innych sposobów jak reinstalki? Za każdym razem jak jest temat o jakimś problemie to czytam: Format c:, Przeistaluj tibię itp... Bez przesady! @topic Przychylam się do wypowiedzi Raynold'a |
juz wiem co sie stało...gdy przechodze przy kazo...(beho) tam mi to się włanczaa i już po postaci...pomocy niewiem co z tym jest;/
|
Może wychodzisz z gry "X'em" i postać zostaje(chyba 30 sec?) i pojawia się battle krzyżyk(krzyzyk pojawia sie czasem nawet jak potwor jest poza naszym zasiegiem-za sciana itp.).Sproboj w depo w jakims miescie sie wylogowac.Jesli nic to niepomoze to wyslij reporta do GM o takiej tresci:
"Hello,I have problem with my account.When i logout from my first character,I can't log into second and i see "already connected".I don't use MC-.-,bot-.- etc." |
pomocy
teraz po updajcie mam ten błąd na każdej postaci HELP ME:|
|
Kurcze nie wiem co ci poradzić ale spróbuj przeinstalować Tibie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |