Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Crtl + R To Naprawde DziaŁa !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57240)

Yero 30-11-2005 12:41

Crtl + R To Naprawde DziaŁa !!!

Pewnego razu szłem sobie potrenowac moim palkiem do troll caves in ab'dedriel ; ) i zobaczyłem auto-bottera który łaził imi wybijał wszystkie potfory nieodzywał się do mnie. więc se zreportowałem go po około 10 minut i pacze a tu GM się do mnie przeteleportował !! Spadłem z krzesła (NAPRAWDE nabilem se guza :/ ) i pomysłałem mam zwidy czy coś? ja gram na ots czy rl tibii? 8o mówi mu żebym mu pokazał tego auto-botera wiec poszedł zamna do góry i złapaliśmy go! dał mu bana na 30 dni! udało mi się zrobić tylko jeden screen!

http://img345.imageshack.us/img345/681/lolgm6gg.jpg

jak mi powie ktoś ,że to fake to zatłuke =/
od teraz bede reportował każdego kto używa botów! ja gram w tibie od Apr 19 tak po 1 godz. dziennie ,ale nigdy nie zobaczyłem GM w rl tibii. !!

Fredi 30-11-2005 12:55

To teraz ja zreportuje Ciebie za używanie lighthacka xD

Ogon Levitaurim 30-11-2005 13:04

Raportowanie bota używając lighthacka B)

Cyxell 30-11-2005 13:11

Ta, a teraz pokaz gmowi screena to Tobie tez da bana :)

Azaen 30-11-2005 13:15

Ctrl + r wkońcu po to jest żeby raportować i musi działać :P

Jerkov Thundersword 30-11-2005 13:22

Nie wiem jak wam ale mi GM odpowiada zawsze bądź prawie zawsze... no czasami trzeba poczekac z 10 minut (czasami i dłużej) ale to mi nie przeszkadza :)

Xantar 30-11-2005 13:22

no raportowanie to normalka... niewidze powodu zeby az tak sie GM'em
podniecac ;)

Jajcole 30-11-2005 13:26

Pozdrawiam wszystkich z Hiberny, którzy po moich wczorajszych reportach dostali bany od Iscena. Tworząc swój account, akceptujecie Tibia Rules, które warto przeczytać, aby nie mieć potem problemów.

Dzięki za kolejnego fraga do kolekcji. Reported.

Pozdrawiam i pamiętajcie - Tibia to tylko gra!,
Jajcole.

Rasfiarz 30-11-2005 13:35

...

gmy są nieobliczalne raz przychodzą raz nie ;(

ogorek 30-11-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jajcole
Dzięki za kolejnego fraga do kolekcji. Reported.

niestety screeny i filmiki nie moga byc traktowane jako dowod =;/

Azaen 30-11-2005 13:53

Kto Ci to powiedział że nie mogą :|?

Jerkov Thundersword 30-11-2005 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ogorek
niestety screeny i filmiki nie moga byc traktowane jako dowod =;/

Przykro mi ale w rozmowie z GM Mayhemem (Secura) dowiedziałem się, iż dowodem może być nawet słowo, GM jedynie sprawdzi wiarygodność i wyda wyrok. A screeny i filmiki to już niepodważalne dowody.

kaczi 30-11-2005 13:56

Up:
To zrobię screena jak Bubble używa NGG, TBI, TBI GG i co da jej bana?

Filmiki i zdjęcia nie są podstawą do bana.

Jerkov Thundersword 30-11-2005 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Up:
To zrobię screena jak Bubble używa NGG, TBI, TBI GG i co da jej bana?

Filmiki i zdjęcia nie są podstawą do bana.

Z wypowiedzi Mayhema wygląda na to, że tak. Oczywiście jeżeli sprawdzi i oceni wiarygodność a także przeprowadzi rozmowę z Bubble, według procedury.
Jeżeli masz wątpliwości, zapytaj GMa bądź Tutora.

Azaen 30-11-2005 13:59

Eli Stromtriker dlaczego dostał bana ? Bo wystawił filmik z Demon Helmet questa i GM stwierdzil że mial bota, ponieważ nikt by nie nadążał się tak szybko uhać..

Platonikus 30-11-2005 13:59

Eh Odnosnie GM Iscen ... Jest to normalny pracownik CipSoftu (Computer Investitions Projekt) wiec otrzymuje on wynagrodzenie :) Jak wiecie jest 15 Customer Support'ow z czego 4 Godow.. Ich zadaniem jest penetracja swiatow :P (a to wszystko za nasze pace) i po odebraniu namelockow oraz zbadaniu tematow na forum, sprawdzeniu zgloszonych bugow, przystepuja oni do dzialania :).

Platonikus 30-11-2005 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nish'ed
Eli Stromtriker dlaczego dostał bana ? Bo wystawił filmik z Demon Helmet questa i GM stwierdzil że mial bota, ponieważ nikt by nie nadążał się tak szybko uhać..

Sam sobie odpowiedziałes ... wystarczylo by ze ten temat odnosnie DH solo nie pojawil by sie na tibi.com wraz z linkiem....

Azaen 30-11-2005 14:02

Omfg.. nie chodzi mi o to dlaczego dostał, bo to dobrze wiem. Ale ktoś powiedział że dowodem nie mogą być filmy oraz zdjęcia ;/

Jajcole 30-11-2005 14:08

To zależy, jak kto to interpretuje.

SCREENY I FILMY są dowodem, ale:

muszą mieć one powiązanie z accountem gracza, np.

- link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie.

- zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com.

To chyba na tyle, pozdrawiam.

Azaen 30-11-2005 14:09

@Up

Lepiej bym tego nie wytłumaczył :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.