![]() |
Crtl + R To Naprawde DziaŁa !!!
Pewnego razu szłem sobie potrenowac moim palkiem do troll caves in ab'dedriel ; ) i zobaczyłem auto-bottera który łaził imi wybijał wszystkie potfory nieodzywał się do mnie. więc se zreportowałem go po około 10 minut i pacze a tu GM się do mnie przeteleportował !! Spadłem z krzesła (NAPRAWDE nabilem se guza :/ ) i pomysłałem mam zwidy czy coś? ja gram na ots czy rl tibii? 8o mówi mu żebym mu pokazał tego auto-botera wiec poszedł zamna do góry i złapaliśmy go! dał mu bana na 30 dni! udało mi się zrobić tylko jeden screen!
http://img345.imageshack.us/img345/681/lolgm6gg.jpg jak mi powie ktoś ,że to fake to zatłuke =/ od teraz bede reportował każdego kto używa botów! ja gram w tibie od Apr 19 tak po 1 godz. dziennie ,ale nigdy nie zobaczyłem GM w rl tibii. !! |
To teraz ja zreportuje Ciebie za używanie lighthacka xD
|
Raportowanie bota używając lighthacka B)
|
Ta, a teraz pokaz gmowi screena to Tobie tez da bana :)
|
Ctrl + r wkońcu po to jest żeby raportować i musi działać :P
|
Nie wiem jak wam ale mi GM odpowiada zawsze bądź prawie zawsze... no czasami trzeba poczekac z 10 minut (czasami i dłużej) ale to mi nie przeszkadza :)
|
no raportowanie to normalka... niewidze powodu zeby az tak sie GM'em
podniecac ;) |
Pozdrawiam wszystkich z Hiberny, którzy po moich wczorajszych reportach dostali bany od Iscena. Tworząc swój account, akceptujecie Tibia Rules, które warto przeczytać, aby nie mieć potem problemów.
Dzięki za kolejnego fraga do kolekcji. Reported. Pozdrawiam i pamiętajcie - Tibia to tylko gra!, Jajcole. |
...
gmy są nieobliczalne raz przychodzą raz nie ;(
|
Cytuj:
|
Kto Ci to powiedział że nie mogą :|?
|
Cytuj:
|
Up:
To zrobię screena jak Bubble używa NGG, TBI, TBI GG i co da jej bana? Filmiki i zdjęcia nie są podstawą do bana. |
Cytuj:
Jeżeli masz wątpliwości, zapytaj GMa bądź Tutora. |
Eli Stromtriker dlaczego dostał bana ? Bo wystawił filmik z Demon Helmet questa i GM stwierdzil że mial bota, ponieważ nikt by nie nadążał się tak szybko uhać..
|
Eh Odnosnie GM Iscen ... Jest to normalny pracownik CipSoftu (Computer Investitions Projekt) wiec otrzymuje on wynagrodzenie :) Jak wiecie jest 15 Customer Support'ow z czego 4 Godow.. Ich zadaniem jest penetracja swiatow :P (a to wszystko za nasze pace) i po odebraniu namelockow oraz zbadaniu tematow na forum, sprawdzeniu zgloszonych bugow, przystepuja oni do dzialania :).
|
Cytuj:
Sam sobie odpowiedziałes ... wystarczylo by ze ten temat odnosnie DH solo nie pojawil by sie na tibi.com wraz z linkiem.... |
Omfg.. nie chodzi mi o to dlaczego dostał, bo to dobrze wiem. Ale ktoś powiedział że dowodem nie mogą być filmy oraz zdjęcia ;/
|
To zależy, jak kto to interpretuje.
SCREENY I FILMY są dowodem, ale: muszą mieć one powiązanie z accountem gracza, np. - link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie. - zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com. To chyba na tyle, pozdrawiam. |
@Up
Lepiej bym tego nie wytłumaczył :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |