![]() |
(Thoria Wojna )
No tak sytuacja była już od dawna wyjaśniona każdy gracz wiedział że na thori nie dzieje sie nic dobrego a więc jest wojna gildia Krishna i gildia Last Action Heros zjednoczyły sie i postanowiły wywołać wojne gildi Phenominom bo na serwie było coraz gorzej a więc życze miłycha banów i miłych walk ja osobiście jestem za Krishną poniewasz myśle że oni mają racje i moge sie założyć jak wywalą sikewsa i wszystkich lyluw to będzie lepiej na serwie a to juz niedługo sie okaże jak będe mugł to tutaj będe zamieszczał filmiki z walk
|
Cytuj:
A co do wojny to wyglada na to ze tym razem Wzycki dostana po dupie, ale czas pokaze B) |
lolx ziomeq czepiasz sie do mojego pisania idz jedz lepiej gówna z chodnika Kmieciu
|
lol wlasnie pokazales jakim jestes noobem i dzieciakiem.
|
-.-
Cytuj:
Thor ma teraz bana na 1 miecha :). Do lah i krishni dolonczyl Cwanish byly best master sorc mam nadzieje ze znow bedzie best :) :cup: |
sorrki za 2 posty~
|
Cytuj:
PS. Ile masz latek chlopczyku ? B) |
Cytuj:
Oprocz Cwanisha, powrocili tez dawniej huntowani przez wzyciekow: Leathal Bex, Ottoman'Pasha, Bozkurt Bex....jednym slowem robi sie ciekawie |
tak tylko, że cwanish ciagle byl free :)
|
Cytuj:
|
Nareszcie coś ciekawego na Thori :]
|
Wojna
Super , bedzie ciekawie , osobiscie popieram Krishne , bo mam tam qmpla :) ,
ciekawe ile ten caly konflikt zbrojny potrwa :) |
:)
w ab sie zrobilo tloczno pod dp :) , Niah Sath , Eaglix , Newfomana , Elven Wind i inni stoja pod dp :) , cos sie szykuje :evul: ( chyba :p )
|
Wszyscy popierają wojne nawet jak gadałem z Jariazem też chce sie lać wojna to zabawa dla nich chociaż zobaczycie co sie będzie działo Crazy Onion nie zmieniaj tematu ten temat nie jest o biciu sie na rl jak chcesz to solówke odstawimy ale teraz pogadajmy o wojnie!
|
Cytuj:
A co do wojny to na razie przebiega baaaaardzo powooooooli ;) , chyba przyjdzie nam poczekac jeszcze na jakies fragi ( moze dzisiejszej nocy cos bedzie ) |
Tego co sie dzieje teraz na Thorii nie mozna nazwac wojna, to jest tylko huntowanie ludzi z Phenom~.
A na temat Cwanisha, z tego co wiem On byl huntowany przez Wzyckow. Pozdro Jariaz. |
No wreszcie maniek napisałeś jakomś konkrętną informacje heh wpadne do ciebie z notatnikiem ok?? xD
|
Cytuj:
Jariaz pare dni przed tym jak sie zrobila ta sytuacja gadalem ze wzyckami i mowili ze nic niemaja do mnie ;D ale mogli specjalnie tak gadac .. teraz jest dobrze i mam nadzieje ze te lamy wkancy na nas trafia a niebeda ciagle snake ataki robic |
Poki co 4-2 dla Phenominom :confused:
Snake ataki to jedyne co moga robic, wiec predzej czy pozniej skonczy im sie kasa, runy etc. |
Wojna to nic ciekawego, bylem wtedy w thais i pamietam nie bylo za wesolo, wszyscy potraca lvl ;/ szkoda neuzza :( ale wzycki wkoncu zasluzyli na to zeby skopac im dupe i dobrze ze ktos sie odwazyl to zrobic.
HAIL POLAND ps. mam nadzieje ze krishna wygra szkoda tylko ze jak narazie nie moge dolaczyc do wojownikow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |