Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Giat Spider (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57323)

Michael Jackson 30-11-2005 23:16

Giat Spider

mam knighta i chcialbym se poblokowac gsa.
jakie musze miec skile i eq zebym na 25lvl dal se rade???? odp fast

Lord'Nesteloo 30-11-2005 23:20

Skille 100/100
Eq najlepsze jakie dostepne w tibi

I napewno sobie poradzisz z blokowaniem gs'a ;]

Vroobel AntyN00B 01-12-2005 09:36

Kolega blokował na 29 lev skille 66/64 z cruz helmem, k legami, meduską, f axem, c armem, platinum amulet, i poszlo mu pare uhow. Koniecznie musisz mieć 4 mlvl. B)

Kadogo 01-12-2005 10:06

tak sie sklada ze Sephiroth Phoenixian blockowal mi GSa pare dni temu.
a mial wtedy skille niewiele ponad 60\60. eq: g armor, k legs, c helm, medusa shield, f sword. Z takim eq stracil tylko 2 uhy (glownie dlatego ze gsa z SD jechalem) I jeszcze jedno: nie chodz sam na gsa bo mozesz latwo pasc.

Pozdrawiam, Master Kadogo

Shocky 01-12-2005 14:08

ehhh

Gs nie jest wcale taki twardy na jakiego wygląda :P
poradzisz sobie jesli tylko masz 4 mlvl i powyzej 300hp bo zdaza sie ze dostaniesz ladne kombo

tak pozatym mysle ze starczy ci p-set , dragon shield , steel helmet , i jakas broń

ps:jak blokujesz GS to najlepiej miec 2 shoterów i sam sie zajmuj spiderami które on przywola , staraj sie zeby nie laly cie 3 potworki na raz bo wtedy moze byc lipa ;/

Tien Sharpshooter 01-12-2005 14:14

Cóż, nie dawniej jak tydzień temu solowałem GSa knightem na 25 lvl, skille 52/50. Crown secik, full def i z HMM. Ot tak, żeby pokazać że można ^_^

P.S. Nie mówię tutaj o metodzie up/down, dzielnie trzymałem bestię na klacie :)

Raiderek 01-12-2005 14:36

Tien: Gz, jakości wieerze, Bo to możliwe :]

@Topic,
Najlepszy Eq jaki zdobędziesz, chociaż to i tak zadużo nie da
4 Mlvl UHy shoterzy i zapas Hp, Czyli Uhaj się gdy masz jeszcze zielone Hp, jeśli to twój pierwszy Gs
A jakie masz obecnie Eq i skille?

Nocek 01-12-2005 14:50

Ja pierwszy raz blokowalem GS na 25 lv skillach 70/70 z eq c arm, c shield, c helmet, b sword, p legs... 3-4 uhy na jednego gsa szly bo chodzile tylko ja i jeden pall... Wiec zalezy tez ilu bedzie z toba chodzilo gosci tez...

Taka patologia 01-12-2005 16:06

max hit jaki mozesz dostać od gs'a to okolo 350hp ale bardzo zadko sie to zdaza . Kiedyś 30lvl druidem z hmm zabilem solo tego pająka i wcale nie up/down a jeszcez innym razem 45lvl knight skille okolo 70 c set cruz helmet , medusa shield , bs jak go bilem to mialem tylko uhy i jakoś tak wyszło że naraz bil mnie gs i 7 poison spiderow :P i wygladalo to tak ze mając prawie 800hp ledwo nadążyłem z uhaniem sie a stracilem okolo 2bp uh . a tak wrcając do twojego pytania to skile 60/60 eq typu knight set 4mlvl uhy i najlepiej zeby koledzy biji go z sd . Tylko nielicz ze odrazu ci wypadną k legi bo sie rozczarujesz a na dluzszym huncie to nawet jak byscie mieli szczescie do loota to za runy by sie niezwrucilo . 1 gs'a mozecie sobie zabic tak 4fun

shymchuck 01-12-2005 16:09

Hity i tak będziesz dostawał spore i tu się liczy lvl a nie skille. Dobrze jeśli skille i eq są lepsze bo mniejsze hity troche lecą i rzadziej obrywasz ale musisz mieć około 20 lvla żeby go w miare spokojnie bloknąć, czyli żeby nie dednąć po 1 combie. Jednak nie polecam ci jeszcze gs hunta bo sporo uhów ci zejdzie. Ja gsy w miare opłacalnie blokowałem na lvlu 40+ ze skillami 75/74 około. I wtedy schodziły 1-2 uhy na gsa.

Lord'Nesteloo 01-12-2005 16:12

Po co mu to piszecie...?
Niech sobie poszuka ,takich tematow bylo baardzo duzo ;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01.