![]() |
jak dojsc do goblin camp ofc pacc
Jak dojsc do goblin camp i co mozna spotkac po drodze ofc pacc
|
Zalezy o ktore gobliny ci chodzi. Chyba jedyny spawn goblinow dla facc jest na fermor hills (uwaga na samej gorze hunter!) Jesli myslisz o goblinach na edron to tylko pacc.
|
rozumiem ze pytasz o to jak dojsc z edron do goblinow.. tez mialem ten problem ale poszukalem, pochodzilem po edron i znalazlem (pod samym nosem)
więc - wychodzisz z depo i idziesz przy lewym murze tej twierdzy edron i w goru masz drabinke na gore i drabinke na dol. schodzac na dol masz kilka takich kratek sciekowych. bierzesz line i schodzisz do tych sciekow, potem idziesz w jedyna mozliwa strone, kilka razy w dol, potem kilka razy w gore i jestes juz blisko. schodzisz na poludniowy zachod i jestes przy jaskini z goblinami. po drodze wszystko (na co przynajmniej ja) napotkalem to bylo kilka szczurow w sciekach. mam nadzieje ze dobrze zrozumialem pytanie i udzielilem satysfakcjonujacej odpowiedzi :) |
hodZi mi wlasnie o edron ale wsumie niezrozumialem jak dojsc XD
|
sam nie wiem czy bym trafil jakby mi ktos wytlumaczyl tak jak ja to wytlumaczylem tobie..
wiec: mapka (na niej zaznaczylem mniejwiecej gdzie sa 2 drabinki (na gore i na dol)mapka fotka jakbys jeszcze nie wiedzial gdzie to (idz tanm gdzie pokazuje strzalka): fotka jak znajdziesz te 2 drabinki to zejdz na dol, jak zejdziesz to zejdz nizej (kratka sciekowa) i idz tam gdzie cie oczy poniosa, droga sie nigdzie nie rozwidla wiec wyjdziesz wkońcu na powierzchnie, a potem to juz tylko na południe i troszke zachód.. moze teraz trafisz :) |
Taki temat był i to nawet niedawno...szukaj -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |