![]() |
Ban za trading...
Witam wszystkich :)
Mam pewne pytanie... Mam druid'a 39lvl, 44mlvl, gram sobie normalnie... Dzisiaj nagle chce sie zalogowac po szkole... a Tu Your account is bannished :o Weszlem na tibia.com... i okazalo sie ze dali mi Bana za TRADING!! Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Character: Terror'Voote Reason: account trading Comment: account trading "I have 39 lvl, 44mlvl, and a lot of items. Trade for pally od RP" Date: Dec 01 2005, 12:24:27 CET Until: Dec 31 2005, 12:24:27 CET Duration: 30 days Czyli za handlowanie postacią? co za ku*** ***ane cip'y :[ To jest nieprawda!! NIE SPRZEDAWAŁEM POSTACI, mialem taki zamiar, ale dopiero po wbiciu 40lvl+ i 50mlvl! a wogole sprzedawanie acc jest zabronione?? Jest mozliwość zdjęcia tego bana przez cipów? po napisaniu mail'a czy coś? Prosze o wypowiedzenie się graczy, którzy mieli z tym juz do czynienia... pozdro... |
Niestety masz pecha...
a przypadkiem nie prubowałes pakować tego ogłoszenia innym charem? Bo wiesz, co z tego, że się ukryjesz pod innym charem jak IP pozostanie to samo... Masz jeszcze jeden problem, albo ban jest już na dela albo przy następnym banie, choc by za misklika na trade channelu, dostaniesz dela... uważaj na siebie ;] aVe |
Po 1 nie mozna handlowac postaciami. Po drugie jak to byl angielski gm to skad by znal skrot RP? :P
Po 3 masz bana na 30 dni bo jest tak napisane. |
@Up Bo RP to skrót od Royal Paladin ? ..
|
okey okey... Handlowanie jest zabronione, spoko, ale ja jej nie sprzedawałem! ani tym charem, ani zadnym innym... Czyli zbanował mnie POLSKI gm? a wogole co on podał za powód? Jakieś dowody by mógł dać a nie beszczelnie kogoś bannować!!!!!!!!!!!!!!
teraz mam gówno z graniA;/ miesiąc w plecy!! |
Napij się Meliski, przeczytaj zasady Tibii, postudiuj angielski i wtedy zastanów się czy tak bezprawnie dostałeś bana. Miesiąc grania w plecy:/ Mamy współczuć, czy poklepać i też powyklinać na Cip i GMów?
|
Skorzystaj z magicznego przycisku na stronie Twojego konta, służącego do odwoływania się od decyzji Gamemastera. Co my Ci mamy powiedzieć? Jeśli sprzedawałeś to zasłużyłeś na bana, jeśli nie sprzedawałeś to nie zasłużyłeś. Tyle, resztę załatwiaj z Gamemasterem.
Tylko w wytłumaczeniu proponuję się nie przyznawać, że nie znałeś zasad gry. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |