![]() |
Na jakich potworkach zdobywacie najwiecej kasy?
Na jakick potworkach zarabiacie najwiecej kasy sry za powtarzanie :D Prosze o dpowiedzi :P
|
Zdecydowanie szkielty. Moze nie daja duzo kasy ale za to loot jest bardzo cenny :
Mace brass shield i inne sa dosc dobrym sprzetem na rooku. |
troche kasy jest w szczurach ale komu sie chce je zabijac ja oprocz szkieletow polecam trolle na nich da sie troche zarobic
|
To załeży ile sie zainwestuje w Hunt, gdy zainwestuje 80 gc to lece na roty, później chowam loot-baga i średnio wyciągam po godzinie 400 gc(chyba że katana wypadnie to jeszcze więcej), jeśli inwestuje ~360 gc(6 fluidów) i oczyszczam mino hell to i locik potrafi wynieść 1X00 gc(no ale to trzeba sie nachodzić by sprzedać p-shieldy(a chainów sie nie opłaca brać)[ostatnio miałem farta bo z jednego gościa wypadło 1286 gc), jeśli ide na Minosy solo to praktycznie potrzebuje tylko 5 rybek a lecik na kilka podejść daje mi zysk ~500 gc(no ale to trwa nawet kilka godzin[nooby sux]) a na raty to nie chodze od 2 lv. więc nie porównam z czego częściej wypada kasa.
|
Cytuj:
|
a po $%@ ci na rooku kasa?? na mainie w 10 minut mozna zarobic tyle co przez caly pobyt na rooku!!
|
poto ze jak na maina sie wbijesz by kupicz czaty i soft
|
Ja polecam szczury :D mało expa ale dość często wypada z nim max po 4gp, zabijemy 10 mamy juz 40gp.
Na szczurach jest bardzo duży respawn, zabijanie takich szczurków duużo czasu zabiera ale jeśli chcemy coś zarobić... ;/ |
Jak najbardziej zgadzam się z Michem. A poza tym że przy dużym respawnie zbierasz kase po dychy to jeszcze exp. fajnie leci. Ja 7 i 8 poziom zdobyłem na Cave ratsach i ratsach
|
Sprawdz w dziele potwory tam bedziesz mial co zostawia dany potwor ja osobiscie najwiekszy zysk mam na szkieletach a i jeszcze jedno nie oplaca sie macy sprzedawac ludziom bo np Obi bierze wiecej, niraz widze sell mace 10 gp a jezeli sie nie myle ro mace Obi kupi za 30 gp.
|
tez nie widze sensu w zbieraniu kasy na rooku, chyba ze jest to twoja pierwsza postac.
najlepiej chodzic na szkielety - latwo sie zabija i loot niezly. kasy to chyba rzeczywiscie szczury zostawiaja najwiecej. |
Najwięcej kasy zbiera się na skeletonach. Nie dlatego, że mają najlepszy loot (bo ten jest lepszy na minosach i rotach), ale dla tego, że wypada z nich częściej i można je zabijać szybciej niż minosy. Ja na skeletony ide już na 8 lvlu, żeby zdobyć trochę kasy na maina. W 10 minut mam 100gp.
|
Cytuj:
Narazie nie wybieram sie nigdzie indziej ;) Dlatego nie moge ci porównać gdzie sie zarabia najwięcej. Za jakiś czas przeniose sie na umarlaki i pewnie tam bedzie więcej czystego gp ;) @down Chyba moja pierwsza wpadka ;) Nie popatrzyłem jaki to dział :)) |
Cytuj:
A do zarabiania najlepsze są Raty. Ostatnią postacią siedząc na nich miałem na 6lvl 1000gp więcej nie podnosiłem bo nie miałem capa :/ ale tak ogólnie to Raty "najhojniejsze" jeśli można tak powiedzieć. Nie wyrzucają dużo, ale często. |
na rooku jest suuuper zeznia ratuw ja zarobilem tam pareset gp :]
|
jatam lorze na szkielety i mam kast w 5 plecakach w 1 godzine i juz mam kase na maina :D
|
Cytuj:
5 bp gp = 10k co na roku w godzine ( w tydzień ) jest niemozliwe. Ja na mainie 10k robie w 3-4 dni i to nie zawsze. |
Według mnie sa najlepsze roty ( tam podgrobami resp 6) bierzesz 3 boxy i zabijasz.
Mi wypada najszasciej cooper shield i katana i ruzne bzdety. Life lfuiduw nieurszywam jestem juz w stane rota klepac 1 v 1 :P To resp raczej dla rook stayerów :)) |
ja epxie na trolach bo z nich wypada silver albo bronze amulet 8o na szkieletach tez expie bo za 1 razem looce mace :cup:
|
Pacc or Facc
To zalezy czy ma sie Pacc'a czy nie,
jezeli sie ma to odrazu nich sie wygina na trolle, jest ich tak duzo, ze jak sie ubije wsyztskie i idzie sie jak poczatek swojej walki z nimi odrazu sie ma resp - co chwila wypada po 5,3,10 gp a czasami nic. Kiedy mialem pacc'a loocilem na nich od 3 do 5k na dzien:) Jezeli masz pecha i nie masz pacc'a wtedy Szkielety, lub Minotaury o ile masz dobry level ze skillami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |