![]() |
Odszedł...
Odszedł od nas załozyciel tej strony, jej pierwszy admin, - Bosal. Ci którzy przebywają na IRCu zapewne znają powód - nie będe teraz tego roztrząsał ;(
Bosal został "poproszony" o to. Ale to teraz nie jest już istotne. Odszedł człowiek, bez którego tibia.pl by wogóle nie powstała, nie byłaby najpopularniejszą stroną o tibii. On dał początek tej niezwykłej stronie, dał nam prace jako moderatorzy. On stworzył zarys tej strony, pierwsz materiały. Później już poszło z górki... Za to ciągle go cenimy! Sam nie wiem, czy było to uczciwe zagranie, ale sytuacja niejako tego wymagała... Mam nadzieje że bosal wybaczy nam kiedyś tą "akcje"... ?( Co z bosalem? Najprawdopodobnie stworzy z kolegą serwis o innej grze MMORPG. Co można jeszcze powiedzieć? No cóż, chyba tylko "farwell" oraz "Hail Bosal!" :) Pozdrawiam Dobo |
No co tu dużo mówic zycie idzie dalej ........... No bosal ma tu duze zasługi ale tez troche sie obijał ale z innych powodów nie dlatego, że mu się nie chciało. Trza by by zrobic mala tabliczke upamiętniającą zasługi hehehe lub dział biograficzny :))
|
Co miałem do powiedzenia powiedział na kanale #tibia.pl IRCa... Ale ponownie powiem co o tym sądze:
Myśle, że to dobry ruch - bosal jest dość zajętym człowiekiem, poza tym nie ma stałego dostępu do internetu. Taki ogromny portal jak tibia.pl powinien mieć innego głównego administratora - myśle, że właśnie bardzo dobrym jest matkus. Jeszcze nie wszystko jest dokładnie ustalone, ale wiadomo, że bosal odszedł... @Bosal: Nie chce wypowiadać sie za tibia.pl team, ale myśle, że będziesz tu zawsze mile widziany. Zawdzięczamy Ci bardzo wiele. To, że tu jesteśmy, to, że ta strona istnieje. Dzięki Tobie poznałem wielu serdecznych ludzi - np. Gewof-a na RL! Bardzo wielkie, serdeczne dzięki. Uwierz - tak będzie lepiej dla tibia.pl... |
Piękne słowa Dobo.
Do zobaczenia Bosal gdzieś w przestrzeni ineternetu.... Mam nadzieje że będziesz nas odwiedzał od czasu do czasu żeby zobaczyć jak sobie radzimy. Wiemy dlaczego tak się stało, ja sam się do tego przyczyniłem też. Troche mieliśmy problemów technicznych między nami, ale i tak spox jesteś. Udowodniłeś to robiąc właśnie to co zrobiłeś na koniec, szkoda że się tak późno obudziłeś :( Nie będe powtarzał słów Doba, ale w pełni się zgadzam z tym co napisał. Hail Bosal! P.S. Do tej pory nie wiem czy Bosal czy bosal bo zawsze w sumie byłeś bosal z małej "b" ale dzisiaj mimowszystko napisałem z dużej.... |
Cytuj:
Nie bede sie powtarzal wiec powiem tylko Dziekuje! ps: do zobaczenia w romie :) |
Cytuj:
Bo dla nich pewnie ciągle będziesz a(d)minem, chociaż już fizycznie nie... HAIL BOSAL!!! |
Hyh taki ten news jakbym odszedł na zawsze (umarł) a ja tylko zostałem zdegradowany... na forum będe wpadał owszem będe miał trochę czasu teraz. Mam nadzięję, że moje podpowiedzi zostaną entuzjastycznie przyjęte.
@Dr. Omader przez małe "b" ze skromności ;] Mam zamiar trochę pisać w wolnym czasie tutaj więc może na modka zasłużę ale nic nie obiecuję. Sami mnie znacie. Jak by ktoś chciał zobaczyć logi z irca to tutaj. |
Mamy nadzieję, że będziesz nas odwiedzać. Przecież to jest w części Twój portal... :) Na moderatora napewno zasługujesz... ;) :rolleyes:
|
Ja rowniez chcialem pozegnac Bosala. Tak jak juz Gonzo mowil dzieki numu poznalismy wielu ciekawych ludzi, nauczylismy sie troche i to nie tylko o Tibii, laczymy nasze sily by portal i forum bylo na bierzaco akutalizowane a osoby korzystajace z nich byly zadowolone... dla mnie nadal pozostaniesz osoba wazniejsza niz "zwykly user" nawet bez dopisku "administrator"... HAIL Bosal! ;(
|
Wielkie zasługi pokładamy np.gdyby nie on nie odkrylismy by tibi zapewne wielu z nas byśmy w co innego grali a co do reszty to co inni
|
hearing your name mentioned we be pourin out some liquor :P
|
Moim zdaniem bosal tą strone założył i on powinien być dozgonnym jej głównym adminem. Nawet jeżeli nie będzie się nią zajmować, to należy mu się to stanowisko. A jeśli chcecie kogoś kto będzie się zajmować tą stroną jako główny admin powinien piastować na równi z bostalem to stanowisko. Takie jest moje osobiste odczucie ?(
|
wszystko kiedyś się kończy.... niestety. JA do końca nie byłem w temacie ale conieco usłyszałem i mam nadzieję, że ten "cios poniżej pasa"(bo nie można tego nazwać takim czystym zagraniem) wyjdzie stronce na dobre...
Bosal trzymaj sie :king: |
Bosal szkoda ze odchodzisz ;( Jestes wielkim czlowiekiem dla nas, bez Ciebie bym nie siedzial codziennie na Tibia.pl... Pomysl z tostami nie byl zly (chciales dobrze i to sie liczy). Niestety nie miales czasu zeby sie zajac strona :( ,wiec trzymaj sie Bosal i wpadnij czasem!
PS: Proponuje zrobic jakas rage na czesc Bosala zeby kazdy pamietal ze to Bosal stworzyl ta strone i to dzieki niemu jestesmy tu! |
:((((((
I tak mam kijowy nastroj, wchodze na tibia.pl a tu jeszcze takie cos... ;( ;(;(;(;(;(;(;( Bosal zawsze pozostaniesz w naszej pamieci...Tobie zawdzieczamy nowe znajomosci, najlepsza stronke o Tibii i wiele innych... HAIL BOSAL |
Ode mnie również pożegnania dla bosala jako Administratora.
I witamy MatKusa jako naszego nowego szefa :> |
Mi sie to wydaje troche nie sprawiedliwe...
Wydalenie zalozyciela strony, przeciez to jest smieszne. najlepiej bylo by jak by wszystko bylo na swoim miejscu. No coz zal mi tego portalu bez jego zalozyciela... |
Bah! To nie było tak, jak Ci się wydaje... To się już ciągnęło od dawna i nie został wydalony, tylko zmienił się główny administrator tibia.pl. Zresztą, to długa historia. Nie miałem okazji brać udziału we wszystkim, ale wystarczająco, żeby się zorientować we wszystkim. Myślę, że nie ma sensu już tego roztrząsać i oceniać czy to było dobre, czy nie. Czas pokaże.
|
Żeby była jasność:
Nikt nikogo nie wyrzucił. Bosal sam zdecydował, że odejdzie - to był jego ruch (myśle, że dobry...). |
szkoda ze odchodzisz
ide zawyć do księżyca ;( ;( muuuuuuuuuuuuuuuuuu HAIL BOSAL tak samo było jak star scream z amery odchodził (niektórzy sie cieszyli) ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |