![]() |
Na każdego przychodzi czas...
Pewnego dnia chciałem zabić demona solo~
http://i14.photobucket.com/albums/a3...ced/UO0178.jpg No i efekt tego~ http://i14.photobucket.com/albums/a3...ced/UO0184.jpg |
Gz setki i solo demona, i gz szybkiego uhania sie ;p musialo byc goraco :P
|
zioom gratz dla ciebie :D:D:D ja bym nie wyrobil ...
|
gz
wielkie gratz dlA Ciebie , powiedz mi tylko jak tam dojsc bo nigdy nie wiedzialem ;) ( nie ze bym sie wybieral ale chec wiedziec ;P )
|
Wielkie Gratz 4 U i powodzenia w dalszej grze ;)
|
wielkie gratz 100 :)
|
Jakim cudem tam przezyles to nie wiem :P
|
ooo gz 100 ostro bylo miales moment ze chciales ucikac i sie poddac???
|
Gratz man ;)
|
18:09 Xeloth: >GRATZ<
;) |
Nie no ziomal GRATZ ale z tego co widze musiało być gorąco :P Ale dałeś rade i za to też gratz ;)
|
Ots
Moim zdaniem to ots nie widzialem ani zaden moj kolega takiego miejsca i mi sie wydaje ze na takim lvlu to bys mial lepsze eq czesto na ots wlasnie sie tak zaczyna :)
|
HrHrHr niedość że fajne te 2 SS'y to jeszcze tak zmontane że się wkręciłem z początQ x) Gtz pomysłu
EDIT: Nov 26 2005, 18:38:41 CET Killed at Level 100 by a demon <-- ale to nie fajne x( |
Gratz...waliles tylko z boltow?=|
|
Cytuj:
OMG n00bku... po 1: To że ty ani twój kolega nie macie PACC'a/odpowiedniego lvl'a/nie zwiedzialiście edron/nie widzieliście żadnego filmiku z tamtad to nie znaczy ze to fake! Po 2: Widac ze to pall, i raczej nie musi miec lepszego eq. Jakby mu taki demon z bliska przywalil to by i tak raczej padl (Brak tarczy) a lepszy eq nic nie daje na ataki nie-fizyczne. A jeśli masz zamiar rozmawiać o OT'sach to... wypad! A tak wogóle, gz demona solo i advanca :) Ile runek i amma poszlo? |
Dzieki wszystkim :)
Cytuj:
a co do eq słabe ale po co mi lepsze :P Poszło mi bp sds, bp uhs i z 50 bolts~ |
Gratuluje zsolowania demona i 100 lvlu ... ja nawet gdybym miał 110 lvl pewnie bym nie dał rady :p , ale nie miałem więc nie moge nic takiego powiedzieć ... mam nadzeje, że na nowym serverze coś osiągne, a co do Taifuna to mógłbys oglądaą trochę filmikow i wiecęj zdięć to po 1. A po 2. TO nei slyszalem zeby demon byl dla Facc i ja nawet jak mialem pacca nie szedlem chociaz mialem blokerow ... I posdrowienia dla Założyciela tematu oraz oglądających.
|
Tez mi wyczyn -.- 100 lvl paladyn solo demon.Zobaczcie film gdzie 60 paladyn demona bije.
|
Gratz!!!! musało byc gorąco...Jaki puls po solowaniu??:P
|
No, no. Przyznam że miałeś szczęście. 80 hp zostało... hehe. Co do eq to raczej nie potrzebne. Celesta roxx. Ale nigdy Cię tam nie widzialem... Hmm...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29. |