![]() |
Katedra dla low lvl sorc / dru
Mam pytanko
chwilowo jestem facc chce podexpic - roty zawsze sa zajete zaczelem grac sorcem mam narazie 18 lvl i 28 m lvl i przydlo by sie ten 28 lvl:baby: ;( zrobic jakos szybko :evul: a pacca kupie dopiero za tydzien Wiec tak czy mozna na katedrze bezpiecznie expic bez uh ani runek tylko z vitka sorc/ dru z p setem i wh ?? @ edit wiadomo ze nie muwie o -2 -3 itp ale na powieszchnni albo -1 jest jakikolwiek sens ?? :baby: |
Niema szans(przynajmniej tak myślę)
Masz do wyboru: A) resp nieumarłych (ghule,szkielety) więc musiałbyś wziąść hmm'y. B) Tarantule,są silne.sorc nie zabije ich w zwarciu. C)Ludzi(Wild warriory,bandity) Równierz problemy.ja swoim druidem 20 lvl 19 cluba +wh.WIld warriora zabijałem to mi zostawało zółte hp albo gorzej.O innych respach już nie mówię,bo to 40 lvl + :P. Musiał byś wziąść hmm'y a i tych nie opłaca się tracić na takie stwory.lepiej iść na cycle.Jeśli mogę ci doradzić.To poexp W kazo (lvl z rotami i zwykłymi dwarfami) Albo w głównej amazon camp.(pod orc fortess) |
Ja sądze ze to jest mozliwe w 100%
1 mozliwosc: Przeczytaj poradnik o Fibuli ,dobrze jest napisamy. Exp tam na rotach... 2 możliwosc: Idz na folde i tam exp :P Im wczesniej bedziesz zaczynac expic tym szybciej wbijesz ten 28 lvl (chodzi mi o pore dnia ,8:00 bedzie ok ;-)) Pozdro |
Cytuj:
|
OMG....sorry bardzo =/
Na katedrze raczej nie...ale moim sposobem bez pacca do 31 lvl zrobilem ;] |
Catedra
Proponuje ci sorcem bez straty runek narazie zapomnieć o katedrze są ta 3 expowiska 1. z Ghulami i skeletonami 2. z Tarantulami, posionami , skletonami 3. Bandit, WW , Smugler , jak sie troche zgłębisz to Dark Monk i Assian to podniesz po sekundzie (o ludziach raczej zapomnij bo sa resy po 4 5 na raz ) Wiec se odpuść
|
W katedrze jest spory resp rootów nie wiem jak sie tam expi tylko nanich
|
lol?
co wy mi tu p********** ja drutem ( 12 lvl ) / sorc( 32 lvl ) expilem cudnie :P
drutem bralem hmm ( 4-5 bp ) i na powierzchni (smugglery, bandity, ww) po parclach na tarantule ( i mi nie mówcie ze sie nie da tarantuly zsolowac ( 12 lvl 2 t blokuje spoko tylko od czasu do czasu na grupkach ww,bantidow itd. sie uhalem ! tyle ze drut mial mlvl 34 :/ nie wiem jak by bylo z tobą.! Jeszcze w gre wchodzą co najwyrzej nieumarli,i tarantule ( podziemia -1 pietro) jeszcze muglbys wziąć 1 bp uh i probowac z elf scoutem / archerem ( ale lvl up musisz dobic ) :evul: Szczerze mówiąc ja expie na soldkach ( szybki exp ) lub guardy :> A jak nie to pozostaja cie milutkie roty :> ( kazz - kopalnie, fibula , jaskinia kolo ab- maly resp , bagna kolo veno-w h*** rotow) |
DK jest raczej dla knightow ze wzgledu na resp(po4-5 potworow na raz)narazie mozesz isc na fibule i na folde. potem sproboj poexpic z jakims summonem ;)
A co do ciebie Master Pepi to oto w tym chodzi by expic BEZ runek. |
nie no wy to skapcy jestescie -.- expic bez runek to sorcem mozna max na rotach troollach i jakis tam pojedynczych ww
( co za lole ) szkoda wam kasy marnowac? jak bez run to nabij 19 lvl i summonuj 2 mino archki moze sie uda ( lecz watpie) |
Cytuj:
|
Dobrze tez sie expi w HG na rotach.
|
Cytuj:
|
wiem ze off topic ale z ta filula czy jak sie to pisze to jest tam bezpiecnie ze lazisz tylko na rotach czy wyskakuja ds i jakies inne beholderki?
|
up
na fibuli sa roty ds beho narpierw idzesz kupic klucz za 800 gp idziesz na roty sa tez tam 2 ds ale latwo ucieknisz wiec jest tam w miare bezpiecznie |
Cytuj:
zabierzcie go odemnie bo zaraz nie wytrzymam... czy ty nie widzisz ze on napisal ze NIE CHCE UZYWAC RUN? TYLKO ZWARCIE? jak takich...grr moze jeszcze swiat nosic.. |
Katedra bez run dla sorca? Niemożliwe.
Nie będę pisał gdzie powinieneś iść bo masz już kilka propozycji. Jeśli masz kupować pacc za tydzień to powiem ci, że mi świetnie się expiło na Port Hope. Ludzi zero a cały exp dla ciebie. No i oczywiście magic lvl na pacc szybciej leci |
up
:] a na czym ?? bo raczej siedzialem zawsze knightem na pohy palem na dragach wiec nieorietuje sie w p hope osiwecisz mnie co i jak ? :baby: |
Cytuj:
Nov 12 2005, 21:06:03 CET Killed at Level 25 by Speedy Waldek |
ee
@ up to hyba ostro offtopic :spam: :ban: :topic: :glupek:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |