![]() |
Nadmiernym emotom w podpisach STOP!
Otoz ostatnio zarejestrowalo sie paru new uzytkownikow. Wlaze na ich pierwsze posty, patrze i mnie razi w oczy. Radzil bym adminom i modom zeby kasowali takie podpisy. Jest to niechlujne. Razi w oczy :/ Po prostu za duzo emitokon.
Co to za podpis? X( X( X( :) X( X( X( :) X( X( X( X( :) X( X( X( :) X( X( X( X( :) :) :) :) :) X( X( X( X( :) X( X( X( :) X( X( X( X( :) X( X( X( :) X( Okropienstwo. Dlatego zglaszam moj pomysl. |
Wystarczy, że zgłosisz danego użytkownika do moderatora.
|
Nie tylko w podpisach. W postach też się powinno karać nadmierną ilość emotów, pełno jest osób z treścią postów m. in. taką:
Ja maileam kighta lvl 8 :) ;) :p ;) :( B) :] :o ;) 8o :baby: X( :cup: :evul: ;( :D B) :) ;) :p B) :( :o X( :D :o :baby: ;( :evul: :baby: :baby: ;( ;( ;( |
@up
Właśnie takie są najbardziej wnerwiające -.- |
W miare mozliwosci oczywiscie robimy z tym pozadek, ale czasem sa wazniejsze sprawy do zrobienia. Zazwyczaj takiemu delikwentowi zmienia sie sygnaturke albo ja kasuje. Osobnikow wyjatkowo upartych odpowiednio sie "nagradza".
Apel do lojalnych użyszkodników: Zglaszajcie nam takich ludzi i to bynajmniej nie przez priv a opcje raportowania postow. |
Dodam jeszcze od siebie, że jak raportujecie post z podpisem to w raporcie umieszczajcie nick.
Np. Użytkownik XYZ ma podpis niezgodny z regulaminem. Trochę ułatwi to nam, moderatorom sprawę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |