Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Most w Rookgaard (dla facc) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57501)

Czarna_Mamba 03-12-2005 06:45

Most w Rookgaard (dla facc)

Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem. Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?

Hakuoh 03-12-2005 06:48

Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty.

Gejko 03-12-2005 06:48

o qurwa

ty jestes n00b? :baby:
jak masz 1lvl to nie da sie wyjsc X(

Czarna_Mamba 03-12-2005 07:13

;)

Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.

Horde_Tauren 03-12-2005 11:59

hmm jak to mozliwe ze jestes palkiem na rooku ? ;)

Norah 03-12-2005 12:41

@up:
Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem. :P;)

Royal Koniu 25-01-2006 15:25

noob ?

o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!

Sir Prymas 25-01-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba
Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.

Nie jesteś "noobem" tylko poprostu zapomniałaś o małym szczególe. Jak już wcześniej inni mówili od 2 lvl wzwyż można wyjść z miasta przez most. Można równierz wyjśc na 1 lvl z miasta ale trzeba pokonać dość długą i jak dla 1 lvl trudną drogę.

PawieOczko 26-01-2006 12:35

temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)

Tethi 26-01-2006 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawieOczko
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)

sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich)

NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(

Majes 26-01-2006 20:36

Musisz miec powyzej 1lvl inaczej nie przejdziesz :)

MarjanPL 27-01-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tethi
sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich)

NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(

Bo co zrobisz??!! Nie jestes Moderatotem tego forum wienc sie przymknijj bo ktos ci ta w konczu bana albo na czole sobie napisz rzeby takipostow ni pisali !!Albo mam lepszom metode po prostu NIE CZYTAJ TAKICH TEMATOW !!!

Sie zapomialo a ty dziób drzesz.

Nie przeklinaj bo som tu tez nieletni.

Pan Klocek 27-01-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarjanPL
Bo co zrobisz??!! Nie jestes Moderatotem tego forum wienc sie przymknijj bo ktos ci ta w konczu bana albo na czole sobie napisz rzeby takipostow ni pisali !!Albo mam lepszom metode po prostu NIE CZYTAJ TAKICH TEMATOW !!!

a slowniki w twoim domu som???

Tethi 27-01-2006 12:50

Cytuj:

tak w tym rowniez ty -.-

wyjdz i nigdy nie wracaj
(przynajmniej dopoki sobie nie kupisz slownika)

sie dzisiaj zarejestrowales wiec zamknij sie dopoki nie przeczytasz regulaminu

Krizz 27-01-2006 13:04

Cytuj:

Słownik plax?? X(

Topic@: Mała głupota

Norah 27-01-2006 13:07

Cytuj:

Zainwestuj swoje kieszonkowe w słownik ortograficzny. =.=

@To do tego co odświeżył topic:
Nie baw się w archeologa bo może się to dla Ciebie źle skończyć...

luiss yora 04-05-2006 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal Koniu
o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!

Popieram!!!

PawieOczko 04-05-2006 17:04

Eh...
Czy Ty na prawde jesteś jakiś nie normalny? Odświeżyłeś temat sprzed 5 miesięcy... Powiedz po co?

Sam Fisher 08-05-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tethi

Ale o co ci chodzi?

Kshaq 08-05-2006 16:43

@up
Oto, że jakbyś był mądrym byś nie pisał już w tym temacie idioto... A tak musze dalej odświeżać ten temat żeby to wyjaśnić jakiemuś noobowi... <lol22>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15.