![]() |
Most w Rookgaard (dla facc)
Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem. Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?
|
Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty. |
o qurwa
ty jestes n00b? :baby:
jak masz 1lvl to nie da sie wyjsc X( |
;)
Mam sporo postaci, i juz o tym zapomnialam ;) No rzeczewiscie jestem noob. Hehe, dobra temat do zamkniecia.
|
hmm jak to mozliwe ze jestes palkiem na rooku ? ;)
|
@up:
Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem. :P;) |
noob ?
o Dżizus ... nie możesz przejść przez most jak nie masz 2 lvl'a !!
|
Cytuj:
|
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)
|
Cytuj:
sluchaj uważnie bo nie bede powtarzac (to sie tyczy tez innych ale nie wszytkich) NIE ODKOPUJ PRZEDPOTOPOWYCH TEMATOW DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( |
Musisz miec powyzej 1lvl inaczej nie przejdziesz :)
|
Cytuj:
Sie zapomialo a ty dziób drzesz. Nie przeklinaj bo som tu tez nieletni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak w tym rowniez ty -.- wyjdz i nigdy nie wracaj (przynajmniej dopoki sobie nie kupisz slownika) sie dzisiaj zarejestrowales wiec zamknij sie dopoki nie przeczytasz regulaminu |
Cytuj:
Słownik plax?? X( Topic@: Mała głupota |
Cytuj:
@To do tego co odświeżył topic: Nie baw się w archeologa bo może się to dla Ciebie źle skończyć... |
Cytuj:
|
Eh...
Czy Ty na prawde jesteś jakiś nie normalny? Odświeżyłeś temat sprzed 5 miesięcy... Powiedz po co? |
Cytuj:
|
@up
Oto, że jakbyś był mądrym byś nie pisał już w tym temacie idioto... A tak musze dalej odświeżać ten temat żeby to wyjaśnić jakiemuś noobowi... <lol22> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |