Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pierwszy druid który zrobił annihilator? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57515)

Sir Emilio 03-12-2005 08:54

Pierwszy druid który zrobił annihilator?

A więc jest to chyba pierwszy druid w histori który zdołał zrobić annihilator...
LINK

Filmik z Tibia.de

Thero 03-12-2005 08:59

Nie wiem czy mi się tylko zdaje, czy Hesperides zrobił go już dawno temu?

Pecio 03-12-2005 09:16

według mnie to druid niczym nie różni sie na takim quescie od sorca...
Dlaczego? Ano dlatego, że UE i tak nie użyje, bo by kumpli pozabijał ;)
Co do zrobienia tego levla, to mało jest takich druidów, ale z tego co pamietam jest jeden taki (ma 82 mlvl, nie pamietam nicka/świata)
acha, i jeszcze jedno: jak to pobrać?
EDIT: acha.. tak właściwie to jak działa ten might ring?

Ogon Levitaurim 03-12-2005 09:16

Łatwo im poszło pomimo tego ze było tylko 3 sorców

Sir Emilio 03-12-2005 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pecio
Co do zrobienia tego levla, to mało jest takich druidów, ale z tego co pamietam jest jeden taki (ma 82 mlvl, nie pamietam nicka/świata)

Stone skin ammy+might ring i obrażenia od UE masz po 30...

Cool 03-12-2005 09:29

no właśnie jak to pobrać, klikam i wyskakuje mi strona tibia.de. może yś podał link do filmiku

Pecio 03-12-2005 09:33

musisz kliknąć jaszcze raz ;)
mi to się udało, nie wiem jak to się stało, ale weszło na forum i tam jest link

rocha 03-12-2005 09:36

Dziala Wam Ten Film? Bo Ja Go Sciaglem Ale Mi Nie Chce Odpalic Moze Wiecie Dlaczego ? ;(

The_Master 03-12-2005 09:53

No niestety mówie z pewnością, że to nie jest 1. druid, któy wykonał Anni~ ;)

Thero 03-12-2005 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The_Master

Ktoś na tibia.de napisał o Hesperidusie, że jest małym dzieckiem z małym domkiem w Ab. Czasami atakuje ostrożnie ludzi, którzey stoją przed jego drzwiami. Nie lubi ryzyka, nie soluje żadnych mocnych potworów i to, że ma 18* lvl wcale nie świadczy, że musiał Anni zrobić, a nawet gdyby zrobił byłoby o tym na tibianews.net. Nie chciało mi się tego komentować bo to stek bzdur. Hesperides nigdy nie robił filmów, zdjęć chyba także, nie robi szumu o swoich huntach itd. Postać jest stara, bo z 2001 roku, więc możliwe, że Anni zrobił dawno dawno temu. Reasumując: Hesperides prawdopodobnie ma zrobionego Anni, ale nie ma na to żadnego dowodu, więc pierwszym, oficjalnym, drutem który go wykonał jest Temp~.

Drakenius 03-12-2005 10:29

Jeden high lvl druid dostał od Cipów możliwość używania UE (i to nie wiem czy nie Hesperides), to tak wogóle jakby ktoś nie wiedział :P

prodavon 03-12-2005 11:08

Lol

Eh i tak samo na titani Fummlan zrobil go jusz dawno... wiec niewiem czy on byl pierwszy chyba ze chcecie wierzyc w klamstwo?:O Macie Stare info;p

Nerox 03-12-2005 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The_Master

Niestety stwierdzam ze jest to 1st druid ktory zrobil anhi~ ;)

Draconis Dragontooth 03-12-2005 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pecio
EDIT: acha.. tak właściwie to jak działa ten might ring?

HAUhauahuha , omg aż żal dupe ściska że się wysrać nie da ..

: jak może ich pozabijać jak to non pvp ? btw. fakt druid się niczym od sorca nie rózni , no chociaż jest mały szkopół , sorc ma ue druid poison storm ..

Thero 03-12-2005 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakenius
Jeden high lvl druid dostał od Cipów możliwość używania UE (i to nie wiem czy nie Hesperides), to tak wogóle jakby ktoś nie wiedział :P

Zamknij się tumanie jak nie wiesz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd swoimi głupimi domysłami. A tak btw. Hesperides nie ma prawa go mieć z bardzo prostego powodu. Nie powiem ci bo żal mi klawiaturę męczyć.

Matibu 03-12-2005 12:36

Postac jest starsza w 2001 roku Cipsoft wprowadzil system kont. Nie ma oficialnie kont ktore sa starsze niz 2001.

Boniek 03-12-2005 13:47

Grałem na Antice BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dłuuuugo... i znam Hespera dość dobrze.... wiele razy mi pomagał itp... i wiem ze zrobił anni juz daawno....

Straznik Monopolowego 03-12-2005 15:25

qwa filmik mi nie idze?! co zrobic zeby poszedl ?

Draconis Dragontooth 03-12-2005 15:28

heh ... po pierwsze żaden druid nie dostał od cip czaru na ue , poprostu kiedyś mozna było się uczyć czarów ze scrolli ,stąd np. He man (pallek) ma great energy beam , i summon creature, a co do templara jest od pierwszym druidem który wykoanł anii~ , hesperides go nie zrobił ...

kaczi 03-12-2005 15:43

Za to ja się zastanawiam, czy to nie jest pierwszy anni w którym nie użyto żadnego uh?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09.