![]() |
Pierwszy druid który zrobił annihilator?
A więc jest to chyba pierwszy druid w histori który zdołał zrobić annihilator...
LINK Filmik z Tibia.de |
Nie wiem czy mi się tylko zdaje, czy Hesperides zrobił go już dawno temu?
|
według mnie to druid niczym nie różni sie na takim quescie od sorca...
Dlaczego? Ano dlatego, że UE i tak nie użyje, bo by kumpli pozabijał ;) Co do zrobienia tego levla, to mało jest takich druidów, ale z tego co pamietam jest jeden taki (ma 82 mlvl, nie pamietam nicka/świata) acha, i jeszcze jedno: jak to pobrać? EDIT: acha.. tak właściwie to jak działa ten might ring? |
Łatwo im poszło pomimo tego ze było tylko 3 sorców
|
Cytuj:
Stone skin ammy+might ring i obrażenia od UE masz po 30... |
no właśnie jak to pobrać, klikam i wyskakuje mi strona tibia.de. może yś podał link do filmiku
|
musisz kliknąć jaszcze raz ;)
mi to się udało, nie wiem jak to się stało, ale weszło na forum i tam jest link |
Dziala Wam Ten Film? Bo Ja Go Sciaglem Ale Mi Nie Chce Odpalic Moze Wiecie Dlaczego ? ;(
|
No niestety mówie z pewnością, że to nie jest 1. druid, któy wykonał Anni~ ;)
|
Cytuj:
|
Jeden high lvl druid dostał od Cipów możliwość używania UE (i to nie wiem czy nie Hesperides), to tak wogóle jakby ktoś nie wiedział :P
|
Lol
Eh i tak samo na titani Fummlan zrobil go jusz dawno... wiec niewiem czy on byl pierwszy chyba ze chcecie wierzyc w klamstwo?:O Macie Stare info;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
: jak może ich pozabijać jak to non pvp ? btw. fakt druid się niczym od sorca nie rózni , no chociaż jest mały szkopół , sorc ma ue druid poison storm .. |
Cytuj:
|
Postac jest starsza w 2001 roku Cipsoft wprowadzil system kont. Nie ma oficialnie kont ktore sa starsze niz 2001.
|
Grałem na Antice BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dłuuuugo... i znam Hespera dość dobrze.... wiele razy mi pomagał itp... i wiem ze zrobił anni juz daawno....
|
qwa filmik mi nie idze?! co zrobic zeby poszedl ?
|
heh ... po pierwsze żaden druid nie dostał od cip czaru na ue , poprostu kiedyś mozna było się uczyć czarów ze scrolli ,stąd np. He man (pallek) ma great energy beam , i summon creature, a co do templara jest od pierwszym druidem który wykoanł anii~ , hesperides go nie zrobił ...
|
Za to ja się zastanawiam, czy to nie jest pierwszy anni w którym nie użyto żadnego uh?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |