![]() |
Co gdzie i jak (2)??
Poniewaz nie chcialo mi sie przeszukiwac calego forum ;( , prosze was o odpowiedzenie na moje pytanie, a mianowicie: jaki jest potrzebny lvl, skille na poszczegolne stwory (i przy okazji powiedzcie co ze soba zabrac) :
1) Dragon; 8o 2) Fire Devil; :evul: 3) Dwarf Guard; 4) Mino Guard; 5) Mino Mage; 6) Orc Leader; 7) Hunter; 8) Beholder; 9) Witch. P.S. Lista moze sie powiekszac,wiec prosze serdecznie o nie kasowanie mi tego tematu P.S.P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski) |
Nawet nic nie napisze bo i tak mod zaraz temat usunie....
,,,albo coś napisze: S Z U K A J ! |
takich tematow bylo od zalania nie zdziw sie jak Pan Moderator to usunie
|
|
|
Idź sprawdź. Jak padniesz to znaczy, że musisz jeszcze poczekać z huntowaniem tych potworów. Jak je pokonasz to GZ.
|
SzUkAj
(ach ten limit) |
skille 70\70 k-set bp uh i jakas dobra bron z 35 atk
|
-.-
Wiem, że powtarzam innych ale im więcej razy będzie to napisane tym bardziej wejdzie ci w pamięć SZUKAJ!!
|
1) Dragon; 8 lvl, skille 666/666 w h*j bp uhów
2) Fire Devil; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 3) Dwarf Guard; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 4) Mino Guard; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 5) Mino Mage; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 6) Orc Leader; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 7) Hunter; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 8) Beholder; 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów 9) Witch 8 lvl, skille 666/666 h*j bp uhów |
Lvl jak najwyższy skile też eq:Mpa,G legi,Sov/Sca,Mms,D helmet,Sb dużooo uh...
SZUKAJ WSZYSTKO BYŁO PO 1~~~RAZY PISANE A CI CIĘŻKO WPISAĆ I KLIKNAĆ I CZEKAC CO SIĘ TAM WYŚWIETLI CZY TO TAK TRUDNO..... :p |
witch
Odpowiem tylko 1
Witch = 3 IH i ... to wxszystko szybko jom zabijesz ja na mojej bylem postaci [knight 20lvl] poszlem z 2 IH i wygralem hoc malo zycia mialem :] |
dobra widze ze wszyscy powtarzaja ze to bylo wiec juz nie powtarzajcie tego i czekamy na usuniecie tematu :p
|
Na wszystkie te potwory musisz mieć aż 8 lvl jednak lepiej byłoby mieć tak z 80 no bo wiesz są lagi itd. przecież mógłbyś paść. A tak na serio to knightem 20 lvl 4 mlvl i broń 30+ ataku no i skille 50+/50+, wszystko zależy od tego jak grasz. Są ludzie, którzy padają na 20 lvl na hunterze, a są tacy ( np. ja :P ) co na 10 lvl tną takie potwory, a taki z tego morał, że najlepiej sprawdzić sobie samemu jakie są silne w jakimś bezpiecznym miejscu. Tak pozatym to użyj opcji szukaj.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |