![]() |
Party Mode
Chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o Party Mode. Załóżmy że chce potrenować. Wbijam z gościem na party i wale :)) Ale jak potem wyłączyć to party? To jest mó problem. Już tak robiłem (tzn. trening) i party się wyłączyło, bo serwer się zapisywał. Ale jak sam moge je wyłączyć ??
------------------------- Krigon > sorcerer > lvl. 8 > mlvl. 2 > Carlin > Jurela (ale się rozwijam :)) |
Dajesz na kolesia prawyk przyciskiem myszy, dajesz "invite to party" on "join" i możecie trenić.
Party można opóścić tylko wtedy jak nie ma krzyżyków. |
OK. Dzięki ziomuś, pozdro :)
Ale musze wiedziec jeszcze jedno. Jak je wyłączyć ? Jak już krzyżyki znikną to co mam dalej kliknąć ? I kiedy krzyżyki znikną ?? Krigon > sorcerer > lvl. 8 > mlvl. 2 > Carlin > Jurela |
Jak już Ci krzyżyki znikną to kliknij na swojej postaci i daj "Leave party"
|
Jeśli kolega z którym miałeś party wylogowuje się, automatycznie party z nim zostaje przerwane :))
|
Cytuj:
|
Party również się wyłącza jak kolega padnie :D ja już 2 razy zostałem sam z dragiem jak mój kolega padł i musiałem dobić draga sam ;(
|
Jak jestes juz w party wystarczy ze odejdziesz w bez pieczne miejsce gdzie nie walczysz z nikim i czekasz a zniknie ci skrzyzowany mieczyk i wtedy przyciskasz -ppm(prawy przycisk myszy(to dla idiotow:) )) i nacisnij wyjscie z party!
Pozdrowka dla wszystkich POLSKICH graczy w TIBIE :) |
Jezeli chcesz wlaczyc party to daj "join to party"lub "invite to party"
Jezeli chcesz wylaczys party dajesz jak nie masz krzyzykow na siebie leave party :)) :)) :)) |
Btw Party mode (przepraszam za to, że w tym temacie, ale wydaję mi się, że odpowiedni) jak zrobić czat z uczestnikami party mode? Często widziałem na SS'kach lub na filmach jak ludzie otwierają takie czaty. Proszę o szybką odpowiedź.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |