Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Sonda: Rekrutacjom stop! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57531)

Norah 03-12-2005 11:37

Sonda: Rekrutacjom stop!

Witam.Ostatnio zauważyłem (ehm nie tylko ja :P), że tu pełno rekrutacji...
Postanowiłem zrobić sondę Pt.: Rekrutacjom stop! W której możecie wyrazić się jasno i wyraźnie czy chcecie rekrutacje czy nie.
Powód: Rekrutacji jest około 70% w dziale, a to dział Fake.

Maciosek 03-12-2005 11:41

Eee... Cholera, zaznaczyłem "nie" chyba, że dobrze zrozumiałem...
Tak - chcemy rekrutacje
Nie - nie chcemy
Jeśli na odwrót to źle zrozumiałem. ;)

Dwarf 03-12-2005 11:42

Taa... te rekrutacje to istna plaga! :P

NCrash 03-12-2005 12:09

Nie... Chodzi o to ze rekrutacje moga byc ale! 90% fakow z rekrutacjami nie powstaje. Np. "Rekrutacja do fejka pt. "Mieszanka Wybuchowa"". Bylo tam ponad 30 osob i fake nie powstal. Po huya wafla zasmiecac dzial rekrutacja jak i tak taki fake nie powstaje -.-

@Aval'yah - pozyczylem text :D

LolnY 03-12-2005 12:21

Ja dałem tak (moim zdaniem tzn. że rekrutacje nie mają powstawać - mogłeś napisać tak: Nie. Rekrutacjom precz! Lub coś w tym stylu).

Turok_666 03-12-2005 12:24

ups dalem nie bo zle zrozumialem pytanie i jeszcze cos teraz dzial fejki zasypują takie tematy w fejkah widac tylko Rekrutacja Stop Rekrutacjom ;/

Norah 03-12-2005 12:45

Okej wytłumacze pytanie:
Rekrutacjom stop! Tak czy nie?
Tak- Tak nie chcemy rekrutacji.
Nie- Chcemy rekrutacje.

Fire Necromacer 03-12-2005 17:12

No dobra już był temacik o nie robieniu "rekrutacja", ale sonda dopiero pokaże co forumowicze o tym sądzą.

Crowal 03-12-2005 19:13

Taa.... Pisze co zaznaczyłem...

Ale Moderatorzy i tak mają to w du.... X( Ekhym... Nic z tym nie zrobią. Właśnie dlatego ostatnią część TMoD poświęciłem im.

Hieyan 03-12-2005 20:30

To jest do dupy. Niedość że zaśmiecanie forum, to jeszce ktoś sie może poczyć urażony że wszyscy są w fake'u a on nie. Jeśli ktoś chce wziąć kogos do fake'a to wysyła się PW i tyle. Oczywiście jest przeciwko rekrutacjom.

alanhawk 04-12-2005 16:33

Zdecydowanie NIE mowie na Rekrutacje do fake
1: Niewiem Poco rekrutowac Jak mozna kopiowac ludziki i dodawac i HITY i NICKI i inne
2:trzeba byc cieciem zeby robic rekrutacje

Ignatius Fireblade 04-12-2005 17:02

Zaznaczyłem, że "Tak-jestem przeciwny". Cóż, po moim, poronionym pomyśle życze ci, żeby twoja sonda dała jakieś większe efekty.
Ale popatrzmy na to ze strony moderatorów. Co oni mogą? Kasować tematy? Wątpie. Forum i tak będzie zaśmiecone pustymi ramkami po takich tematach. A niektóre rekrutacje dają wymierne efekty.
Wszelkie apele do grona z góry są skazane na niepowodzenie, bo zdecydowana większość przejawia postawe typu: "Co mi zrobisz, nupie jeden?"
Cóż, zbytnio to przypomina walkę z wiatrakami. Jedynym sensownym sposobem to sub-dział forum, gdzie możnaby zamieszczać same rekrutacje. Tylko, że to nie zależy od nas, userów.
Ostatnio dochodzę do wniosku, że moje psty są przydługie i przegadane. Ale nikt się nie skarży... ;)

Flash_Radzio 04-12-2005 21:35

****a zle zaznaczylem - Rekrutacjom STOP!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52.